________________________ "Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Dzuka je u paketu koji mi (još) nije stigao ali vidimo se svakako u Makarskoj.
A vidi ti kako se Darkwood Devil snašao.Prvo je dobio fin crtež Ten Gallonsa a zatim je poslao dragu koja je dobila fantastičan crtež Red Dusta.Treba učiti od majstora,u svakom slučaju;-)))..A sad ozbiljno,sve ovo što si pokazao je super,počevši od Bollandovog Batmana pa do NN #120,ali Zagor protiv ajkule rastura.Bravo.
Dzuka je u paketu koji mi (još) nije stigao ali vidimo se svakako u Makarskoj.
A vidi ti kako se Darkwood Devil snašao.Prvo je dobio fin crtež Ten Gallonsa a zatim je poslao dragu koja je dobila fantastičan crtež Red Dusta.Treba učiti od majstora,u svakom slučaju;-)))..A sad ozbiljno,sve ovo što si pokazao je super,počevši od Bollandovog Batmana pa do NN #120,ali Zagor protiv ajkule rastura.Bravo.
Bond.James Bond.
Ta Ferrijeva tabla ZAGOR vs AJKULA je moj SVETI GRAL jer se radi o meni najdrazoj / najboljoj epizodi Zagora!
Jos slijede 2 umjetnika koja sam zaboravio, ali to cemo malo kasnije...
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"