Author |
Topic |
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Member since 20/10/2001 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 13/05/2007 : 21:16:41
|
I nesto stvarno posebno. Prije svega moj prijatelj IGOR STISKALOV i 4 table MAD MAX THE ROAD WARRIOR, B1 format, tehnika: ugljen!
Ovo mi je posebno drago jer nikada nigdje nije objavljeno, a izgleda sjajno!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME" |
|
|
paraga
Starting Member
Germany
32 Posts
Member since 21/02/2004 |
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
|
paraga
Starting Member
Germany
32 Posts
Posted - 14/05/2007 : 12:23:37
|
quote: Originally posted by dzuka
nisam ni probavao jer je taman uletjela guzva s tomislavom. al sad sam gotov pa ce bit vremena za isprobavanje! : ) nego, jel dolazis ti u makarsku?
http://dzukalog.blogspot.com/
pa lose,gorane...jako lose stoji sa makarskom. zivot je danas u svedskim rukama. poslao sam ti mail,tamo vise o tome. |
|
|
paraga
Starting Member
Germany
32 Posts
Posted - 14/05/2007 : 12:58:13
|
quote: Originally posted by Darkwood Devil
quote: Originally posted by paraga
Darkwood,congratulation! stvarno fina kolekcija. eto da se i ja pohvalim,napokon uspio dodati mojoj kolekciji Smoke promo Pin up od Kordeja. to je crto za print koji je bio dodat uz Smoke limited edition trade. http://www.comicartfans.com/GalleryPiece.asp?Page=1&Order=Date&Piece=264406&GSub=6095&GCat=0&UCat=0 sorry,morate ici na link. ja ipak jos nekuzim kako se slike stave...sve sam probao. he dzuka,zar si ti vec skuzio :-)?????? darkwood,aj nemoj tako. nisam ti ja veci ili bolji kolekcionar od tebe. neko ima vise ,neko manje. jebes kolekcionare koji toliko novaca da imaju skoro sve a ne cijene to. ima ti puno njih,solde koliko hoces ,ali vise to kupuju radi investicije novca,imaju punu gomilu originla starih majstora stripa. za mene je pravi kolekcionar koji voli svoje originale i uziva uz svoju kolekciju. ja nebi dao svoje originale od edija i kordeja za nijedne pare,a kad citam kako si opiso zagor vs ajkula tablu,vidim da i ti uzivas us svoju kolekciju. a sad ti vise picis na bonelli,ja na druge stvari,treci na..... vazno je veselje u svemu tome,ipak je to samo hobi,a svako ima drugi ''holy grail''.
Zahvaljujem na komplimetu kad je upucen od jednog takvog kolekcionara.
hvala!
BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
|
|
|
paraga
Starting Member
Germany
32 Posts
Posted - 14/05/2007 : 13:01:02
|
quote: Originally posted by wanderer
ovaj vikend sam bio kod Slavena (veber) i čovjek mi pokazao svoju kolekciju tabli i crteža - sada znam zasto on ne stavlja svoje materijale na ovaj topic, jednostavno zato što ima previše toga
između nekoliko desetaka tabli i preko stotinu originalnih crteža, posebno su me se dojmile table iz novog E. Ribićevog Silver Surfera, koji uskoro izlazi u SAD-u, King Conan uzivo izgleda jos bolje nego ovdje na forumu, Lokijeve table - fenomenalno, Pratov Korto, El ninjo, masa francuza, Stano - Dylan Dog, Janjetova također u ogromnim količinama (hrpa slika i tabla iz Mladosti Johna Difula - raritet rariteta), Kordej 15-tak tabli (Cable, X-treme i jos nesto), Serpieri, Talajić, BOB i jos masa drugih tabli i crteža... Eh, skoro zaboravih Mikicu
Slijedeći put kad idem kod njega, nosim i digitalac pa da podijelimo tu ljepotu i s ostalom rajom
Esadove table na kojima su Silver surfer i spider-man (zajedno) bi mogao gledati danima - SAVRŠENSTVO!
e i ja cuo da veber toliko ima da vec spava na tim originalima :-) daj brate i nama koji papirus :-)))) |
|
|
paraga
Starting Member
Germany
32 Posts
Posted - 14/05/2007 : 13:02:57
|
Darkwood,congratulation! stvarno fina kolekcija. eto da se i ja pohvalim,napokon uspio dodati mojoj kolekciji Smoke promo Pin up od Kordeja. to je crto za print koji je bio dodat uz Smoke limited edition trade. http://www.comicartfans.com/GalleryPiece.asp?Page=1&Order=Date&Piece=264406&GSub=6095&GCat=0&UCat=0 sorry,morate ici na link. ja ipak jos nekuzim kako se slike stave...sve sam probao. he dzuka,zar si ti vec skuzio :-)??????
hvala!
eto,ovako se bolje moze citat :-)
darkwood,aj nemoj tako. nisam ti ja veci ili bolji kolekcionar od tebe. neko ima vise ,neko manje. jebes kolekcionare koji toliko novaca da imaju skoro sve a ne cijene to. ima ti puno njih,solde koliko hoces ,ali vise to kupuju radi investicije novca,imaju punu gomilu originla starih majstora stripa. za mene je pravi kolekcionar koji voli svoje originale i uziva uz svoju kolekciju. ja nebi dao svoje originale od edija i kordeja za nijedne pare,a kad citam kako si opiso zagor vs ajkula tablu,vidim da i ti uzivas us svoju kolekciju. a sad ti vise picis na bonelli,ja na druge stvari,treci na..... vazno je veselje u svemu tome,ipak je to samo hobi,a svako ima drugi ''holy grail''.
|
|
|
Aco
stripovi.com suradnik
Slovenia
6192 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 14/05/2007 : 13:25:27
|
@Darkwood devil : hehe,i mislio sam da je iz Zarobljenika.Fantastična epizoda,toliko bolja od svih u tom početnom periodu.I dan danas kad je listam izgleda mi jako dobra.
A ovo što paraga kaže je(kako i dolikuje iskusnom kolekcionaru)100% istina.Glupo mi je davat pare za nekoga koji je poznat i cijenjen ako se meni osobno ne sviđa.Evo npr. skoro sa sigurnošću mogu reć da nikad neću imat Prattov ili npr. Kirbyjev original.Svaka im čast,obojica su legenede i zadužili su strip-svijet ali meni se oni jednostavno ne sviđaju i nemam neku želju imati ih.Ono što imam me jako,jako veseli.Svako jutro kad ustanem i pogledam Berneta,Rissoa,Magnusa,Villu..uokvirene na zidu odmah mi dan izgleda lijepši;-)).
Bond.James Bond. |
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 14/05/2007 : 13:49:02
|
Darkwood,congratulation! stvarno fina kolekcija. eto da se i ja pohvalim,napokon uspio dodati mojoj kolekciji Smoke promo Pin up od Kordeja. to je crto za print koji je bio dodat uz Smoke limited edition trade. http://www.comicartfans.com/GalleryPiece.asp?Page=1&Order=Date&Piece=264406&GSub=6095&GCat=0&UCat=0 sorry,morate ici na link. ja ipak jos nekuzim kako se slike stave...sve sam probao. he dzuka,zar si ti vec skuzio :-)??????
hvala!
eto,ovako se bolje moze citat :-)
darkwood,aj nemoj tako. nisam ti ja veci ili bolji kolekcionar od tebe. neko ima vise ,neko manje. jebes kolekcionare koji toliko novaca da imaju skoro sve a ne cijene to. ima ti puno njih,solde koliko hoces ,ali vise to kupuju radi investicije novca,imaju punu gomilu originla starih majstora stripa. za mene je pravi kolekcionar koji voli svoje originale i uziva uz svoju kolekciju. ja nebi dao svoje originale od edija i kordeja za nijedne pare,a kad citam kako si opiso zagor vs ajkula tablu,vidim da i ti uzivas us svoju kolekciju. a sad ti vise picis na bonelli,ja na druge stvari,treci na..... vazno je veselje u svemu tome,ipak je to samo hobi,a svako ima drugi ''holy grail''.
Tako je. Velicina je u ovom segmentu kolekcionarstva da kada nesto nabavis imas unikat i to je ono sto daje dodatni car i vrijednost.
Jos manje mi je namjera kupovati i nabavljati tolike kolicine da u njima necu vise moc sa ovakvim intezitetom uzivati. Za sada uzivam jako i presretan sam sa ovim sto imam. Ipak veliki mi je gust "baciti oko" na tudje kolekcije:)
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 14/05/2007 : 13:50:30
|
quote: Originally posted by Aco
@Darkwood devil : hehe,i mislio sam da je iz Zarobljenika.Fantastična epizoda,toliko bolja od svih u tom početnom periodu.I dan danas kad je listam izgleda mi jako dobra.
A ovo što paraga kaže je(kako i dolikuje iskusnom kolekcionaru)100% istina.Glupo mi je davat pare za nekoga koji je poznat i cijenjen ako se meni osobno ne sviđa.Evo npr. skoro sa sigurnošću mogu reć da nikad neću imat Prattov ili npr. Kirbyjev original.Svaka im čast,obojica su legenede i zadužili su strip-svijet ali meni se oni jednostavno ne sviđaju i nemam neku želju imati ih.Ono što imam me jako,jako veseli.Svako jutro kad ustanem i pogledam Berneta,Rissoa,Magnusa,Villu..uokvirene na zidu odmah mi dan izgleda lijepši;-)).
Bond.James Bond.
I to je istina! Lijepo je imati svoje favorite i njih si priustiti, taman nekome bili krajnje bezvezni.
|
|
Vega
stripovi.com suradnik
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 14/05/2007 : 14:35:01
|
Kvragu ovaj Mad Max izgleda prokleto dobro Devile!!!!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
Posted - 14/05/2007 : 14:39:54
|
quote: Originally posted by Vega
Kvragu ovaj Mad Max izgleda prokleto dobro Devile!!!!
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
Slazem se. Sta je najbolje ogroman format su table!
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
VJ
Advanced Member
Croatia
5947 Posts
Member since 19/10/2001 |
Posted - 21/05/2007 : 22:47:55
|
A neki drugi od najvrijednijih je zavrsio, na primjer, kod mene...
KRISTIAN IVANAC (tehnika je obicna olovka (blago-zasiljena) na obicnom papiru)
|
|
|
kico
Advanced Member
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Darkwood Devil
stripovi.com kum
Croatia
8299 Posts
|
Pavel01
Senior Member
Croatia
2470 Posts
Member since 10/03/2007 |
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Member since 30/01/2003 |
Posted - 22/05/2007 : 13:50:05
|
Eto stiglo se nazad sa Mafesta u veliki prljavi grad... i bez obzira na umor i posledice.... prvo kurchenje, pa tek onda spavanje, dakle >>>>
Macan >>>
Bob >>>
________________________ "Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola." |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 22/05/2007 : 13:50:38
|
Frano >>>
Tico >>>
________________________ "Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola." |
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 22/05/2007 : 13:51:06
|
Colak >>>
Esad >>>
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 22/05/2007 : 13:53:11
|
Renky >>>
Talaja >>>
|
|
Duh_koji_hoda
Advanced Member
Serbia
3246 Posts
Posted - 22/05/2007 : 13:53:26
|
... i Dzuka.... a ovaj crtez ste imali prilike da vidite pre jedno 2 meseca na njegovom blogu :) >>>
|
|
DeeCay
stripovi.com suradnik
Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 22/05/2007 : 13:56:27
|
A jesi bio frajer pa kupio koji crtež za malog na aukciji? Ha?
Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne? Yu-bi-tu? Mi-tu! |
|
|
Topic |
|