Author |
Topic |
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Stockbrooker
Junior Member
Slovenia
420 Posts
Member since 09/12/2006 |
Posted - 14/01/2007 : 19:16:26
|
quote: Originally posted by esse
Šta mislite o Bat Battertonu kao liku u Zagorovom serijalu? Za mene je on grozan i skroz nepotreban. Djetinjast je i srozava ozbiljnost priče za minimum 20%, mislim što se tog tiče da je Chico sa svojim djetinjarijama sasvim dovoljan. Pročitao sam Ubilačko Ludilo i bio sam razočaran kad sam video da se Bat pojavljuje jer to nisam znao. Inače ovaj prvi nastavak Kandraxa je stvarno loš ali sledeći izgleda obećavajući. Eto Toliko.
P.S. Nadam se da nikog necu uvrediti
www.ritamnereda.com www.ispred-dragstora.com www.block-out.com http://members.tripod.com/vujakbo/news
nebojsa1987@hotmail.com
Meni je Bat Batterton baš faca.Ako je itko nepotreban u Zagorovom svijetu onda to Bat Batterton svakako nije.Prije bi se mogli riješiti recimo Digging Billa iako je i on dobar.MA po meni je svatko od tih junaka toliko dobro izrađen da bih mi bilo svakoga žao.I od neprijatelja bi mi bilo žao recimo da u nekom serijalu ubiju Kandraksa zauvijek ili Helingena ili bilo koga od kultnih junaka.A što se tiče ludorija bat Battertona,pa uvijek čemo se Zagorovci dijeliti na neke kao ozbiljne čitaoce Zagora kao što si ti koji više vole akciju i neke priče u kojima onda traže kao da ih je Ian Flemming napisao ili Agatha Christie,i od onih koji prosto uživamo u stripu ne zamarajuči se kakva je naslovnica,kakve rakete ko ispaljuje in sve te stvari koje možeš prebrati ovdje na forumu.Ima nas svakako puno različitih ljudi ovdje i svatko ima svoje pravo na ono što čita i što hoče i ja mislim da je Zagor jedan rijetkih stripova koji može udovoljiti svu tu znatiželju i sve što netko može tražiti.Ja skoro više nego Zagor special volim chico Special i baš se uvijek obradujem ludostima našeh Chice,Trampyja,Bat Battertona,Drunky ducka,svi su oni isti i zezaju se i svatkog bi mi bilo žao da ga prestanu crtati
Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!! |
|
|
panzer
Advanced Member
12625 Posts
Member since 18/05/2005 |
Posted - 15/01/2007 : 10:46:49
|
što meni fali kod Zagora su kvalitetni protivnici...dobro bi mu za neprijatelja došao recimo Dr. Moriarty ( onaj iz Sherlocka Holmesa)...recimo njegov otac...svi znaju, da je gad, ali on si nikad ne prlja ruke...
Ich bin kein Man, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
|
|
darkwoodaxe
Senior Member
Croatia
1202 Posts
Member since 23/10/2006 |
Posted - 15/01/2007 : 16:48:14
|
Šta mislite o Bat Battertonu kao liku u Zagorovom serijalu? Za mene je on grozan i skroz nepotreban. Djetinjast je i srozava ozbiljnost [/black][/black] sa svojim djetinjarijama sasvim dovoljan. Pročitao sam Ubilačko Ludilo i bio sam razočaran kad sam video da se Bat pojavljuje jer to nisam znao. Inače ovaj prvi nastavak Kandraxa je stvarno loš ali sledeći izgleda obećavajući. Eto Toliko.
P.S. Nadam se da nikog necu uvrediti
www.ritamnereda.com www.ispred-dragstora.com www.block-out.com http://members.tripod.com/vujakbo/news
nebojsa1987@hotmail.com
[/quote] Meni je Bat Batterton baš faca.Ako je itko nepotreban u Zagorovom svijetu onda to Bat Batterton svakako nije.Prije bi se mogli riješiti recimo Digging Billa iako je i on dobar.MA po meni je svatko od tih junaka toliko dobro izrađen da bih mi bilo svakoga žao.I od neprijatelja bi mi bilo žao recimo da u nekom serijalu ubiju Kandraksa zauvijek ili Helingena ili bilo koga od kultnih junaka.A što se tiče ludorija bat Battertona,pa uvijek čemo se Zagorovci dijeliti na neke kao ozbiljne čitaoce Zagora kao što si ti koji više vole akciju i neke priče u kojima onda traže kao da ih je Ian Flemming napisao ili Agatha Christie,i od onih koji prosto uživamo u stripu ne zamarajuči se kakva je naslovnica,kakve rakete ko ispaljuje in sve te stvari koje možeš prebrati ovdje na forumu.Ima nas svakako puno različitih ljudi ovdje i svatko ima svoje pravo na ono što čita i što hoče i ja mislim da je Zagor jedan rijetkih stripova koji može udovoljiti svu tu znatiželju i sve što netko može tražiti.Ja skoro više nego Zagor special volim chico Special i baš se uvijek obradujem ludostima našeh Chice,Trampyja,Bat Battertona,Drunky ducka,svi su oni isti i zezaju se i svatkog bi mi bilo žao da ga prestanu crtati
Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!! [/quote]
Sve potpisujem osim Chica, Zagorom se prazni glava i opušta, ako ćemo se opterećivati Bonellijem onda nam je život malo čudan, samo što za sve postoje granice, a za mene je Chico specijal ipak previše. |
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7817 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 17/01/2007 : 21:33:39
|
konačno
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
npetros2@htnet-dsl
Advanced Member
Papua New Guinea
3783 Posts
Member since 22/02/2006 |
|
nenno
Advanced Member
Croatia
3070 Posts
Member since 15/08/2003 |
|
Stockbrooker
Junior Member
Slovenia
420 Posts
Posted - 17/01/2007 : 22:54:57
|
i jeli to izašlo i na kioske ili treba čekati po koji dan.Mislim,zanima me da ne dolazim bez veze u hrvatsku po strip pošto kupujem samo na kioscima,Zagreb mi je predaleko
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3846 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 17/01/2007 : 23:11:22
|
ako je doša danas u mc-a onda je valjda sutra na trafikama! strpi se još dan-dva! javit ćemo ti!
It's in my hands, the sky, so bright It's burning, it's for me to decide If flames will reach heaven tonight
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 18/01/2007 : 14:14:44
|
Ma judi, na trafikama je... Mahnuo mi Zagor jutros kad sam prolazi...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7485 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47137 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 18/01/2007 : 15:41:38
|
kupljeno i obrađeno
inner fear your worst enemy ostali smo svi na tripu,staro,mlado život cili ,ostali smo svi na tripu pivajuci NAPRID BILI!! |
|
|
Stockbrooker
Junior Member
Slovenia
420 Posts
Posted - 18/01/2007 : 16:27:00
|
Ok super,znači sutra odlazak u Hrvatsku po strip i onda mogu mirnočom da živim dalje hahah jedna briga manje u životu.Nego zna netko kad stiže mark.Zaboravio da li izašao decembra ili novembra?
|
|
jack 50
Senior Member
Croatia
1557 Posts
Member since 14/04/2006 |
Posted - 18/01/2007 : 16:44:45
|
quote: Originally posted by Stockbrooker
Ok super,znači sutra odlazak u Hrvatsku po strip i onda mogu mirnočom da živim dalje hahah jedna briga manje u životu.Nego zna netko kad stiže mark.Zaboravio da li izašao decembra ili novembra?
Primam prijave za Originalni Italijanski Zagor broj 500-Uvoz i Distribucija!!
I Mark je izašao, danas sam ga kupio zajedno sa Zagorom |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
|
KILLEX
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
56 Posts
Member since 02/01/2007 |
|
KILLEX
Starting Member
Bosnia and Herzegovina
56 Posts
Member since 02/01/2007 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Posted - 18/01/2007 : 17:00:33
|
quote: Originally posted by kico
Pročitao i ja! I vidio da su škare radile u Dnevnikovom izdanju!
Opet su neke sise izrezali?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? |
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Posted - 18/01/2007 : 17:02:45
|
quote: Originally posted by DeeCay
quote: Originally posted by kico
Pročitao i ja! I vidio da su škare radile u Dnevnikovom izdanju!
Opet su neke sise izrezali?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
E da su samo sise! Čiste scene seksa!!!!!!
|
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
|
K.G. 21
Junior Member
Croatia
480 Posts
Member since 01/05/2006 |
Posted - 18/01/2007 : 17:20:32
|
quote: Originally posted by KILLEX
Volio bih kada bi i zagora libellus odradio HC,samo par epizoda za raju.
Nadam se da nece! |
|
|
dcopic
stripovi.com suradnik
Croatia
6221 Posts
Member since 20/01/2005 |
Posted - 18/01/2007 : 19:48:09
|
quote: Originally posted by K.G. 21
quote: Originally posted by KILLEX
Volio bih kada bi i zagora libellus odradio HC,samo par epizoda za raju.
Nadam se da nece!
Ali je! Pa zar nisu u HC-u uz postoječi SC, rađeni Zagor specijali?!?
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
|
|
|
Topic |
|