forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 New dizajn
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 19/03/2007 : 01:05:45  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Postoje li vech ideje shta bi se moglo odraditi,ili che tek pocheti da se razmatra shta che da bude nakon ankete:)

To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness;
chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 19/03/2007 : 01:53:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
meni osobno bi bilo drago da se samo ovi glupi retardirani smajlići malo promine, ali opće je poznato da je webmas(t)er linčina!

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 19/03/2007 : 01:59:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
JA bih samo zhelio da ne bude trichavo,a ostalo mozhe proch:)

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/03/2007 : 11:15:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ma samo me zanimalo sto ljudi misle. Imam neke ideja, ali mi se ne da pretumbavat cijeli sajt jer tu ima toliko posla da me glava zaboli kad pomislim na to. Ne znam, vidjet cu jos.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

sonor
stripovi.com suradnik

Vatican City
3846 Posts

Member since 18/02/2006

Posted - 19/03/2007 : 14:36:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit sonor's Homepage  Send sonor a Private Message  Reply with Quote
GO MARKO, GO MAROK, GO MARKO ....!!!!!

Have you ever felt the future is the past, but you don't know how...?
A reflected dream of a captured time, is it really now, is it really happening?
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 19/03/2007 : 15:03:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
ja sam onaj od onih deset posto koji je glasovao; ne, ovaj je super, tako da NE ZELIM DA SE NESTO MIJENJA!!!

DONT GO MARKO, DONT GO MAROK, DONT GO MARKO ....!!!!!
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 19/03/2007 : 20:36:03  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
ja bih volio da se promini, ovaj mi je dosadio.
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 20/03/2007 : 02:17:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mpavin

dusha draga nisi ni 2 g ovdje a vech ti dosadio

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 20/03/2007 : 02:17:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

ma samo me zanimalo sto ljudi misle. Imam neke ideja, ali mi se ne da pretumbavat cijeli sajt jer tu ima toliko posla da me glava zaboli kad pomislim na to. Ne znam, vidjet cu jos.

Shta kazhu kumovi i moderatori:)

Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7817 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 20/03/2007 : 19:34:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SnotMan

quote:
Originally posted by mpavin

dusha draga nisi ni 2 g ovdje a vech ti dosadio

2 godine san na forumu, a to ne znači da prije nisan iša na početnu stranicu i pregledava naslovnice, recenzije i slično
Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 22/03/2007 : 01:01:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Ma zezam se chovjeche.Znam po se bi josh se shjecham kad je forum bio under construction:)

Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
526 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 22/03/2007 : 15:01:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message  Reply with Quote
Možda ne treba cjeli dizajn mjenjat...samo ga malo osvježit i unaprijedit.

Trebalo bi uvesti rubriku vjesti iz svjeta stripa,pa da imamo sve na jednom mjestu...ali da registrirani članovi ovog sitea mogu dodavat novosti, administrator (Markos) da bira koju će vjest objaviti a koju ne.
Tako bi se interaktivnost sitea podigla na još jedan nivo.

P.S
Stranica od fibre je super (dizajnerski sve na svom mjestu),kad bi svaki izdavač imao ovakvu di bi bio kraj.
Jesi li razmišljao da na fibrine web stranice dodaš web shop,pa da se može naručiti direktno od izdavača po malo nižoj cjeni.

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 22/03/2007 : 15:58:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Da, to o vijestima iz svijeta stripa imam u planu, kao i oformiti neku grupu urednika koja bi se o tome brinula. Ali za to treba pretumbati naslovnicu. Da li staviti "vijesti iz svijeta stripa" i "vijesti na sajtu" u dva stupca, jedan do drugog (a onda bi to bilo preusko, cak i ako prosirim sajt na 1024 pixela, jer danas vise nema 800x600 ogranicenja), ili staviti sve u jedan stupac pomijesano (konfuzno?), ili staviti jedan stupac sa vijestima sa sajta, pa ispod njega vijesti iz svijeta (gubi se na aktualnosti). Dugo o tome razmisljam i nisam pametan, verzija da sve bude pomijesano je najvjerojatnija. Vidjet cu jos , , ali to je nesto sto cu vrlo skoro napraviti, svakako. Poanta je da bi sajt trebao poceti dobijati sadrzaj mimo mene, ili eventualno uz moju superviziju, jer ja jednostavno vise ne stizem sve (eno, ono sto si mi ti poslao, jednostavno ne stignem niti pogledati:( ), pa to sve skupa malo stagnira.

Sto se Fibre tice, razmisljam o dogradnji web shopa (jos jedna programerska vjezba:) ), ali to za sada nije u listi prioriteta. Ali dodat cu to, imam to na umu. Za sada mi je najbitnije bilo da vizaulno bude privlacan i atraktivan i sadrzajno sto bogatiji.

Go to Top of Page

SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts

Member since 21/07/2003

Posted - 23/03/2007 : 01:30:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit SnotMan's Homepage  Send SnotMan a Private Message  Reply with Quote
Dovoljno je i to.Radim na nekakvim stranicama,imam par prijedloga al hochu sam da zavrshim da vidim kako che to izgledati.JAvim kaksnije...

Edited by - SnotMan on 23/03/2007 01:31:31
Go to Top of Page

blueberry
Average Member

Croatia
526 Posts

Member since 30/03/2006

Posted - 24/03/2007 : 16:33:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit blueberry's Homepage  Send blueberry a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Da li staviti "vijesti iz svijeta stripa" i "vijesti na sajtu" u dva stupca, jedan do drugog (a onda bi to bilo preusko, cak i ako prosirim sajt na 1024 pixela, jer danas vise nema 800x600 ogranicenja), ili staviti sve u jedan stupac pomijesano (konfuzno?), ili staviti jedan stupac sa vijestima sa sajta, pa ispod njega vijesti iz svijeta (gubi se na aktualnosti). Dugo o tome razmisljam i nisam pametan, verzija da sve bude pomijesano je najvjerojatnija. Vidjet cu jos , , ali to je nesto sto cu vrlo skoro napraviti, svakako. Poanta je da bi sajt trebao poceti dobijati sadrzaj mimo mene, ili eventualno uz moju superviziju, jer ja jednostavno vise ne stizem sve (eno, ono sto si mi ti poslao, jednostavno ne stignem niti pogledati:( ), pa to sve skupa malo stagnira.

Sto se Fibre tice, razmisljam o dogradnji web shopa (jos jedna programerska vjezba:) ), ali to za sada nije u listi prioriteta. Ali dodat cu to, imam to na umu. Za sada mi je najbitnije bilo da vizaulno bude privlacan i atraktivan i sadrzajno sto bogatiji.

Po meni ne treba pretumbat naslovnicu već u meniu pod Home dodat podkategoriju vjesti iz svjeta stripa ili tako nekako.

Što se tiče web shopa mogu ti ga i ja napravit,ali u php-u.
Ako si zaiteresiran javi mi na mail: blueberry@mail.inet.hr da ti pokažem reference.

makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts

Member since 07/03/2005

Posted - 10/04/2007 : 04:31:16  Show Profile Show Extended Profile  Send makikatalinic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam glasao da bi trebala definitivno neka promjena no nisam sada za neke dramatične promjene nego bi dizajn nekako trebalo "izmodernizirat" i ovo :

" Dugo o tome razmisljam i nisam pametan, verzija da sve bude pomijesano je najvjerojatnija".

Po svemu sudeći i meni se čini da bi ovo bilo najbolje... ovo odvojeno bi pomalo zbunjivalo.

"Velikodušnost bez premca
"Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve
"Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000