Author |
Topic  |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Member since 07/03/2005 |
Posted - 16/04/2007 : 13:16:36
|
Evo kako me neko vrijeme nije bilo odnosno malo sam "odsutan" bio zanima me samo hoće li se ikad dogodit da dođe do nekog upgrada foruma... poboljšanja ili sl... znam da je oko smajlija ili sl. bio Markosov odgovor ne. No ako će se već sajt možda malo mjenjat što se tiče dizajna i sl. možda bi bilo dobro što sam već u svom prijašnjem nekom postu naveo da se forum kod nekih stvari osvježi... al zapravo mogao bi postavit pitanje Markosu zašto toliko izbjegava to da što ja znam stavi par novih bijednih smajlića... ili sl... da jednom za svagda dobim taj odgovor pa evo obećajem neću više gnjavit =)
"Velikodušnost bez premca "Luđaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan
|
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 16/04/2007 : 13:31:51
|
Pa zato sto po meni ovaj forum ima vecinu stvari koje mu trebaju - eventualno fale Private mssgs i to je to. Sve ostalo, smajliji, avatari, ovo ono, to je sve nebitno i nemam uopce volje trositi vrijeme na to.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
 |
|
Vjeko1980
Advanced Member

5651 Posts
Member since 24/08/2006 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 16/04/2007 : 15:26:17
|
Pazi, uvođenjem novih smajlija ili nekih minornih preinaka u izgledu ili chata sigurno neće poboljšati kvalitetu foruma. Bolje da ima korisnih i interesantnih tekstova ili raspravo od svega onoga prije spoomenutog...
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 16/04/2007 : 20:32:40
|
Ma dobro pusti Private MSGS.. to se slažem da bi samo bezveze prostor dovodilo... zatim Chat je isto loša opcija... (to bi server dosta trošilo) zatim Avatari, meni baš dobro što na ovom forumu nema avatara to je drugačije a i na neki način kul. No recimo zaboravio si da fali Pollovi ako se ne varam jer koliko vidim toga nema... a to svaki standardni forum ima ak se ne varam.
@DeeCay Slažem se i s time što kažeš naravno no ono mislim da ipak koliko ovaj forum već jest star (5-6 godina?) neke stvari bi se mogle "izmodernizirat" vjerujem =) pa kako će biti za par godina (siguran sam da će dotada forum opstat :)) Pa neće vajda stripovi.com forum biti ko da smo u 10.stoljeću =D
Nemojte mi zamjerit ja samo pričam i predlažem neke standardne stvari...
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
25985 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 16/04/2007 : 23:23:23
|
quote: Originally posted by Markos eventualno fale Private mssgs i to je to.
da,to fali...jako...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
 |
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 17/04/2007 : 00:07:55
|
Preživjet ćete =)
"Velikodušnost bez premca "Ludaci uvijek kupuju stripove" - Zakon i Red:Odjel za žrtve "Da Argentina pobjedi treba prvo zabiti gol više nego protivnik" - Željko Pervan |
 |
|
SnotMan
Advanced Member

Saint Croix
6389 Posts
Member since 21/07/2003 |
Posted - 17/04/2007 : 04:23:11
|
quote: Originally posted by globinjo
quote: Originally posted by Markos eventualno fale Private mssgs i to je to.
da,to fali...jako...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
A i tada bi bilo lichnih izljeva bijesa po forumima,ipoljavanja neispavanosti itd...
To think for yourself you must question authority and learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability to inform yourself...
|
 |
|
Daniel
Advanced Member

Croatia
4084 Posts
Member since 03/07/2004 |
|
Heyoka
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
4913 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 24/04/2007 : 16:57:03
|
quote: Originally posted by Markos
ne dolazi u obzir.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Ah, nedostaje mi ono: "Ne da mi se."   
"All hail the spider! A hardy breed is he! Tra la la!" |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29689 Posts
|
makikatalinic
Advanced Member

Croatia
6187 Posts
Posted - 25/04/2007 : 14:32:12
|
Da, mora se način malo izmijenit  
 |
|
|
Topic  |
|