forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/01/2007 : 11:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
evo, ja san ga kupio prije

Jel' tako šefe?
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 10/01/2007 : 12:07:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Kako se zove idzći? Pitan zbog prijevoda
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 10/01/2007 : 12:13:40  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
amajlija od žada

Jel' tako šefe?
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 10/01/2007 : 12:29:24  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
Ja sam ga sad nabavio
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 10/01/2007 : 12:52:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Aj dobro, možda bi bilo bolje "talisman od žada", ali neka...
Go to Top of Page

satko
New Member

Bosnia and Herzegovina
213 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 12/01/2007 : 00:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Send satko a Private Message  Reply with Quote
Pozdrav svima, evo moj firs post a nadam se da nece biti i poslednji (dosta vremena se gubi na manje vazne stvari od zagora kao sto je posao - nazalost).
U RS jos nisu ni stigli Thugs! ali ima vremena doci ce sa poderanim hrbatom cirka 15 komada u 16 gradova i to je to. Inace jedva cekam ovu pricu jer i meni je Della Monica zakon, mislim da se sa njim moze mjeriti (osim Ferri-ja)jedino Verni iako mi se Chiarolla i Andreucci dopadaju. U jos neobjavljenoj prici od 479-482 imam italijanski broj 481-I fuorilegge della valle nascosta koji on crta (tu je zagor na Islandu sa Gutrumom i društvom) i Della Monicca je zakon. Jedva čekam i Belog tigra kome nedostaje hrpa stranica u ZS pa da ovo sve sa uzivanjem procitam. Pozdrav svima!
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 12/01/2007 : 10:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message  Reply with Quote
Bok satko! I čestitke na prvom postu.

Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 12/01/2007 : 11:39:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Tu epizodu sa tigrom su do kraja izmasakrirali! To se ne može čitati koliko su stranica izrezali...
Go to Top of Page

KILLEX
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
56 Posts

Member since 02/01/2007

Posted - 12/01/2007 : 14:30:37  Show Profile Show Extended Profile  Send KILLEX a Private Message  Reply with Quote
AHHHJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAK!!!
Zagor je kral,to što priča panzer je sranje. Ja sam između ostalog odrastao na Zagoru i bonellijevim stripovima i mislim da
su 100 puta bolji od modernih sranja! DARKWOOD FOREVER!
Go to Top of Page

IGMAN2
Senior Member

2421 Posts

Member since 08/05/2003

Posted - 13/01/2007 : 00:08:42  Show Profile Show Extended Profile  Send IGMAN2 a Private Message  Reply with Quote
Da pitam nešto...
Gledam malo ovo što piše s unutrašnje str korica - broj originala,
pa pogledam malo zagorov popis epizoda ovdje na Popisima, pa se malo češkam...
Naime, razlika je više od 50 brojeva
Npr. na Prošlost f. Ramatha piše br.originala 496, a u popisima 445 ?
S time da je u popisima Dugin most pod brojem 400 - znaći taj popis
se čini OK.
Otkud onda ova cifra na stripovima?
Po tom što piše na stripu za 4 mjeseca ide 500 ti broj???

Usput, mogao bi netko malo dopuniti listu na Popisima. Došli
smo joj do kraja.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 13/01/2007 : 00:20:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by IGMAN2
Npr. na Prošlost f. Ramatha piše br.originala 496, a u popisima 445 ?

496. je broj zagora u zenith ediciji,a izašlo je ukupno 445 zagora u toj ediciji...dakle+51...

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

KILLEX
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
56 Posts

Member since 02/01/2007

Posted - 13/01/2007 : 09:08:09  Show Profile Show Extended Profile  Send KILLEX a Private Message  Reply with Quote
Možeš to malo pojasniti?
Go to Top of Page

The Hammer of Hell
Average Member

Croatia
945 Posts

Member since 10/12/2006

Posted - 13/01/2007 : 09:12:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit The Hammer of Hell's Homepage  Send The Hammer of Hell a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by KILLEX

Zagor je kral,to što priča panzer je sranje. Ja sam između ostalog odrastao na Zagoru i bonellijevim stripovima i mislim da

Jesi li siguran da si odrastao?
Go to Top of Page

panzer
Advanced Member

12626 Posts

Member since 18/05/2005

Posted - 13/01/2007 : 09:37:50  Show Profile Show Extended Profile  Send panzer a Private Message  Reply with Quote
quote:

gde si ti to mene našao?

Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 13/01/2007 : 11:07:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Čitam jučer treći susret sa Helingenom (Povratak u Darkwood/Odbrojavanje/Prijetnja iz zraka i primjetih nešto vrlo čudno i bizarno. Možda se već pričalo o tome, ali mogao bih se zakleti da u starom Dnevnik izdanju nije bilo ni spominjanja ni crtanja nikakvih raketa. Oružja su se zvala blještavi trag, nacrtan je bio samo trag rakete u letu što je izgledalo vrlo čudno tada, a sada još čudnije. Da li ste to primjetili i kakve su vaše teorije o takvom sakaćenju (koji je razlog)?

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

Edited by - Obi-wan on 13/01/2007 11:07:32
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 13/01/2007 : 11:19:13  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Čitam jučer treći susret sa Helingenom (Povratak u Darkwood/Odbrojavanje/Prijetnja iz zraka i primjetih nešto vrlo čudno i bizarno. Možda se već pričalo o tome, ali mogao bih se zakleti da u starom Dnevnik izdanju nije bilo ni spominjanja ni crtanja nikakvih raketa. Oružja su se zvala blještavi trag, nacrtan je bio samo trag rakete u letu što je izgledalo vrlo čudno tada, a sada još čudnije. Da li ste to primjetili i kakve su vaše teorije o takvom sakaćenju (koji je razlog)?

A young Jedi named Darth Vader, who was a pupil of mine until he turned to evil,
helped the Empire hunt down and destroy the Jedi knights. He betrayed and murdered your father.

Pročitaj ovu recenziju: http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=25
Politika dnevnika
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7485 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 13/01/2007 : 11:44:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
quote:

Obi, sve ti je objašnjeno u recenziji!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 13/01/2007 : 12:39:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
quote:

Možeš to malo pojasniti?

Pusti 496, to ništa ne znači, to je zenith... "Prošlost ramatha" ti je u originalu 445 broj, i to je to!
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7485 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 13/01/2007 : 16:05:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Nego kad će novi Zagor Extra?
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 13/01/2007 : 17:43:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Za par dana, vjerojatno u ponedjeljak...
Go to Top of Page

sdragan@
Senior Member

Western Sahara
1780 Posts

Member since 01/05/2005

Posted - 13/01/2007 : 20:02:09  Show Profile Show Extended Profile  Send sdragan@ a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by The Hammer of Hell

quote:

Jesi li siguran da si odrastao?

ha,ha...moram priznati da sam se iskreno nasmejao na ovu konstataciju

"U vremenu satelita i svemirskih putovanja besmisleno odzvanjaju uvijek nova ratovanja"

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 14/01/2007 : 00:22:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
to uglavnom pitaju oni kojima nije narastao

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 14/01/2007 : 12:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jack 50

quote:

Pročitaj ovu recenziju: http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=25
Politika dnevnika

Tko ne čita recenzije, ostaje neznalica.
Ali tu ste vi da me usmjerite...

Go to Top of Page

KILLEX
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
56 Posts

Member since 02/01/2007

Posted - 14/01/2007 : 12:12:06  Show Profile Show Extended Profile  Send KILLEX a Private Message  Reply with Quote

Sta je sve dnevnik cenzurisao i sakatio to je bolesno.Mislim da ni oni sami ne znaju razloge.
Go to Top of Page

esse
Starting Member

Bosnia and Herzegovina
40 Posts

Member since 13/12/2003

Posted - 14/01/2007 : 13:15:42  Show Profile Show Extended Profile  Send esse a Private Message  Reply with Quote
Šta mislite o Bat Battertonu kao liku u Zagorovom serijalu?
Za mene je on grozan i skroz nepotreban.
Djetinjast je i srozava ozbiljnost priče za minimum 20%, mislim što se tog tiče da je Chico sa svojim djetinjarijama sasvim dovoljan.
Pročitao sam Ubilačko Ludilo i bio sam razočaran kad sam video da se Bat pojavljuje jer to nisam znao.
Inače ovaj prvi nastavak Kandraxa je stvarno loš ali sledeći izgleda obećavajući.
Eto Toliko.

P.S. Nadam se da nikog necu uvrediti

www.ritamnereda.com
www.ispred-dragstora.com
www.block-out.com
http://members.tripod.com/vujakbo/news

nebojsa1987@hotmail.com

Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic