forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 u svezi moderatora
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 01:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
mislim da nije u redu da se topic zaključa i da kasnije moderator piše u njega.

po tome ispada da su moderatori na vlasti i da mogu što žele, a mi nemoderatori smo manje vrijedni po tome.

znat će se na koga se ovo odnosi.

eh, da zaboravih napisati još da bi pored hlađenja deecaya trebao i moderator na hlađenje. to što je moderator ne znači da može on biti izuzetak. ak je već moderator mogao je i otrpit a ne odgovarat i svađat se kao malo dijete.

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/

Edited by - Spiderman on 24/05/2007 09:12:30

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/05/2007 : 09:39:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nije u redu, tocno.

Puno toga nije u redu, a meni je samo muka od svega.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/05/2007 : 10:27:05  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Dragi Spidermane,
Slazem se sa navedenim, nije u redu pisati u zakljucan topic.
Stoga se sa moje strane mogu samo svima ispricati.
(Ili je mozda dovoljno da samo napisem kako sam se salio, kao sto neki cine?)

Ali smatram kako je jos manje uredu otvarati topice u kojima je cilj stvarati
senzacijske rasprave (ili podjebavanja) koje su ustvari izmisljene i nemaju veze sa istinom.
To nije uredu niti prema clanovima ovog foruma, niti prema izdavacu kojeg se proziva.

A sto se tice moderatora, proseci se malo po drugim forumima pa vidi kako se tamo radi.
Mozda sam ja osobno los, ali su ostali moderatori ultra tolerantni.
I kad si pojedini clanovi daju za pravo da rade sto hoce, kad hoce i kako hoce,
ne trebaju se cuditi sto ce reakcija moderatora biti reciprocna njihovom ponasanju.
Ili bi mozda pojedini clanovi trebali biti posebno zasticeni?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 24/05/2007 : 10:28:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Mislim da su mozda stripovi.com prerasli sami sebe, i sad, ili zahtjevaju jedan visi nivo organizacije, ozbiljnosti ( mislim da to nije dobro )... ili jednostavno ne shvacati sve preozbiljno, i pustiti nek sve ide uhodano, lezerno, s malim kiksevima svih ucesnika ( sto je puno zdravije sigurno :)

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 10:36:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ma ležerno... pustite mene da se zajebavan i da buden moderator pa ću vas sve zaključat i isključit.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 10:57:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Dragi Spidermane,

senzacijske rasprave (ili podjebavanja) koje su ustvari izmisljene i nemaju veze sa istinom.
To nije uredu niti prema clanovima ovog foruma, niti prema izdavacu kojeg se proziva.

A sto se tice moderatora, proseci se malo po drugim forumima pa vidi kako se tamo radi.
ne trebaju se cuditi sto ce reakcija moderatora biti reciprocna njihovom ponasanju.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične

gle, slažem se da treba reagirati, ali nije u redu da dd može stavit čovjeka na hlađenje a i sam je sudjelovao u raspravi. trebao je ili odmah zaključati topic kada je vidio da neće biti jednostavno nastaviti dalje ili se uopće nije treba javljati dalje. to što je moderator ne znači da on može raditi šta hoće, u ovom slučaju već gore navedeno, a on da sam ostane bez posljedica.

a ti što si napisao post dok je zaključan topic isto nije u redu, ali što je tu je. nadam se da se neće ubuduće to ponoviti, ne samo sa tvoje strane nego i sa strane ostalih moderatora. jer po tome svi mi ostanemo pos...i. mislim da ni moderatori ne bi smjeli biti zaštićeni.

znam da nije jednostavno moderirati forum (administrator sam na dva foruma pa znam kako je to).

inače nemam ja ništa protiv nikog na forumu.

ovu temu sam otvorio samo da uvide i moderatori neke loše strane svojih postupaka. vjerojatno bi se dalo još pronaći primjera na forumu, ali "neda mi se" (ovo je valjda copyright by Markos )

LP

--
Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/05/2007 : 11:15:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ja sam vec rekao kako nije u redu pisati u zakljucan topic i ispricao se zbog toga.
Medjutim na sve sto ce moderatori napraviti ili napisati moze se dati komentar
jer ljudi nece imati isto misljenje o tim postupcima i nije ovo prvi put.
Moderator treba biti primjer reda i postivanja pravila, to je neupitno, ali mi je zao
sto se na moderatorske postupke moze otvoriti topic u kojem se to kritizira
a isti takav topic se ne otvori kad neki clanovi rade daleko vece "probleme" u funkcioniranju
foruma i to precesto ponavljaju.
Problem ovog foruma je to sto je predemokratican, i sto je Marko kao vlasnik i administrator
u pogledu foruma predobar i cesto stjeran uz zid da niti ne moze reagirati, jer kako god
napravio nece svima biti jednako dobro.
Samo, sto bi se to trebalo, po mom misljenju, rjesiti na taj nacin da se izuzetno poostre kriteriji
u svim segmentima foruma, pa bi se i uvelo vise reda. Pa ako treba neka se i mene izbaci
ako stvaram probleme i krsim pravila. Ja sam za kvalitet foruma ne nuzno i za kvantitet.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2007 : 11:25:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

quote:

Dragi Spidermane,

gle, slažem se da treba reagirati, ali nije u redu da dd može stavit čovjeka na hlađenje a i sam je sudjelovao u raspravi. trebao je ili odmah zaključati topic kada je vidio da neće biti jednostavno nastaviti dalje ili se uopće nije treba javljati dalje. to što je moderator ne znači da on može raditi šta hoće, u ovom slučaju već gore navedeno, a on da sam ostane bez posljedica.

a ti što si napisao post dok je zaključan topic isto nije u redu, ali što je tu je. nadam se da se neće ubuduće to ponoviti, ne samo sa tvoje strane nego i sa strane ostalih moderatora. jer po tome svi mi ostanemo pos...i. mislim da ni moderatori ne bi smjeli biti zaštićeni.

znam da nije jednostavno moderirati forum (administrator sam na dva foruma pa znam kako je to).

inače nemam ja ništa protiv nikog na forumu.

ovu temu sam otvorio samo da uvide i moderatori neke loše strane svojih postupaka. vjerojatno bi se dalo još pronaći primjera na forumu, ali "neda mi se" (ovo je valjda copyright by Markos )

LP

--

Velika je razlika nekog vrijedjati direktno i indirektno.

Kiky me uopce ne poznaje, a daje mi epitete "majkojebca", srusio se na mene da ga nisam sa niti jednim slovom taknuo. Sta bih trebao tolerirati to vrijedjanje. Sorry Spidey, ali nebi islo. Neka se covjek ohladi pa cemo razgovarati na normalnom nivou. Uvrijede ne trpim od nikoga.

Deecay je prica za sebe. Dici se da treba biti demokracije. Pa zar nije demokraticno izraziti svoje misljenje!? Ja sam samo napisao svoje misljenje o njegovim postovima i na to je poludio i poceo vrijedjati. Ni to nebi islo!

Sta sam vreca za napucavanje da se namjestim kada je netko nadrkan, dajte molim vas, malo se svi skupa trznite.

Spidey, ako si moderator na nekoliko foruma, onda vjerojatno imas iskustva i ne toleriras da te se vrijedja!

BOBA FETT: "WHAT IF HE DOESN'T SURVIVE? HE'S WORTH A LOT TO ME"

Edited by - Darkwood Devil on 24/05/2007 11:27:11
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 11:25:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja sam vec rekao kako nije u redu pisati u zakljucan topic i ispricao se zbog toga.

mislim da si shvatio da sam se složio sa tobom kada sam napisao "a što je tu je".

quote:

Moderator treba biti primjer reda i postivanja pravila, to je neupitno, ali mi je zao
a isti takav topic se ne otvori kad neki clanovi rade daleko vece "probleme" u funkcioniranju
Problem ovog foruma je to sto je predemokratican, i sto je Marko kao vlasnik i administrator
u pogledu foruma predobar i cesto stjeran uz zid da niti ne moze reagirati, jer kako god
Samo, sto bi se to trebalo, po mom misljenju, rjesiti na taj nacin da se izuzetno poostre kriteriji
u svim segmentima foruma, pa bi se i uvelo vise reda. Pa ako treba neka se i mene izbaci
ako stvaram probleme i krsim pravila. Ja sam za kvalitet foruma ne nuzno i za kvantitet.

prije nego sam uopće i otvorio ovu temu razmislio sam. znao sam da će biti da nisam trebao otvarati temu i bla bla bla (ovo bla bla bla zamijeniti sa čime želite dragi forumaši)

naravno da treba reagirati kada se naruši integritet foruma. možda bi trebalo postaviti još dva člana kao moderatora koji su se iskazali nečim posebno a da nisu u nekoj bliskoj vezi sa administratorom i postojećim moderatorima. dakle nezavisni a da im se može vjerovati da će vršiti svoju dužnost.

kao i što sam kažeš Marko je predemokratičan i želi svima ugoditi i ne želi da se članovi obruše na njega.

moje mišljenje je da bi se na forumu trebali svi ozbiljnije ponašati. ja toleriram do neke granice. kada počinje vrijeđanje međusobno onda treba puno jače reagirati nego kod ostalih stvari.

LP

--
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2007 : 11:28:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

mislim da si shvatio da sam se složio sa tobom kada sam napisao "a što je tu je".

quote:

prije nego sam uopće i otvorio ovu temu razmislio sam. znao sam da će biti da nisam trebao otvarati temu i bla bla bla (ovo bla bla bla zamijeniti sa čime želite dragi forumaši)

naravno da treba reagirati kada se naruši integritet foruma. možda bi trebalo postaviti još dva člana kao moderatora koji su se iskazali nečim posebno a da nisu u nekoj bliskoj vezi sa administratorom i postojećim moderatorima. dakle nezavisni a da im se može vjerovati da će vršiti svoju dužnost.

kao i što sam kažeš Marko je predemokratičan i želi svima ugoditi i ne želi da se članovi obruše na njega.

moje mišljenje je da bi se na forumu trebali svi ozbiljnije ponašati. ja toleriram do neke granice. kada počinje vrijeđanje međusobno onda treba puno jače reagirati nego kod ostalih stvari.

LP

--

Trebao si reci. Na normalan nacin se sve moze reci, na bezobrazan nista. Zato nastavi u ovom tonu.

Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 11:32:57  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Darkwood Devil

Kiky me uopce ne poznaje, a daje mi epitete "majkojebca", srusio se na mene da ga nisam sa niti jednim slovom taknuo. Sta bih trebao tolerirati to vrijedjanje. Sorry Spidey, ali nebi islo. Neka se covjek ohladi pa cemo razgovarati na normalnom nivou. Uvrijede ne trpim od nikoga.

Deecay je prica za sebe. Dici se da treba biti demokracije. Pa zar nije demokraticno izraziti svoje misljenje!? Ja sam samo napisao svoje misljenje o nejgovim postovima i na to je poludio i poceo vrijdjati. Ni to nebi islo!

Sta sam vreca za napucavanje da se namjestim kada je netko nadrkan, dajte molim vas, malo se svi skupa trznite.

Spidey, ako si moderator na nekoliko foruma, onda vjerojatno imas iskustva i ne toleriras da te se vrijedja!

slažem se da kada netko počinje vrijeđati majku da treba reagirati.

ali što se tiče ostalih stvari trebao si nekako drugačije riješiti nastali spor, a ne odmah hlađenjem. u jednom trenutku je i Marko rekao dosta i ni jedan nije prestao. ja sam htio da se razdvoje postoji ali forum nema tu mogućnost, šteta. tema je i dalje mogla biti otvorena ali bez prepucavanje vas dvojice. trebao si zatvoriti temu i gotova stvar.

da, imam iskustva i isto mi je došlo da dignem ruke od svega, ali opet postoji neka sila koja te vuće dalje, dalje, dalje.

svatko može izraziti svoje mišljenje, ali treba znati granice.

ne poznam tebe i nema ništa protiv tebe ni ikoga sa foruma.

šteta što je ovo sve tako ispalo

--
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 11:35:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Trebao si reci. Na normalan nacin se sve moze reci, na bezobrazan nista. Zato nastavi u ovom tonu.

hm. u tonu pomirenja ili šta?

ja nisam nikoga vrijeđao u ovoj temi. ni nikome ne mislim hebat majku jer majka nije ništa kriva. krivi smo si sami

p.s. ovo nije nabijanje postova

--
Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2007 : 11:39:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

hm. u tonu pomirenja ili šta?

ja nisam nikoga vrijeđao u ovoj temi. ni nikome ne mislim hebat majku jer majka nije ništa kriva. krivi smo si sami

p.s. ovo nije nabijanje postova

--

Ne, htio sam reci da si ti ispravno postupio i podrzavam ovaj tvoj topic, na normalan nacin si iskazao svoje nezadovoljstvo i kritiku i samo nastavi tako.

Go to Top of Page

Darkwood Devil
stripovi.com kum

Croatia
8299 Posts

Member since 20/10/2001

Posted - 24/05/2007 : 11:43:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Darkwood Devil's Homepage  Send Darkwood Devil a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Deecay je prica za sebe. Dici se da treba biti demokracije. Pa zar nije demokraticno izraziti svoje misljenje!? Ja sam samo napisao svoje misljenje o nejgovim postovima i na to je poludio i poceo vrijdjati. Ni to nebi islo!

slažem se da kada netko počinje vrijeđati majku da treba reagirati.

ali što se tiče ostalih stvari trebao si nekako drugačije riješiti nastali spor, a ne odmah hlađenjem. u jednom trenutku je i Marko rekao dosta i ni jedan nije prestao. ja sam htio da se razdvoje postoji ali forum nema tu mogućnost, šteta. tema je i dalje mogla biti otvorena ali bez prepucavanje vas dvojice. trebao si zatvoriti temu i gotova stvar.

da, imam iskustva i isto mi je došlo da dignem ruke od svega, ali opet postoji neka sila koja te vuće dalje, dalje, dalje.

svatko može izraziti svoje mišljenje, ali treba znati granice.

ne poznam tebe i nema ništa protiv tebe ni ikoga sa foruma.

šteta što je ovo sve tako ispalo

--

U vise navrata kroz duzi vremenski period pokusao sam Deecayu dati do znanja da pise gomilu promasenih postova, da ne barata pravim informacijama, da siri dezinformacije, da u velikoj vecini slucajeva ponavlja tudje izjave kao papagaj, no cito mu je bitnije stancati sto veci broj postova i na taj nacin se exponirati.

Do sada nisam to direktno rekao jer sam mislio da ce shvatiti, nije shvatio pa sam rekao. Nakon toga je poceo vrijedjati, spustio sam i nakon toga tenzije da bi postao jos zesci. Nema sanse da to toleriram.

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/05/2007 : 11:49:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
quote:

--

Sto?! Dat ces mi cijelu svoju kolekciju?!!!

Edited by - supermark on 24/05/2007 11:51:55
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 11:50:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

quote:

prije nego sam uopće i otvorio ovu temu razmislio sam. znao sam da će biti da nisam trebao otvarati temu i bla bla bla (ovo bla bla bla zamijeniti sa čime želite dragi forumaši)--

Sto?! Dat ces mi cijelu svoju kolekciju?!!!

krivo kvocaš, ovaj kvotaš

--

Edited by - Spiderman on 24/05/2007 11:59:01
Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29618 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 24/05/2007 : 11:52:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
evo ispravio sam, ali kolekciju ipak ocekujem
Go to Top of Page

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 12:05:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

evo ispravio sam, ali kolekciju ipak ocekujem

drž' se teme

--
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 12:32:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
[URL=http://imageshack.us][/URL]

Alealeeee...alealeeeee...

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 24/05/2007 : 17:28:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Svaki put kad neka od moderatorica ima PMS onda smo najebali? Što je u ovom slučaju bio problem sa darkvud djevicom? Pretpostavimo da ga odjednom iznebuha udarila beznačajnost vlastitog postojanja te se odlučio igrati face tamo gdje to i jedino može; na forumu stripovi.com. Možda bi nam ovdje pomogla i frojdova teorija o sublimaciji nagona, no zaustavimo se na prvoj pretpostavci. Žrtva u ovom slučaju je bio deecay. No, koji je i koliki zapravo deecayev grijeh? Pošalica, djetinja igra... pa možda čak i nesporazum, zanesenost ali toliko malena i nevina da niti štetu proizvesti ne može. No, može to spriječiti zvijeri i beštije? Objede, laži i uvrede survaše se sa strane Djuran-Djuran slušača na deecaya (nebi ništ smetalo da je recimo Renky povukao onakav topic, zar ne?)... što biješe vrlo zanimljivo za slušati, posebno kada darkvud ide deecayu govoriti da konačno napiše nešto smisleno, a sam jedva da je za to sposoban (vidjesmo to, kako u njegovim postovima tako i u recenzijama), pa zatim trubljenje o ponašanju od osobe kojoj i samoj evidentno nedostaje dobrog odgoja i koja se i sama nebrojeno puta blamirala svojom nemogućnošću uobličavanja nekog iole normalnog toka svijesti u proširenu rečenicu.

I uz toliko spamera, toliko niškorisnih forumaša, takvih gluposti, idiotarija pa čak i nerjetkog govora mržnje od strane pojedinaca na forumu jedan naš deecay ispada nevin ko snjeguljica... i jedan marljiv, pametan, sposoban, dokazano mega-stripofan (sa superzgodnom zaručnicom) da bude ovako nakaradno, pretjerano mlataran od neke darkvudske ništarije koja bi se eto kurčila jer to može... pa to je prestrašno. A još je strašnije kada takva jedna ništarija u rukama drži moderatorsku palicu.

I do čega je to dovelo?
Deecay je izbačen jer to više nije htio trpjeti.
Darkvud ostaje na forumu i dalje sa moderatorskom funkcijom koju nimalo ne zaslužuje, posebice nakon jučerašnjeg ponašanja.

still amazes...

Edited by - kiky on 24/05/2007 17:30:29
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 24/05/2007 : 17:34:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
nije bas da se kuzim, nit vas poznam, no i meni si cini da je forum sazrio za neki visi nivo postojanja. u duhu castellija. mozda ubaciti neke trodimenzionalne fontove. ne znam.
Go to Top of Page

STOSIC
Senior Member

Sao Tome and Principe
1754 Posts

Member since 23/02/2006

Posted - 24/05/2007 : 18:04:32  Show Profile Show Extended Profile  Send STOSIC a Private Message  Reply with Quote
Dali smijem ja biti moderator?

Who's the fellow who owns this shithole?!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 18:18:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
groteska
darkwood devil po običaju pretjeruje, a deecay izbačen???
nije čudno što se ddevil shvaća preozbiljno, nego je i dado počeo tome naginjati...to je začudno
jebote, još na kraju naj-pozitivac u toj grupaciji postaje markos...kad ne bi bio tako posrano "politički korektan". muka od svega, ma daj...ne može se tako postaviti nakon što si jedan od tvojih "kumova" previše dozvoli (a to mu se događa opetovano)
ddevile, ti si započeo polemiku i tu malu svađicu, i onda jednostavno ne možeš tako naprasno uvoditi red kak si to sebi zamislio u glavici - to se ne radi, niti spada niti valja niti to može itko zdravog razuma cijeniti
dakle, ti si taj koji je pogriješio (ali to je ionako ustaljeno)

i još jedna stvar, koju je malo načeo kiky
naj-zaljubljenik u strip, sa pravom voljom i kombinatorikom, i po tome naj-forumaš nekog strip foruma, glatko bi mogao biti deecay. a i kikyja mogu pozicionirati visoko, odmah do. uz to, deecay odrađuje sajtu valjda publici-najzanimljiviji posao, obrađuje stripove i predstavlja epizode, a također i kiky se tu solidno trudi, a ovdje što se događa - poluludi kum propisuje tretmane, naravno pogrešne, iz svojih pogrešnih uvjerenja i razumijevanja stvari, i još je samodopadan - i to mu se tolerira!
ovdje se podcijenjuju ljudi koji ipak nešto vrijede u strip-fan-smislu, a tapšaju se po ramenu kumovi-egomanijaci = to nema ni u bunuelovim filmovima o rubnim tipovima

naravno da ti bi ti od toga trebala biti muka, korektni moj markos

kiky i deecay su ili u finalnoj fazi ludila što ti eksponiraju sajt ili zaista porobljeni stripom pa si ne mogu pomoći (a što je opet neki oblik ludila)

Porter
Advanced Member

Sweden
5874 Posts

Member since 01/08/2002

Posted - 24/05/2007 : 18:41:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Porter a Private Message  Reply with Quote
Ko radi i grijesi,ako neko od moderatora nekog zakljuca na koji dan a mozda nije trebao i to je ljudski.
Sumnjam da bi moderatori izbacivali nekog iz neke pakosti,osvete i sl.
Takodje se moze o tome diskutovati i rijesiti slucaj na dobar nacin.
Uopste nije neljudski da moderator napravi gresku.
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/05/2007 : 21:40:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
aha
tako daklem
zmijoljupci poslušajte

nešto novo
stinky se ulizuje kikiju
učenik razjebo učitelja

eto
ipak ovaj forum donosi nešto dobrog

čitajuć sve ovo moj jedini mogući zaključak je da postoji nekaj lošeg između dečki van foruma a ovdje se usitno deru

mene brine markos
evo javno
imam dojam da bi dečec u napadu nečega
mogo ovo sve pogasit

a ja sam ovisan
tako sam ovisan

mislim , ej , da nije ovog sajta kad bi neki hebeni senka iz jamerike zaprašija u makarsku
ma ni festivala nebi bilo
sad;
i ja bi bijo bogatiji za koju tisuću evra
al jebat ga

comprende
oladite zeru
ne vatajte se sitnica
kad je podjebavanje u điru triba bit spreman i primit gol
ne se odma durit
nije ovo asteriks u španiji
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 24/05/2007 : 21:52:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Ja sam relativno novi član stripovi.com. Švrljajući po forumu upoznao sam brojne druge članove kako mlađe tako i starije, kako iskusnije tako i manje iskusne. Po meni je Deecay najbliži nama manje iskusnima (č. narodnoj masi), nefilozofira apstraktno i nije bahat. Govori razumljivim jezikom iz čega se vidi da je istinski stripofil. Mnoge druge članove koji imaju milijun postova nitko živ ne razumi i što je najvažnije ne čita.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.58 seconds. Snitz Forums 2000