Pa,hmm...nije samo film,mislim,prvi je ipak strip,a mislim da je Wallace mislio na strip,eto...a za film,gresis Supermark,mnogo gresis...pogledaj ga ponovo,videces da gresis...
Sin City je remek djelo u svijetu stripova a Miller nenadmasivi genije. Apsolutno nenadjebivo stivo. I kako rece Xabi, svi se trude postici nesto novo, no Miller ide u kliseje, vec 100 puta vidjene, gde bi 99% autora palo, i izlazi kao veliki pobjednik. Bravo care. Slava na vijeke vijekova.
nema tu ništa lovče very simple il ti se sviđa il ne a onaj ko pravi dramu pravi oko svega ne radi nečeg dramskog neg da bi sebe udramio da se lepše oseća da bude veći šta opet nije za osudit
nema tu ništa lovče very simple il ti se sviđa il ne a onaj ko pravi dramu pravi oko svega ne radi nečeg dramskog neg da bi sebe udramio da se lepše oseća da bude veći šta opet nije za osudit
E pa nemože to tako, ili ti se svidja ili ne.. Pričamo malo o stripu. E sad, neki ga hvale a drugi malo manje. Strip mi se ne svidja, film sam gledao, prvi deo mi se svideo, drugi sam prespavao i probudio se taman da vidim Albu...kaže žena da je i sredina filma bila ok...
pa meni se svidilo prvenstveno zbog onog što je mike rekka da je nešto milijun puta ispričano i nacrtano uspija upakirat tako da meni bude interesantno i zanimljivo
a pomodari postoje i postojat će ak sam sad u ovom trenu u njihovom jatu oke , so what
Izvikano, precijenjeno, ima dobrih momenata, ali se ipak zadrzava samo na tome. Kada sam kupio ona 3 trejda od Belog Puta ocekivao sam puuuuno vise, ovako srednja zalost :)
Pa,hmm...nije samo film,mislim,prvi je ipak strip,a mislim da je Wallace mislio na strip,eto...a za film,gresis Supermark,mnogo gresis...pogledaj ga ponovo,videces da gresis...
Sin City je remek djelo u svijetu stripova a Miller nenadmasivi genije. Apsolutno nenadjebivo stivo. I kako rece Xabi, svi se trude postici nesto novo, no Miller ide u kliseje, vec 100 puta vidjene, gde bi 99% autora palo, i izlazi kao veliki pobjednik. Bravo care. Slava na vijeke vijekova.