forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Stripovi u BiH
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 379

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 19/03/2007 : 08:56:35  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
U BL AF extra 7
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 19/03/2007 : 09:48:18  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Ali opet to nije stiglo na kiosk u Gacku. Teško je riješiti problem loše distribucije.
Go to Top of Page

feniks
Senior Member

1927 Posts

Member since 08/05/2004

Posted - 21/03/2007 : 11:20:33  Show Profile Show Extended Profile  Send feniks a Private Message  Reply with Quote
u BL AF 43,Extra Zag 139,Satanik 3
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 21/03/2007 : 13:53:34  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
U Gacku Zagor 129 i extra Zagor 139. Ne znam iz kog razloga nije stigao AF klasik.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 22/03/2007 : 19:41:43  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by delboj

U Gacku Zagor 129 i extra Zagor 139. Ne znam iz kog razloga nije stigao AF klasik.

Jesi ti siguran da si video Amajliju od žada. Da li je iko video u BL. Večeras sam obišao sve kioske ali nema nigde. Stigao je zex 139. Ima i Mali rendžer br 8 te remitenda DD maxi. Ali redovnog Zagora nigde. Prodavačice kažu da nije stigao.

They have money for wars, but can't feed the poor!
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 22/03/2007 : 20:06:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
otidji do onog kioska kod Kipova (bivsi SDK) ili do kioska u Kralja Alfonsa(kod Citadele)

Zalosno je kada covek ne zna sta hoce, a katastrofalno kada ne zna koliko moze!

Jovan Ducic
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 22/03/2007 : 20:12:21  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
čuj mali rendžer došao na kioske... svašta... a koji je to extra zagor, "šesta noć mjeseca"?

"Experience is simply the name we give our mistakes"
Go to Top of Page

Corto_Maltese
Average Member

997 Posts

Member since 15/02/2005

Posted - 22/03/2007 : 20:13:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Corto_Maltese a Private Message  Reply with Quote
ma Mali rendzer, jedan primerak po 2 KM :)

Jovan Ducic
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 22/03/2007 : 21:31:22  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by djukak

quote:

Jesi ti siguran da si video Amajliju od žada. Da li je iko video u BL. Večeras sam obišao sve kioske ali nema nigde. Stigao je zex 139. Ima i Mali rendžer br 8 te remitenda DD maxi. Ali redovnog Zagora nigde. Prodavačice kažu da nije stigao.

U Gacko su poslali 2 primjerka, nevjerovatno je da nema u Banjaluci.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 23/03/2007 : 00:47:44  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Corto_Maltese

ma Mali rendzer, jedan primerak po 2 KM :)

Jovan Ducic

jel to zajebancija ili ozbiljno prodaju na kioscima malog rendžera za 2km?

i koji je zg extra došao(2gi put)?

Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 23/03/2007 : 10:08:11  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Sesta noc meseca. Gledao sam i kod citadele i kod SDK. Samo ovi koje sam nabrojao.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 23/03/2007 : 11:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Čudna je politika distributera, jer npr. između brojeva Zagora extra 137 i 138 bio je razmak mjesec i po, a između brojeva 138 i 139 samo 19 dana.

Moguće da je iz ko zna kakvog razloga u Banjaluku stiglo vrlo malo primjeraka redovnog Zagora i da je sve rasprodano još u srijedu. Jesi li gledao na prvom kiosku u redu do hotela Bosna? Tu prodvačica ima običaj da stripove stavi u donju policu u pokretnim vratima i skoro zatvori ta vrata pa se stripovi ne vide. I ako nisi gledao, pogledaj da slučajno nema na kiosku kod gradskog mosta i kod vrtića na Obilićevu. Mislim da ne vrijedi gledati na autobuskoj stanici i u Tropicu. Tamo se eventualno može naći DD, Teks, Kriminal i Satanik ali koliko ja znam oni do sad nisu dobivali redovnog Zagora.

A ako nigdje ne nađeš, najbolje ti je da pitaš ako imaš nekog poznanika iz okolnih gradova koji dolazi često u Banjaluku da ti to kupi i donese, osim ako nije svugdje isti slučaj.

Edited by - delboj on 23/03/2007 11:31:18
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 23/03/2007 : 19:29:47  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Hehe Našao sam na staroj stanici. Zaista čudna politika. Kod hotela Bosna 8 trafika i ni na jednoj nijedan strip osim par Alan Fordova. A ima na tone raznih časopisa, novina križaljki...

Moguće je da je došlo manje komada. Možda se više prodalo u Hrvatskoj, a možda i plaćamo cenu što u Gacko idu dva primerka :))))

Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 23/03/2007 : 19:48:30  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Moli, Lit Teller po dvije marke, gdje ste to vidjeli!?

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

duck
Junior Member

409 Posts

Member since 26/01/2007

Posted - 23/03/2007 : 20:12:42  Show Profile Show Extended Profile  Send duck a Private Message  Reply with Quote
100% ove sve nabrojane stripove (osim malog rendzera) imate u kiosku na ulaz u Tropic, tj. bili su u 18:00 i to po nekoliko primjeraka. I Amajlija i sesta noc i AF...
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 24/03/2007 : 10:09:22  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jasa

Moli, Lit Teller po dvije marke, gdje ste to vidjeli!?

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas

U Banjaluci broj 8.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 24/03/2007 : 10:59:42  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe Našao sam na staroj stanici. Zaista čudna politika. Kod hotela Bosna 8 trafika i ni na jednoj nijedan strip osim par Alan Fordova. A ima na tone raznih časopisa, novina križaljki...

Moguće je da je došlo manje komada. Možda se više prodalo u Hrvatskoj, a možda i plaćamo cenu što u Gacko idu dva primerka :))))

Pošto imam ispit morao sam da dođem u Banjaluku pa sam i ja tražio neke stripove. Ima Amajlija od žada na drugom kiosku do hotela Bosna, samo treba pitati prodavačicu koja stripove drži na nekoj polici unutra u kiosku. I ima još na kiosku preko puta Filozofskog fakulteta. A to što su Gacko poslali dva primjerka ne može imati veze sa ovim jer nije isti distributer.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3497 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 24/03/2007 : 12:38:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
Izašao novi Mark!

Homo homini lupus
Honores mutant mores
Actum ne agas
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 24/03/2007 : 17:51:03  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pošto imam ispit morao sam da dođem u Banjaluku pa sam i ja tražio neke stripove. Ima Amajlija od žada na drugom kiosku do hotela Bosna, samo treba pitati prodavačicu koja stripove drži na nekoj polici unutra u kiosku. I ima još na kiosku preko puta Filozofskog fakulteta. A to što su Gacko poslali dva primjerka ne može imati veze sa ovim jer nije isti distributer.

Ma znam zezam se. Majku im kad sam pitao kod filozofskog ona rece da nema.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 03/04/2007 : 09:42:14  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Izašao je Svetov Alan Ford broj 45 - Pitanje savesti.
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6222 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 03/04/2007 : 12:16:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Ima i par NeOMa broj 13 kod mene, za sve sarajlije i one koji će navraćati ovamo.

Cool, like the other side of the pillow: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

I like girlz
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
7893 Posts

Member since 18/01/2005

Posted - 03/04/2007 : 16:54:08  Show Profile Show Extended Profile  Send I like girlz a Private Message  Reply with Quote
danas sam prvi put vidio na kioscima beogradski "svet kompjutera" i prijatno se iznenadio (imam nekoliko brojeva iz '91 i '92). jel bilo toga ranije na kioscima u bih?

Go to Top of Page

Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts

Member since 01/11/2001

Posted - 03/04/2007 : 20:31:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Heyoka's Homepage  Send Heyoka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Emir Pasanovic

Ima i par NeOMa broj 13 kod mene, za sve sarajlije i one koji će navraćati ovamo.

I još me nisi informisao o tome?!

"All hail the spider!
A hardy breed is he!
Tra la la!"
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2985 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 04/04/2007 : 09:41:26  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
U BL paket sa specijalcima Mister Noa.

Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17754 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 04/04/2007 : 11:06:55  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by I like girlz

danas sam prvi put vidio na kioscima beogradski "svet kompjutera" i prijatno se iznenadio (imam nekoliko brojeva iz '91 i '92). jel bilo toga ranije na kioscima u bih?

Na kioscima u Republici Srpskoj redovno izlazi Svet kompjutera. Za Federaciju BiH zaista ne znam.
Go to Top of Page
Page: of 379 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.72 seconds. Snitz Forums 2000