forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 POSTALJANJE STRIPOVA U "VITRINU"?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/02/2007 : 21:50:44  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Momci,meni se čini da ste malo pretjerali!-Svi se poznajemo i čini mi se da se dovoljno poštujemo,da ne kažem da smo sklopili prijateljski odnos(prvenstveno zahvaljujući stripu),ali jedna stvar nije u redu!-Ako se poštujemo,promoviramo strip,kupujemo,prodajemo,pijemo zajedno,upoznajemo se i govorimo o fer odnosu,.....zašto od sajta i aukcija radite sprdačinu!?--Poznajem i ja Marka,doduše nismo veliki prijatelji,ali se poštujemo,pa me interesira,onako ljudski,otvoreno,plaćate li vi ovu sprdačinu(meni to tako djeluje)na prvim stranicama aukcija?---Zašto nešto zlorabit,jer pretpostavljam da vi(moderatori,uglavnom),ne plaćate ovo postavljanje na prve stranice,pa mi se čini da nije fer prema ostalim članovima www.stripovi.com!--Riješavati se stripova iz svojih kolekcija,što starih,a što stranih,na ovakav način,.....ako ništa,mogli ste to malo "neupadljivije".---Postavio sam i ja prošli puta 6 početnih stranica stripova,ali se radilo o vrijednim stripovima i većina njih pokrivala je ovu kombinaciju,ali ovako nešto je zaista pretjerano.---Ja sam se ponio mišljenjem da ukoliko prodajem vrijedne stripove,zašto biti "stisnut" i ne postaviti ih u vetrinu,ako ću na aukcijama zaradit ljepu hrpicu para.-Zahvaljujući članovima,odnosno kolekcionarima i njihovom licitiranju,ja sam fino zaradio,sajt je dobio ljepu posjećenost,vlasnik sajta je također zadovoljan,ljudi koji su osvojili stripove su također zadovoljni,po meni,sve super i ljepa reklama.---Ispravite me ako griješim!?---Jednostavno,nije fer,nije u redu zlorabit privilegirani položaj.-Osobno me malo ovo smeta,a sve Vas pozivam,recite mi samo,ovako javno,griješim li ja,možda pretjerujem,ali stripovi npr.PORIN izdanja ili talijanska izdanja(većini članova ovog sajta,nije interesantno),staviti u vitrinu???????---Pitam ljude koje poštujem i poznajem,plaćate li vi ovo,da li je u redu,ukoliko ne plaćate,napraviti ovakav šlamperaj(pizdariju od aukcija).---Dobio sam par poruka gdje me ljudi pitaju da li sam ja takvo postavljanje platio!?--Jesam i ako se ne varam posljednji račun mi je bio oko 3000 kuna,što baš i nije malo.Nema popusta jer i ne treba,ako smo svi zadovoljni,ali ovako nešto očito,sigurno nije fer!----UKOLIKO JA GRIJEŠIM ILI VI (moderatori) IMATE TAKVO PRAVO,ILI UKOLIKO POŠTENO PLAĆATE OVU CIRKUSIJADU,OSOBNO VAM SE ISPRIČAVAM I POSIPAM PEPELOM,ALI MORAO SAM VAM IZNEST ZAPAŽANJE(POPRILIČNOG BROJA LJUDI SA AUKCIJA I MOJE VLASTITO).--Jednostavno,nije pošteno,ovako ja i dosta drugih ispadamo "magarci".-Ja vjerojatno,jer nemam potrebu,više nebih učestvovao u sličnim radnjama,respekt sam stekao,odnosno ne bih više postavljao aukcije na www.stripovi.com,a i ove prošle mi nisu,iskreno,trebale.-Mislim da su bile dinamične i privukle poprilično novih ljubitelja stripa,Ljepa je to reklama,ali takve stripove mogao sam ponuditi kolekcionarima i van aukcija.-Mislim da Marko razumije o čemu pričam.-O zavisti pojedinaca nebih ovdje.---Samo molim pošten i fer odgovor,prijateljski odgovor,da li je ovo u redu???--Da ne ispadne,da nisam imenovao,pitanje se odnosi na slijedeće ćlanove(moderatore);-Darkovudski vražićak,Zole,VJ(Vedran),Marko(vlasnik sajta),nadam se da nisam nikoga preskočio.-Ponavljam,poznajemo se, i više od poznanstva.---MOMCI,OVAKO NEŠTO NIJE U REDU!-Pucajte!(ovo spada pod dobronamjernu kritiku!)

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/02/2007 : 21:56:31  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Kakva kobasica od topic-a.Idem postavit nešto na aukcije!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/02/2007 : 22:07:32  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne, naravno da nije u redu, ovo je ipak malo pretjerano, pogotovo u zadnje vrijeme i to cemo drugacije regulirati ubuduce.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/02/2007 : 22:08:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Da se pitam ja bih posjeko sve sume i u vitrinu stavio od traktora gume.

Porter
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/02/2007 : 22:13:30  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Porter-Ma,jel ti to citiraš Ramba?
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/02/2007 : 22:16:22  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Marko,hvala na odgovoru,nisam mislio ništa loše,ali sigurno nije u redu.Prema svima,a i prema samima sebi!
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/02/2007 : 22:18:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

Porter-Ma,jel ti to citiraš Ramba?

Jest ,bum me otkril u sekundi.

Porter
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/02/2007 : 22:25:59  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Marko,hvala na odgovoru,nisam mislio ništa loše,ali sigurno nije u redu.Prema svima,a i prema samima sebi!

Sve ok, znam da nisi mislio nista lose. Cinjenice su cinjenice, ja se trudim biti sto objektivniji i posteniji prema svima, ali znas i sam, to nije uvijek lako.

Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 18/02/2007 : 22:28:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
Rambo je car.Dva puta sam ga vozio na koncerte u Zagreb.Majstor dobrog provoda ,zajebancije i "laganog stiha".Ljubitelj stripa i solidan poznavatelj.
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/02/2007 : 22:34:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ako ga budes opet vozio pozdravi ga od Portera :),uvijek su mi se svidjale njegove zafrkancije,ima i jedna pjesma u kojoj se spomijnju uzrecice strip junaka.
,,Hiljadu mi tvorova,karamba karambita zar nije bilo bolje.......

Porter

Edited by - Porter on 18/02/2007 22:34:51
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 18/02/2007 : 22:45:07  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
ovog marka ćemo saraniti prije reda

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/02/2007 : 22:49:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ubiće ga Bili k'o zeca!

Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 18/02/2007 : 23:10:48  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
..ne mogu na aukcije već par sati,koji je...

zato oni koji misle,cijene rijeci gospodnje jer ako si u kremenadli ,nisi za kobasice
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 18/02/2007 : 23:17:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne znam, nesto cudno zasteka, tu i tamo...

Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/02/2007 : 23:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Kad smo vec oko aukcija,da li bi se moglo napraviti kod
,,aukcije koje sam izgubio,, onaj mali kvadratic pa da izaberemo koje aukcije zelimo da izbrisemo.
Mene licno interesuju moje aukcije koje izgubim,posto se moze napraviti psiholoski pritisak na ,,osvajaca,, i kupiti taj strip.
Dok recimo stripove koje covjek nabavi a nekad ih nije osvojio,mogao bi izbrisati.

Onda drugi mozda interesantan prijedlog tezak recimo 50 kuna.
Mogucnost stavljanja ,,izabranih aukcija,, na home page.
Vjerovatno ima dosta ljudi koji se zavuku ili samo na aukcije ili samo na home,na ovaj nacin bi se zblizili.

Porter
Go to Top of Page

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 18/02/2007 : 23:38:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

ne znam, nesto cudno zasteka, tu i tamo...

Jeste zadnjih par dana steka ponekad forum ponekad aukcije,bas neki dan izgubih par aukcija zbog toga.
Sad me pravo hastra da ne zasteka u odlucujucem trenutku.

Porter
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/02/2007 : 11:13:13  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
CITAT:pretpostavljam da vi(moderatori,uglavnom),ne plaćate ovo postavljanje na prve stranice,pa mi se čini da nije fer prema ostalim članovima www.stripovi.compa

nije ovo SOCIJALIZAM da smo svi jednaki
zakaj bi vlasnik plačal oglas na svojem webu - to je isto kao ako bi ti uzo strip za doma za čitat a prije ga platil sam sebi
ako ti je bedasto rješenje je - dogovori sa vlasnikom bolji status za sebe od ostalih
i pusti na miru tita-socijalizam-ravnopravnost

dolje zagor

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --

Edited by - risbozg on 19/02/2007 11:14:20
Go to Top of Page

risbozg
Advanced Member

Croatia
15632 Posts

Member since 10/08/2003

Posted - 19/02/2007 : 11:15:11  Show Profile Show Extended Profile  Send risbozg a Private Message  Reply with Quote
kaj je i tu počela predizborna kampanja :-))))

- --ak ti je slaba pamet moraš imat jaka leda --
Go to Top of Page

tristan
Junior Member

Belgium
401 Posts

Member since 12/08/2005

Posted - 19/02/2007 : 18:00:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit tristan's Homepage  Send tristan a Private Message  Reply with Quote
Moram priznat da sa slazem s Dveribadom.
Ako ima smisla koristiti stavljanja u izlog, to je da se brzo vidi neki interesantniji (po nekom kriteriju) stripovi. Da ne bi svatko tko prodaje stavljao u taj izlog sve svoje stripove, stavili ste posebnu cjenu za to. To znaci da mora biti neki strip koji ne moze biti prodan za 10 kn (osim izuzetaka).
Ako se nekome placa da bi svatko vidio kad otvori stranice da on prodaje neki Porin (samo da uzmem primjer vec dat), neka placa.
Ovo sto moderatori (ili vlasnici) ne moraju placati ima naravno smisla, ali mozda bi bilo dosta njima ne traziti komisiju.
Zapravo je problem ovako dugog izloga da postoje dva cjelokupna spiska, jedan za drugim, i to bez nekakve logike.
Mene to gnjavi.
Evo, to je to

TK
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26814 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 19/02/2007 : 18:58:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Vitrina se plaća i zato svatko ima pravo staviti bilo koji strip u vitrinu ako plati za to.Ako netko ima dogovor o neplaćanju s vlasnikom stranica to je njihov problem i nas ostalih se ne tiče.

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 19/02/2007 : 19:40:01  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Rizbozg--de ti "dotepenec" pročitaj još jednom.Vi "stari dinamovci" ,em ne znate igrat nogomet,em ste provokatori!
-Nitko se ne buni na vlasnika,od njega očekujemo red,poštivanje pravila(pravila postoje).Normalno da moderatori imaju te mogućnosti(jer su ih zaslužili),ali neka to rade malo organiziranije,u stilu,a ne da "naseru" hrpu nebitnih stripova.Mogu se dogovorit,sada malo ja ,pa ti,pa sljedeći,itd.Ovako izgleda pizdarija,malo obzira treba biti.-Na kraju krajeva,zašto bi tipovi kao ja trebali imati popust,zato jer prodaju hrpu stripova?Nebitno,a uz to ionako se dovoljno zaradi(ovo je osobno).Ispada,da sam se ja žalio,nisam!-Samo sam htio da Marko obrati pažnju,jer ne izgleda fer,a to fer nema baš nikakve veze sa socijalizmom,jednakošću,Titom,partijom,kapitalizmom,centralizmom,ili kako već ide!-Po meni je ovo loša reklama,a možda ja i griješim!?---Uz sve ove svađe oko stripova,što pomisli netko tko se pojavi kao novi član?-Sajt je napravljen za sve ljubitelje stripa,barem ga većina tako doživljava,uz određeno poštivanje pravila,a ovako mi to baš ne djeluje,bez ljutnje,ako sam u krivu,ispravite me!(argumentirano,sa stavom Borisa se sigurno ne slažem,ali tom "dripcu" čovjek ništa ne može ni zamjeriti,mislite da je njemu lako živjet u ženskom okruženju 24 sata)??
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/02/2007 : 20:08:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
mislite da je njemu lako živjet u ženskom okruženju 24 sata)??

Bilo bi lako... da nije krvne veze

Da nisan u ovim godinama, ja bi se javija da preuzmem jedan dio odgovornosti.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 19/02/2007 : 21:18:29  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
Pravila foruma i stranice bi prvi trebali poštovati oni najodgovorniji!

Kakav je smisao vitrine (koju "obični" članovi plaćaju) ako je zatrpana trećerazrednim stripovima?
Go to Top of Page

dcarapo2
Advanced Member

Argentina
3770 Posts

Member since 27/01/2004

Posted - 20/02/2007 : 02:17:33  Show Profile Show Extended Profile  Send dcarapo2 a Private Message  Reply with Quote
zaključajte topic...dinamo,dinamo,dinamo

Go to Top of Page

dmar
New Member

Croatia
249 Posts

Member since 27/10/2005

Posted - 20/02/2007 : 07:43:59  Show Profile Show Extended Profile  Send dmar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dcarapo2

zaključajte topic...dinamo,dinamo,dinamo

ma kakav dinamo ... zagreb, zagreb, zagreb
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 20/02/2007 : 11:56:43  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Ma vidi ti kako su se raskokodakali.Ovaj vikend bu bilo po guzici!-HAJDUK ŽIVI VJEČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.39 seconds. Snitz Forums 2000