forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Pronasao jednog pirata na stripovi.com
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 09/01/2007 : 15:20:17  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Nalazi se pod:zagor-autori-crtaci-skroz na dnu stoji Marco Torricelli PI 1 Princ Elfova...Ako to nekog jos zanima!!!

$€N@D

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 10/01/2007 : 09:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Nevjerojatno! Kuda li se sve ne zavuku ti pirati...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 10/01/2007 : 11:23:04  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Zbog čega je zabranjeno da se prodaju pirati?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25292 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 10/01/2007 : 11:46:53  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

Zbog čega je zabranjeno da se prodaju pirati?

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!

Zato što je tako nešto nelegalno, to jest, krši se zakon. A pošto je vlasnik ovog sajta i izdavač, samim time bi podrivao sopstvenu branšu, to jest, ušao bi u područje sive ekonomije, zato što procenat od prodatih aukcija ide na finansiranje sajta..

And I will strike down upon thee with great vengeance and furious anger those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the Lord when I lay my vengeance upon you."

Edited by - manhunter on 10/01/2007 11:47:45
Go to Top of Page

KILLEX
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
56 Posts

Member since 02/01/2007

Posted - 13/01/2007 : 10:07:00  Show Profile Show Extended Profile  Send KILLEX a Private Message  Reply with Quote
Neka pirata.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 13/01/2007 : 10:51:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma jašta.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

mamlaz
Advanced Member

Croatia
9934 Posts

Member since 28/02/2004

Posted - 13/01/2007 : 21:28:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit mamlaz's Homepage  Send mamlaz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Ma jašta.

Hehehehehehehehehehe

Mrzim mrznju!
Go to Top of Page

DKoor
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 18/12/2006

Posted - 20/01/2007 : 18:32:26  Show Profile Show Extended Profile  Send DKoor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mamlaz

quote:
Originally posted by Markos

Ma jašta.

Hehehehehehehehehehe

Mrzim mrznju!

Prije sam bio "Kuna" na forumu/aukcijama, za one clanove koji me znaju.
Promijenio sam nick iz prakticnih razloga.
Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 04/03/2007 : 23:14:49  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message  Reply with Quote
ne razumem baš šta se ovde piše, otkako sam se prvi put okačio kod vas ovde se stalno, manje il više, prodaju pirati, jedino što su neki rađeni pod firmama za koje svi zvanično znamo a neki ne, pa ne vidim u čemu je problem
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 05/03/2007 : 01:36:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wanton

ne razumem baš šta se ovde piše, otkako sam se prvi put okačio kod vas ovde se stalno, manje il više, prodaju pirati, jedino što su neki rađeni pod firmama za koje svi zvanično znamo a neki ne, pa ne vidim u čemu je problem

Dooobro!

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 05/03/2007 : 11:01:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Važna obavijest za sve korisnike burze i aukcija!

Autor: markos Datum: 6.9.2004 11:42:00

Od srijede, 08.09.2004, zabranjuje se prodaja i oglašavanje bilo kakvih piratskih izdanja na Burzi i Aukcijama www.stripovi.com. Zabrana se odnosi bilo na papirnata ili elektronska izdanja (dakle skenirani stripovi na CD i DVD medijima). Prodavači ovakvih sadržaja trebaju sami maknuti spomenute stvari sa svoje ponude na vrijeme, u protivnom će moderatori izbrisati oglase. Svatko tko prekrši ovo pravilo bit će dvaput upozoren, a treći put slijedi zaključavanje accounta.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 06/03/2007 : 09:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Cool
Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 06/03/2007 : 20:13:14  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message  Reply with Quote
pa piše i na autobusu robna kuća, pa nije

ja sam dosad dva put ponudio neke tarzane i to je sve što sam ikad pokušao da prodam preko ovog sajta ali sam dosad video gomilu puta pirate kako se nude, pritom masa ljudi i ne zna da su u pitanju pirati jer iza nekih naslova stoje zvanične izdavačke kuće ili one koje su to bile ako se radi o starijim naslovima
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 06/03/2007 : 20:40:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

pa piše i na autobusu robna kuća, pa nije

ja sam dosad dva put ponudio neke tarzane i to je sve što sam ikad pokušao da prodam preko ovog sajta ali sam dosad video gomilu puta pirate kako se nude, pritom masa ljudi i ne zna da su u pitanju pirati jer iza nekih naslova stoje zvanične izdavačke kuće ili one koje su to bile ako se radi o starijim naslovima

Zna se za svaki strip jel' pirat ili ne, bez obzira stoji li "firma" ili ne. Druga stvar je što se tu i tamo provuče pokoji pirat neprimjećeno ili se progleda kroz prste jer je to novi član. Isto tako mi nemamo pojma koliko je prodavača takvih stvari dobilo "prvu opomenu" ili čak "isključujuću"

No mora se priznati da je broj pirata sveden na minimum.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 09/03/2007 : 23:21:07  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message  Reply with Quote
ajde molim te objasni mi
ako firma "trt mrt" komiks iz nekog mesta u srbiji izda pirat u okviru svog strip magazina koji redovno izlazi s gomilom serijala, na koji način moderatori znaju da je u pitanju divlje izdanje, šapne im ptica ii se vlasnik prava origiala, iz belgije na primer, zabavlja vasceli božiji dan listajući sva izdanja stripova iz srbije, pa kad pronađe svoje mezimče divlje množeno u trt mrt komiksu a za šta on nije dobio pripadajuće mu prinadležnosti, kaže A HA i brže bolje dotrči na stripovi com da se tu potuži kako bi se pozabavili njegovim problemom
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 10/03/2007 : 04:41:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
E pa vidiš, nije bitno zna li vlasnik autorskih prava, nego je bitno da to znaja vlasnik ovih stranica. A on to , viruj mi, zna i ne odobrava prodaju takvih stripova na aukcijama.

Malo je nezgodno što spominješ tvrtku "trt mrt" pa zna se da su sva njihova izdanja pirati

Šalu na stranu, pokuša bi objasniti ali sumnjam da ćeš ti prihvatiti takvo rezoniranje jer mi se čini da je tvoj stav u pogledu pirata poprilično piratski no možda i griješim.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 10/03/2007 : 19:12:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Na aukcijama ima pirata. Neki se vrte non stop, bude čak u izlogu... Vjerujem da puno ljudi ne zna da su u pitanju pirati. Ja imam kod kuće jednog pirata koji mi ne treba, ali ne želim ga staviti na aukcije. Da ga stavim, vjerujem da me nitko ne bi upozorio, ali ne želim jer lijepo piše ne stavljajte piratska izdanja...

Reklamica:
Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail.
Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 11/03/2007 : 00:20:13  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message  Reply with Quote
moram se ograditi, i sam se bavim nekim stvarima u kojim mi pirati iz moje branše prave užasne probleme ali ih ne mogu sprečiti. Strip volim, evo već, 38 godina, i mnogo mu dugujem u životu te mislim da treba biti zaštićen sa svih strana ali diskusija o pirateriji je za neke druge forume, kolko uopšteima smisla o tome diskutovati. Moj nepokolebljivi stav o tome kako pirateriju treba suzbiti svim sredstvima i u svim oblastima pre više godina poljuljao je baš jedan strip autor svetkog glasa i kalibra kog sam dotad izuzetno cenio. Naime, vaspostavilo se da je u pitanju obična ljudska smradina s talentom za stvaranje dobrih stripova.
Stanoviti gospodin je imao svoju promociju u mom gradu koja je zbog njegovog stanovitog, smrdlivog, imena bila jeko lepo posećena, ........skratiću
nakon oficijelnog dela prelazi se na onaj drugi, posetioci i poštovaoci prilaze stanovitom smrdljivom autoru, između ostalih, i jedan mladi dečko, ljubitelj stripa i poštovalac dela smrada o kom pišem, s njegovim albumom u ruci, moleći za potpis s veoma vidljivom tremom pred takvim autoritetom. Radi se o albumu koji i ti Renky verovatno imaš kao i 90%kolekcionara s prosta ex yu, albumu uredno kupljenom u knjižari ili na trafici.........
I šta onda vrli obersmrad uradi, pogleda pruženi mu album i grubo odmahne, popiša dečka s NNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, NNNNNNNEEEEEE
a onda mu se nasmeje u lice NNNNEEEEEEEEE, to je pirat
Oko dečka se odmah stvorio prazni krug kao da u rukama drži crknutog pacova a ne strip album, i nikako mi nije jasno kao je zadržao suze
Posle sam se raspitao i s mukom saznao da je, dal greškom, dal s namerom, ozbiljna izdavačka kuća (u društvenom vlasnišatvu, znači nikom pare lično u džep), stvarno piratski izdala taj album, ali to taj klinac nikako nije mogao znati, kao ni ja ni ti a ni ma ko drugi. Znao je to i MrSmrad, kao što mu je bilo jasno da taj mali nije tu zbog potpisa na piratu, već da vidi njega, izbliza, da tim potpisom može da se pohvali, da dokaže drugarima da je bio licem u lice sa autorom kojim su se svi zajedno oduševljavali.........
Tad mi se malo izmenio stav o pirateriji
a gospodinu smradu koji je jako, jako bogat a nije još bogatiji zbog tog pirata........želim da umre od gladi
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/03/2007 : 09:08:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Bilal?

Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 11/03/2007 : 09:42:08  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message  Reply with Quote
Što on, jer bio na aukcijama?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 11/03/2007 : 11:50:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
pa autor iz tvog posta.

Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 11/03/2007 : 15:29:43  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message  Reply with Quote
ma ne
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 11/03/2007 : 20:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

ma ne

Pa reci već jednom da počnem spaljivanje njegovih stripova...

Reklamica:
Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail.
Go to Top of Page

wanton
New Member

Serbia
262 Posts

Member since 24/02/2004

Posted - 11/03/2007 : 21:59:38  Show Profile Show Extended Profile  Send wanton a Private Message  Reply with Quote
spali meso na roštilju pa a zalij pivom. Nije moje da imenujem smrada, usotalom topik je o piratima, ime ćeš saznati ima ovde dosta njih koji znaju o kome je reč,al kad smo već kod smradova i pirata, zar ne misliš da se takvi smradovi trebaju piratizovati i to onako najgore, na geštetner mašini? (ovo je naravno, filozofsko pitanje, nikako poziv na kriminalnu delatnost) I što bi palio svoje stripove, ti si ih sve kupio i platio, nego sad s setih idem da otvorim novi topik u svaštari, pogledaj
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.36 seconds. Snitz Forums 2000