Imam ti AF Borgis 13,14,15,32,40,43,44,78,83,90,92,94,95,96,98,114/1,142.Svi zadovoljavaju tvoje kriterije,osim što broj 98 ima trag kemijske od 2 cm na naslovnici(mogu poslati sliku).Ako te zanima javi se na mail.I javi šaljem li stripove u Srbiju ili preuzimaš negdje u Hrvatskoj,zbog poštarine.
Imam ti LMS 908 Mister No na aukcijama. Pogledaj jel ti odgovara...
pogledaću, a imam ja ovog spirua zatočenik bude, čista petica, skoro glancer, pa bio možda mogli nešto zameniti, ako imaš još neki strip, javi se na mail, pa da se dogovorimo, lp...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Gledajući ovaj tvoj popis imam najmanje 20 do 25 stripova sa njega koji udovoljavaju tvojim kriterijima. Ako si zainteresiran javi mi se na mail da se dogovorimo.
ahoj evo prijedloga nudim DD dnevnik (lijepo očuvane), brojeve 43 44 46 47 za knjigu DVA OSNOVNA PROBLEMA ETIKE, A. Schopenhauer izašlo kod vas, Novi Sad, 2003, izdavač Svetovi, cijena 540din
@ srdjandj: imam jos pored onih stripova koje sam ti vec nabrojao jos i borgis alan ford brojeve 16 i 20, ocuvane za 4. po potrebi saljem sken. uglavnom se javi, pa mozda nesto iskombinujemo zajedno sa onim ostalima.
@ srdjandj: imam jos pored onih stripova koje sam ti vec nabrojao jos i borgis alan ford brojeve 16 i 20, ocuvane za 4. po potrebi saljem sken. uglavnom se javi, pa mozda nesto iskombinujemo zajedno sa onim ostalima.
poslao sam mail
poslao sam mail