forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Original Art
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/05/2007 : 21:01:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
GIUSEPPE CAMUNCOLI:

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 13/05/2007 : 21:16:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
I nesto stvarno posebno. Prije svega moj prijatelj IGOR STISKALOV i 4 table MAD MAX THE ROAD WARRIOR, B1 format, tehnika: ugljen!

Ovo mi je posebno drago jer nikada nigdje nije objavljeno, a izgleda sjajno!

Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 14/05/2007 : 00:03:30  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
Darkwood,congratulation!
stvarno fina kolekcija.
eto da se i ja pohvalim,napokon uspio dodati mojoj kolekciji Smoke promo Pin up od Kordeja.
to je crto za print koji je bio dodat uz Smoke limited edition trade.
http://www.comicartfans.com/GalleryPiece.asp?Page=1&Order=Date&Piece=264406&GSub=6095&GCat=0&UCat=0
sorry,morate ici na link.
ja ipak jos nekuzim kako se slike stave...sve sam probao.
he dzuka,zar si ti vec skuzio :-)??????
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 14/05/2007 : 01:11:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
nisam ni probavao jer je taman uletjela guzva s tomislavom.
al sad sam gotov pa ce bit vremena za isprobavanje! : )
nego, jel dolazis ti u makarsku?

http://dzukalog.blogspot.com/
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/05/2007 : 10:45:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paraga

Darkwood,congratulation!
stvarno fina kolekcija.
eto da se i ja pohvalim,napokon uspio dodati mojoj kolekciji Smoke promo Pin up od Kordeja.
http://www.comicartfans.com/GalleryPiece.asp?Page=1&Order=Date&Piece=264406&GSub=6095&GCat=0&UCat=0

Zahvaljujem na komplimetu kad je upucen od jednog takvog kolekcionara.

hvala!

Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 14/05/2007 : 12:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzuka

nisam ni probavao jer je taman uletjela guzva s tomislavom.
al sad sam gotov pa ce bit vremena za isprobavanje! : )
nego, jel dolazis ti u makarsku?

http://dzukalog.blogspot.com/

pa lose,gorane...jako lose stoji sa makarskom.
zivot je danas u svedskim rukama.
poslao sam ti mail,tamo vise o tome.
Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 14/05/2007 : 12:58:13  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

quote:

Darkwood,congratulation!
stvarno fina kolekcija.
darkwood,aj nemoj tako.
nisam ti ja veci ili bolji kolekcionar od tebe.
neko ima vise ,neko manje.
jebes kolekcionare koji toliko novaca da imaju skoro sve a ne cijene to.
ima ti puno njih,solde koliko hoces ,ali vise to kupuju radi investicije novca,imaju punu gomilu originla starih majstora stripa.
za mene je pravi kolekcionar koji voli svoje originale i uziva uz svoju kolekciju.
ja nebi dao svoje originale od edija i kordeja za nijedne pare,a kad citam kako si opiso zagor vs ajkula tablu,vidim da i ti uzivas us svoju kolekciju.
a sad ti vise picis na bonelli,ja na druge stvari,treci na.....
vazno je veselje u svemu tome,ipak je to samo hobi,a svako ima drugi ''holy grail''.

hvala!

Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 14/05/2007 : 13:01:02  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wanderer

ovaj vikend sam bio kod Slavena (veber) i čovjek mi pokazao svoju kolekciju tabli i crteža - sada znam zasto on ne stavlja svoje materijale na ovaj topic, jednostavno zato što ima previše toga

između nekoliko desetaka tabli i preko stotinu originalnih crteža, posebno su me se dojmile table iz novog E. Ribićevog Silver Surfera, koji uskoro izlazi u SAD-u, King Conan uzivo izgleda jos bolje nego ovdje na forumu, Lokijeve table - fenomenalno, Pratov Korto, El ninjo, masa francuza, Stano - Dylan Dog, Janjetova također u ogromnim količinama (hrpa slika i tabla iz Mladosti Johna Difula - raritet rariteta), Kordej 15-tak tabli (Cable, X-treme i jos nesto), Serpieri, Talajić, BOB i jos masa drugih tabli i crteža...
Eh, skoro zaboravih Mikicu

Slijedeći put kad idem kod njega, nosim i digitalac pa da podijelimo tu ljepotu i s ostalom rajom

Esadove table na kojima su Silver surfer i spider-man (zajedno) bi mogao gledati danima - SAVRŠENSTVO!

e i ja cuo da veber toliko ima da vec spava na tim originalima :-)
daj brate i nama koji papirus :-))))
Go to Top of Page

paraga
Starting Member

Germany
32 Posts

Member since 21/02/2004

Posted - 14/05/2007 : 13:02:57  Show Profile Show Extended Profile  Send paraga a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Darkwood,congratulation!
stvarno fina kolekcija.

hvala!

eto,ovako se bolje moze citat :-)

darkwood,aj nemoj tako.
ima ti puno njih,solde koliko hoces ,ali vise to kupuju radi investicije novca,imaju punu gomilu originla starih majstora stripa.
za mene je pravi kolekcionar koji voli svoje originale i uziva uz svoju kolekciju.
ja nebi dao svoje originale od edija i kordeja za nijedne pare,a kad citam kako si opiso zagor vs ajkula tablu,vidim da i ti uzivas us svoju kolekciju.
vazno je veselje u svemu tome,ipak je to samo hobi,a svako ima drugi ''holy grail''.

Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6192 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 14/05/2007 : 13:25:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
@Darkwood devil : hehe,i mislio sam da je iz Zarobljenika.Fantastična epizoda,toliko bolja od svih u tom početnom periodu.I dan danas kad je listam izgleda mi jako dobra.

A ovo što paraga kaže je(kako i dolikuje iskusnom kolekcionaru)100% istina.Glupo mi je davat pare za nekoga koji je poznat i cijenjen ako se meni osobno ne sviđa.Evo npr. skoro sa sigurnošću mogu reć da nikad neću imat Prattov ili npr. Kirbyjev original.Svaka im čast,obojica su legenede i zadužili su strip-svijet ali meni se oni jednostavno ne sviđaju i nemam neku želju imati ih.Ono što imam me jako,jako veseli.Svako jutro kad ustanem i pogledam Berneta,Rissoa,Magnusa,Villu..uokvirene na zidu odmah mi dan izgleda lijepši;-)).

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/05/2007 : 13:49:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Darkwood,congratulation!
stvarno fina kolekcija.

hvala!

eto,ovako se bolje moze citat :-)

darkwood,aj nemoj tako.

Tako je. Velicina je u ovom segmentu kolekcionarstva da kada nesto nabavis imas unikat i to je ono sto daje dodatni car i vrijednost.

Jos manje mi je namjera kupovati i nabavljati tolike kolicine da u njima necu vise moc sa ovakvim intezitetom uzivati. Za sada uzivam jako i presretan sam sa ovim sto imam. Ipak veliki mi je gust "baciti oko" na tudje kolekcije:)

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/05/2007 : 13:50:30  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aco

@Darkwood devil : hehe,i mislio sam da je iz Zarobljenika.Fantastična epizoda,toliko bolja od svih u tom početnom periodu.I dan danas kad je listam izgleda mi jako dobra.

A ovo što paraga kaže je(kako i dolikuje iskusnom kolekcionaru)100% istina.Glupo mi je davat pare za nekoga koji je poznat i cijenjen ako se meni osobno ne sviđa.Evo npr. skoro sa sigurnošću mogu reć da nikad neću imat Prattov ili npr. Kirbyjev original.Svaka im čast,obojica su legenede i zadužili su strip-svijet ali meni se oni jednostavno ne sviđaju i nemam neku želju imati ih.Ono što imam me jako,jako veseli.Svako jutro kad ustanem i pogledam Berneta,Rissoa,Magnusa,Villu..uokvirene na zidu odmah mi dan izgleda lijepši;-)).

Bond.James Bond.

I to je istina! Lijepo je imati svoje favorite i njih si priustiti, taman nekome bili krajnje bezvezni.

Go to Top of Page

Vega
stripovi.com suradnik

Croatia
1134 Posts

Member since 11/06/2004

Posted - 14/05/2007 : 14:35:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Vega a Private Message  Reply with Quote
Kvragu ovaj Mad Max izgleda prokleto dobro Devile!!!!

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 14/05/2007 : 14:39:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Vega

Kvragu ovaj Mad Max izgleda prokleto dobro Devile!!!!

I know that I was born and I know that I'll die.
The in between is mine. I am mine.

Slazem se. Sta je najbolje ogroman format su table!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 21/05/2007 : 13:19:30  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Vrijedni crteži su pokupljeni i u Makarskoj....
Jedan od najvrijenijih je završio,naprimjer,kod Columba
;-)
Go to Top of Page

VJ
Advanced Member

Croatia
5947 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 21/05/2007 : 22:47:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit VJ's Homepage  Send VJ an ICQ Message  Send VJ a Private Message  Reply with Quote
A neki drugi od najvrijednijih je zavrsio, na primjer, kod mene...

KRISTIAN IVANAC (tehnika je obicna olovka (blago-zasiljena) na obicnom papiru)

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 21/05/2007 : 22:50:27  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote

Ne mogu vjerovati da si to ponio u Zagreb!!!!!!!!!!

Al šta je je,pogodio sam i tebe i Slobu.
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 21/05/2007 : 23:13:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
Stvarno su pljunuti! ;)))))

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 22/05/2007 : 00:27:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
meni je ovo najdrazi origigi, kupio za kuglicu sladoleda:

Edited by - Pavel01 on 22/05/2007 00:28:00
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/05/2007 : 13:50:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
Eto stiglo se nazad sa Mafesta u veliki prljavi grad... i bez obzira na umor i posledice.... prvo kurchenje, pa tek onda spavanje, dakle >>>>

Macan >>>

Bob >>>

"Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/05/2007 : 13:50:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
Frano >>>

Tico >>>

"Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/05/2007 : 13:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
Colak >>>

Esad >>>

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/05/2007 : 13:53:11  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
Renky >>>

Talaja >>>

Go to Top of Page

Duh_koji_hoda
Advanced Member

Serbia
3246 Posts

Member since 30/01/2003

Posted - 22/05/2007 : 13:53:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Duh_koji_hoda a Private Message  Reply with Quote
... i Dzuka.... a ovaj crtez ste imali prilike da vidite pre jedno 2 meseca na njegovom blogu :) >>>

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 22/05/2007 : 13:56:27  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A jesi bio frajer pa kupio koji crtež za malog na aukciji? Ha?

Kad nas vidiš, ne bi rekao da možemo stvarati svjetove, zar ne?
Yu-bi-tu? Mi-tu!
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000