Stize i novo izdanje u ediciji Integrali Belog Puta. U pitanju je Tamo gde pogled ne dopire (Abolin/Pont), kao i do sada kompletna storija na 192 strane u koloru. Album je dobitnik RTL-ove nagrade za album godine 2004.
___________ "In my Havana cabana I'll eat something sweet like banana..."
ovako na prvi pogled izgleda jako lijepo, recimo da sam zainteresiran... ali ako može malo više podataka o samom stripu, da ne kupujem baš napamet... ipak će to biti skupa igračka
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.
To zavisi od MC-a i njihovog dobavljaca iskljucivo. Opet, sto se ti jurice ne bi pojavio u ovim krajevima pa bismo to resili ekspresno, zajendo sa Sambrovima i kojom turom pica. Evo i kratkog opisa ako se ne vidi dobro na slici:
"Godina je 1906. Vilijam ima deset godina i njegova porodica se seli u malu italijansku luku Barelito, mesto nalik na prizore sa razglednica, između mora i belih litica. Tu će upoznati Lizu, Nina i Paola. Za kratko vreme deca će postati nerazdvojni prijatelji. Rođena istog dana, ona provode rajsko vreme detinjstva u prelepom mediteranskom ambijentu.
No, ubrzo će njihovu idilu narušiti nemili događaji... Dirljiva priča o prijateljstvu dugom dvadeset godina, puna panjolovske poezije, nostalgije i izgubljenih iluzija detinjstva. Tamo gde pogled ne dopire u isto vreme je bajka, avanturistička priča, ljudska drama i himna prijateljstvu, kojoj ćete se vraćati mnogo puta."
Cena je poznata za ediciju Integrali. Svi kostaju 1880 dinara, to je vec receno, i mislio sam da sam gore i napisao. Sad vidim da nisam, ali, za ubuduce, to je uvek tako. Ti Curunire ne budi nevaspitan.
Da, slazem se. Nisu ti hrbati losi, ok je to.... ali malo siromasno, ne znam. Ja bi stavio imena autora, malo to modernije i bolje izdizajnirao da ljepse izgleda na polici.
ma uopće me ne zanima kako izgleda na polici ako je dobro ono što je unutar korica. a nadam se da je dobro, jer ako ga platim 175kn pa se zajebem... ;)
____________________________ Skip the dramatic pauses. I can only give a shit for very short intervals.