forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 19/02/2007 : 22:28:02  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Upravo sam pročitao pričo o Osagama i Billy Boy-u. Moram priznati da mi je baš sjela. Pogotovo kraj koji nije baš totalno naivan kako to zna biti.
A sada ide ono što sam čekao od kada sam naučio čitati: kompletna priča o SuperMajku. Očekivanja su velika, ali znam da se neću razočarati...

Imam nešto knjiga za prodati. Zainteresirani neka se jave na mail.

Svaka čast. Priču o Supermikeu pročitao sam u jednom dahu. Definitivno najbolja priča do sada. Pročitah redom (onim pravim) 132 Zagora extra. Malo ću odmoriti sa Zagorom dok ne skupim redovnu seriju...

Reklamica:

Edited by - Obi-wan on 05/03/2007 22:14:24
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 20/02/2007 : 18:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
dobro tko tu kome odgovara, vas dvojica??

Nice view from Orthanc inspite of these psychotic trees.
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 20/02/2007 : 18:25:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message  Reply with Quote
Izgleda ko da Obi-wan razgovara sam sa sobom hahahaha toga još nije bilo na forumu al je dobra fora
Go to Top of Page

Prodigy
Senior Member

Croatia
1801 Posts

Member since 01/12/2003

Posted - 20/02/2007 : 19:42:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Prodigy a Private Message  Reply with Quote
Dobro je dok razgovara,kad se pocne svadjat,onda se treba zabrinut!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 20/02/2007 : 21:54:39  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message  Reply with Quote
Da hahahaha!!!!!!!
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 01/03/2007 : 11:25:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Evo još malo slika. Novi SP, itd.. Po svemu sudeći izgleda da će Ferri nastaviti crtati regularnu seriju.
http://www.sergiobonellieditore.it/auto/componi_sbeweb?ID_giornale=37&pers=ZAGOR

Protect your ears and get high, DJ Dean s`gonna make you fly

Edited by - npetros2@htnet-dsl on 01/03/2007 11:26:23
Go to Top of Page

K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts

Member since 01/05/2006

Posted - 01/03/2007 : 12:05:56  Show Profile Show Extended Profile  Send K.G. 21 a Private Message  Reply with Quote
Najbolje epizode Zagora su od Nestalog istrazivaca do Kainovog povratka, barem meni!

Nisam Dani DeVito al sam do jaja
Go to Top of Page

dcopic
stripovi.com suradnik

Croatia
6221 Posts

Member since 20/01/2005

Posted - 01/03/2007 : 12:17:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit dcopic's Homepage  Send dcopic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by K.G. 21

Najbolje epizode Zagora su od Nestalog istrazivaca do Kainovog povratka, barem meni!

Šta je je, ali to je stvarno vrhunski period. Nešto kao Mister NO u Africi.

'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Go to Top of Page

K.G. 21
Junior Member

Croatia
480 Posts

Member since 01/05/2006

Posted - 01/03/2007 : 12:53:46  Show Profile Show Extended Profile  Send K.G. 21 a Private Message  Reply with Quote
Kad sam procitao ovaj treci susret s Kandarxom nije mi se svidio, ali naspram ovog prvog je odlican!

Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/03/2007 : 16:57:03  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
http://www.morecomics.hr/item/3440

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 02/03/2007 : 17:42:19  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Upravo sam pročitao pričo o Osagama i Billy Boy-u. Moram priznati da mi je baš sjela. Pogotovo kraj koji nije baš totalno naivan kako to zna biti.
A sada ide ono što sam čekao od kada sam naučio čitati: kompletna priča o SuperMajku. Očekivanja su velika, ali znam da se neću razočarati...

Svaka čast. Priču o Supermikeu pročitao sam u jednom dahu. Definitivno najbolja priča do sada. Pročitah redom (onim pravim) 132 Zagora extra. Malo ću odmoriti sa Zagorom dok ne skupim redovnu seriju...

Reklamica:

Supermike (silamajk) i sve priče iz sredine 70ih vraćaju nas u vrijeme kada je Zagor bio popularan kao beatlesi, kada smo se mi starkelje navukli do smrti i ništa u daljnjem životu to nije promijenilo. Od tada dolazi Ferri poklonstvo, ja priznajem da nisam objektivan, Ferri je dogma, jedan i jedini.
Go to Top of Page

darkwoodski kralj
Advanced Member

USA
3652 Posts

Member since 10/01/2004

Posted - 05/03/2007 : 21:12:47  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodski kralj an AOL message  Send darkwoodski kralj a Private Message  Reply with Quote
Haugh braco i stRAnci!
Evo javljam se svima da ne mislite da sam vas zaboravija! Znan da nisan bija na forumu vec mjesecima...Razlog tome je zbog posla i fakulteta. Unaprijed se ispricavam na losoj gramatiki jer nisam pisao na nasem jeziku vec dugo.
Vidim da nas junak Zagor jos uvik izlazi redovito, kako obicni i extra tako i specijalci. To mi je drago cuti. Zagor knjiga ide vrlo sporo ponajvise zbog toga sto sam zauzet stalno. Jedan dan...polako polako i napisat cu ja tu knjigu. Naravno tribat ce mi pomoc od svih koji zele pomoci.
eto samo da vam se javim, probat cu dolaziti odi cesce, moran ici uciti sad za ispit sutra :( jebi ga tako je to haha
AHJAKKKKKKKKKKK!!!!!!

Only God will judge me!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/03/2007 : 22:15:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Reklamica:

Vas dvojica ste kreteni, nemate pojma. Priča o Supermarku je šit, a Zagor saks.

Reklamica:
Go to Top of Page

Spock
stripovi.com suradnik

Croatia
7485 Posts

Member since 26/12/2006

Posted - 05/03/2007 : 22:19:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Spock a Private Message  Reply with Quote
Obi, jesi ti puka ili? Osjećam nestabilnosti u sili!
To ti je kad čitaš puno Zagora

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.
Go to Top of Page

Stockbrooker
Junior Member

Slovenia
420 Posts

Member since 09/12/2006

Posted - 05/03/2007 : 22:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Stockbrooker a Private Message  Reply with Quote
hahahaha,obi če se posvađati sam sa sobom.Obi,da nisi opet počeo piti alkohol?

Napisao sam knjigu Trst.Primam narudžbe na mail.Cijena knjige 15 eura.Knjiga je politicki,erotski,akcijsko,vratolomni thriler koji ce vas držati u napetom išcekivanju svo vrijeme
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 05/03/2007 : 22:51:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
Obi-jedan je posta podvojena ličnost!

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/03/2007 : 22:53:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sonor

Obi-jedan je posta podvojena ličnost!

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?

Obi-jedan, Obi-duje, Obi-trica.
Svaki dan se pojavi jedan novi...

Reklamica:
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/03/2007 : 22:57:07  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spock

Obi, jesi ti puka ili? Osjećam nestabilnosti u sili!
To ti je kad čitaš puno Zagora

Kamo god da kreneš, uvijek si tu.

Pauziram sa Zagorom, trenutno čitam Comanche. Red je upravo oduvao Russa Dobbsa i završio u zatvoru pa sam malo rastrojen.

Reklamica:
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/03/2007 : 23:01:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stockbrooker

hahahaha,obi če se posvađati sam sa sobom.Obi,da nisi opet počeo piti alkohol?

Napisao sam knjigu Trst.Primam narudžbe na mail.Cijena knjige 15 eura.Knjiga je politicki,erotski,akcijsko,vratolomni thriler koji ce vas držati u napetom išcekivanju svo vrijeme

Grrrrr. Platit ćeš mi za ovo Brokeru. Ovim postaješ moj neprijatelj no.1, pikado bacam na tvoju sliku okačenu o vrata. Čuvaj se tamnih sjenki dok šećeš mračnim ulicama Trsta...
To be continued...

Reklamica:
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 05/03/2007 : 23:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prodigy

Dobro je dok razgovara,kad se pocne svadjat,onda se treba zabrinut!

I'm not O.K.,you're not O.K. and that is O.K.!!!

Rgahhh... Ovime postaješ moj neprijatelj no.1 no.2. Sašit ću si klownske čakšire i majicu na kojoj piše M pa ću izazvati pad tvojeg ugleda diljem Darkwooda...

Reklamica:

Edited by - Obi-wan on 05/03/2007 23:07:09
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 07/03/2007 : 01:35:18  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
DDobija ZAGOR KLASIK 3 i primjetija sam dvi stvari:izbačena su dva kaiša(potpuno nevažno)i nema više prekida sa naslovima u stripu (koja su imala prva dva klasika)kada klasik sadrži više od 1 regularnog zagora.također Chico na kraju spominje da je sin jedinac a oni koji malo bolje poznaju zagorov svijet zna da Chico ima brdo braće i sestara!Očigledno da hrvatski zagori nisu preuzeti iz tutto serije ili je u tutto seriji ta greškica promakla editorima?!

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Bapsi
Starting Member

Croatia
77 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 08/03/2007 : 11:03:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Bapsi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Haugh braco i stRAnci!
Evo javljam se svima da ne mislite da sam vas zaboravija! Znan da nisan bija na forumu vec mjesecima...Razlog tome je zbog posla i fakulteta. Unaprijed se ispricavam na losoj gramatiki jer nisam pisao na nasem jeziku vec dugo.
Vidim da nas junak Zagor jos uvik izlazi redovito, kako obicni i extra tako i specijalci. To mi je drago cuti. Zagor knjiga ide vrlo sporo ponajvise zbog toga sto sam zauzet stalno. Jedan dan...polako polako i napisat cu ja tu knjigu. Naravno tribat ce mi pomoc od svih koji zele pomoci.
eto samo da vam se javim, probat cu dolaziti odi cesce, moran ici uciti sad za ispit sutra :( jebi ga tako je to haha
AHJAKKKKKKKKKKK!!!!!!

Only God will judge me!

Zagor knjiga? Zar pišeš knjigu o zagoru?

Slobodu treba tražiti po svaku cijenu, po cijenu života!
Go to Top of Page

Bapsi
Starting Member

Croatia
77 Posts

Member since 02/11/2005

Posted - 08/03/2007 : 11:09:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Bapsi a Private Message  Reply with Quote
Napisao sam Zagor malim slovom. Ispričavam se.

Slobodu treba tražiti po svaku cijenu, po cijenu života!
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 08/03/2007 : 11:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bapsi

quote:
Originally posted by darkwoodski kralj

Haugh braco i stRAnci!
AHJAKKKKKKKKKKK!!!!!!

Zagor knjiga? Zar pišeš knjigu o zagoru?

To ti je neispunjena težnja jednog zgorelog koja traje već par godina, a dosad nije se napravilo ništa osim onog urlikanja koje vidiš na kraju njegovog posta...

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page

Aftermath
Junior Member

Croatia
420 Posts

Member since 30/06/2006

Posted - 12/03/2007 : 16:58:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Aftermath a Private Message  Reply with Quote
evo stigao novi ZEX 141 http://www.morecomics.hr/item/3486
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.81 seconds. Snitz Forums 2000