forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Svaka cast domacine...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

TekTonac
Starting Member

Swaziland
12 Posts

Member since 04/11/2001

Posted - 04/11/2001 : 23:43:17  Show Profile Show Extended Profile  Send TekTonac a Private Message  Reply with Quote

Samo da pohvalimo domacina koi nas je nagradio jos jednim sajtom, omiljene nam teme "STRIPOVI"...
Mada ostaje diskutabilno koliko je to moja tema uopste, ali svakako pohvale Markusu na trudu i entuzijazmu...
Nadam se da ce moja bivsa firma Vannini Edicije saradjivati i sa Vama kao i sa Zagorom...
Mada je mozda oglo da se bude i u trendu globalizacije pa da obojica napravite jedan svetski site o stripovima, kako ne bi lutali i jurili fanove, srodne informacije, vesti zelje i cestitke na vise sajtova...
Moja jedina zamerka na sajt je prilicna prepoterecenost forum prozora sitnicama i detaljima koji po meni smanjuju ciljivost samih foruma...

Kako god, ostaje ono prvo SVAKA CAST DOMACINE...

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 05/11/2001 : 00:21:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Tektonac, sigurno se salis sa ovim da ti je VANNINI bivsa firma, ako se ne salis onda mi stvarno nije jasno zbog cega si dobio nogu. Moram priznati da sam i ja bio jedan od onih koji je digao prasinu oko boje hrbata koje nikako nisu mogle zadovoljiti svijetske standarde i dozu ukusa!
No moram napomenuti da to nije razlog da se gubi posao zbog takvog problema jer koliko mi je poznato boja hrbata ce biti ujednacena i to je jedini nacin da se rijesi stvar, bilo sto drugo je previse ciniti.
Ti si brat od Milana glavnog urednika VANNINIA, sa njime se redovno dopisujem i ostavio je vrlo dobar dojam na mene tako da mi nije jasno kako se sve to moglo dogoditi?
U svakom slucaju nadam se da ce se nesporazum rijesti i zahvaljujem se u ime cijele ekipe ovog site na dobrim rijecima s tvoje strane!
Ujedinjenje ovog site sa "ZAGOROVIM WEB STRANICAMA" nije moguc i ne dolazi u obzir jer ljudi koji rade ovaj site su svi odreda dobili "fina imena" i brdo uvreda od domacina "ZAGOROVIH WEB STRANICA"unatoc tome sto su pridonosili kvalitetom njegovom siteu.
Ne osporavam znacenje tih stranica jer se velika vecina ljudi na tom mjestu upoznala i saznala puno korisnih informacija, ali zalosno je sto se sve tako zavrsilo. Uostalom vrijeme ce pokazati svoje ciji site je bolji. Naravno moje misljenje je poznato WWW.STRIPOVI.COM bez razmisljanja!

-DD-

Edited by - Darkwood Devil on 11/05/2001 00:22:55
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/11/2001 : 11:37:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hvala na pohvalama.
Sto se Vaninija tice, ja cu svakako stavljati informacije o njihovim novim idanjima kako budu izlazila, sad ih trenutno nemam sve pa ih nisam dodao, ali bit ce...Sto se tice neke tijesnije surednje, vidjet cu s Milanom ima li on kakve prijedloge i ideje, pa cemo nesto organizirati..
Zamjerka oko preopterecenosti foruma detaljima mozda stoji, to je sad stvar ukusa, ne znam. Meni osobno je ok, a i nitko drugi se nije zalio...
A za Alena, molim te nemojmo ulaziti u bespotrebne prepirke i svadje. ZWS je jedan sajt, mi smo drugi, o ujedinjavanju naravno nema ni govora, ali nam ne trebaju ni svadje ni prepirke. Neka covjek lijepo radi svoj posao i razvija svoj sajt najbolje kako zna, mi cemo razvijati svoj i svi sretni zadovoljni.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 05/11/2001 : 11:53:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Svađe ili prepirke? Ne znam o cemu pricas Markose! Samo sam iznjeo svoje misljenje sa kojim se i ti siguran sam slazes.
Dobro je da postoji vise ovakvih siteova tako da tu ne treba previse filozofirati. Ja sam samo izjavio kako mi ne pada na pamet bilo kakvo udruzivanje zbog gore navedenih razloga!

-DD-
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29481 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 05/11/2001 : 12:19:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma da, ali cim krenu price "tko je bolji" nuzno dolazi do nepotrebnih rasprava. Te me price ne zanimaju i ne zelim na njih gubiti vrijeme. Uostalom, posjetitelji ce sami odabrati...

Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4889 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 05/11/2001 : 18:44:08  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message  Reply with Quote
Dragan Rusalic je zaista zavrsio u vanniniju,i koliko sam razumeo,pronasao je novo radno mesto u...ITALIJI!
Pa ga mozete imenovati za specijalnog izvestaca sa "mesta epicentra",sto mislim ipak da nije moguce jer on nije toliko zagrizen za stripove kao mi.
Ali svejedno nije losa ideja...

Go to Top of Page

zagor
New Member

227 Posts

Member since 02/11/2001

Posted - 07/11/2001 : 18:39:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit zagor's Homepage  Send zagor a Private Message  Reply with Quote
quote:

ZWS je jedan sajt, mi smo drugi, o ujedinjavanju naravno nema ni govora, ali nam ne trebaju ni svadje ni prepirke. Neka covjek lijepo radi svoj posao i razvija svoj sajt najbolje kako zna, mi cemo razvijati svoj i svi sretni zadovoljni.

Pametno kazes hladne glave za razliku od svog temperamentnog saradnika.
Da smo se mislili ujedinjavati ne bi ti vec par godina pravio svoj sajt i gubio vrijeme skenirajuci naslovnice i slicno.

Ipakglavni razlog mog javljanja na ovu temu je izjavim da Edicija Vannini ne saradjuje sam mnom kako to TekTonac tvrdi.
TekTonac mi je jednom poslao par naslovnica i obecao slati ih redovno prije nego sto izadju na kiosku, uz to obecavajuci i drugi materijal.
To se nije desilo sa njihove strane tako da ne postoji nikakva saradnja.
Stranicu o njima sam stavio radi posjetilaca ZWS sajta zbog informacija o njima i izlazenjima njihovih stripova.

seks, erotika, bondage i lingerie
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000