forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

Billy_the_Kid
Senior Member

1518 Posts

Member since 02/06/2005

Posted - 18/01/2007 : 21:11:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Billy_the_Kid's Homepage  Send Billy_the_Kid a Private Message  Reply with Quote
Ja mislim da jesu

---------------------

Lets be like trees and leave
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 18/01/2007 : 22:16:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcopic

quote:
Originally posted by K.G. 21

quote:
Originally posted by KILLEX

Volio bih kada bi i zagora libellus odradio HC,samo par epizoda za raju.

Nadam se da nece!

Ali je! Pa zar nisu u HC-u uz postoječi SC, rađeni Zagor specijali?!?

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'

specijali,maxi,chico,klasik-sve u hc!

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 19/01/2007 : 09:27:35  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
HC povlači sa sobom i kvalitetu papira, možda i kolor,ne bi se smio tvrdoukoričiti guzicpapir kao AF, recimo.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/01/2007 : 16:03:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

HC povlači sa sobom i kvalitetu papira, možda i kolor,ne bi se smio tvrdoukoričiti guzicpapir kao AF, recimo.

Kod Zagija nema boje osim onih u svakoj stotoj epizodi a i tamo bi bilo bolje da je nema,jer je katastrofa!A npr. maxi Zagor hc sa papirom kao u mekom izdanju košta 50 kuna a kad bi bio papir kao u libellzusovom texu,onda bi koštao 150 kuna ili "samo"100 kuna.Onaj obični regularni papir je dovoljne kvalitete za Bonellijeve stripove a hc uzmem jer je šivan pa se neće raspasti kad ga čitam.

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2931 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 19/01/2007 : 17:10:34  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Zna li iko išta o Klasiku. Hoće li i dalje biti objavljivan ili ne.

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 08/02/2007 : 14:25:05  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
Da li je još nekome crtež Della Monice čudan u ovom zadnjem serijalu, meni je nekako bljedunjav i beživotan, kao da bi trebalo još dorađivati. Inače mi je DM uz Marcella najdraži noviji crtač,no ovaj put mi nije lego.
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 08/02/2007 : 15:18:16  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
baš naprotiv...

one shot, one kill
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/02/2007 : 09:43:43  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

Aha
ove godine
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/02/2007 : 09:44:40  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
quote:

Da li je još nekome crtež Della Monice čudan u ovom zadnjem serijalu, meni je nekako bljedunjav i beživotan, kao da bi trebalo još dorađivati. Inače mi je DM uz Marcella najdraži noviji crtač,no ovaj put mi nije lego.

Della Monica varira.
Meni se isto nije svidio crtež u trilogiji o Ramathu.
Go to Top of Page

jack 50
Senior Member

Croatia
1557 Posts

Member since 14/04/2006

Posted - 09/02/2007 : 09:55:52  Show Profile Show Extended Profile  Send jack 50 a Private Message  Reply with Quote
A možda je to zbog tiska?
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/02/2007 : 10:05:11  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
A možda su u šumi....
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 09/02/2007 : 10:07:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
a mozda su u bunaru...

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 09/02/2007 : 10:08:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
a da mi bacimo bombu u bunar? :-)))))

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 09/02/2007 : 10:11:59  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Baci booooombuuuuuuuu
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
buuuuuuuuuuuuuuunaaaaaaaaaaaaaaaaar
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 09/02/2007 : 10:56:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

a da mi bacimo bombu u bunar? :-)))))

a možda su u šumi?

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 09/02/2007 : 10:57:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

4 broja godišnje, pa ti to rasporedi na 12 miseci!

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 09/02/2007 : 11:03:18  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Evo opet sonora, opet ostavlja postove samo radi postovanja!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 09/02/2007 : 11:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Evo opet sonora, opet ostavlja postove samo radi postovanja!

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?

Iš maco, iš! Bjež maco!!

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/02/2007 : 20:00:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam pročitao pričo o Osagama i Billy Boy-u. Moram priznati da mi je baš sjela. Pogotovo kraj koji nije baš totalno naivan kako to zna biti.
A sada ide ono što sam čekao od kada sam naučio čitati: kompletna priča o SuperMajku. Očekivanja su velika, ali znam da se neću razočarati...

Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail.

Edited by - Obi-wan on 19/02/2007 22:27:40
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 18/02/2007 : 20:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message  Reply with Quote
pa gdje ti živiš?ti si sad kod ovih priča što smo mi lansku godinu čitali ajoj
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 18/02/2007 : 20:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stockbrooker

Živim iza sedam mora i sedam gora, ali to nije toliko važno.
Jednostavno sam prvo čekao da skupim sve extra pa sam onda polako čitao sa uživanjem redom i sada sam pri kraju, došao sam do Supermikea - bio sam toliko discipliniran da ne preskačem iako sam došao u iskušenje par puta.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/02/2007 : 20:38:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:

meni je on to uvijek
uostalom, što očekivati od nekoga tko se zove rafaelle della monica

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 18/02/2007 : 20:39:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Upravo sam pročitao pričo o Osagama i Billy Boy-u. Moram priznati da mi je baš sjela. Pogotovo kraj koji nije baš totalno naivan kako to zna biti.
A sada ide ono što sam čekao od kada sam naučio čitati: kompletna priča o SuperMajku. Očekivanja su velika, ali znam da se neću razočarati...

super signature
nisam do sada obraćao pozornost, nisi li imao nesto drugo?

Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 19/02/2007 : 13:58:36  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Stockbrooker

Živim iza sedam mora i sedam gora, ali to nije toliko važno.
Jednostavno sam prvo čekao da skupim sve extra pa sam onda polako čitao sa uživanjem redom i sada sam pri kraju, došao sam do Supermikea - bio sam toliko discipliniran da ne preskačem iako sam došao u iskušenje par puta.

Aha,dobro onda,ja sam se več zabrinuo da tamo gdje ti živiš još uvijek se može kupiti Zlatna serija na kioscima
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/02/2007 : 22:23:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

quote:

super signature
nisam do sada obraćao pozornost, nisi li imao nesto drugo?

Mjenjam potpis svaki mjesec - dva da razbijem monotoniju. Nekada je šala, nekada nazovi mudrost, a nekada reklamica.

Reklamica:
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.59 seconds. Snitz Forums 2000