forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 u svezi moderatora
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Markos
Webmaster

Croatia
29347 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 24/05/2007 : 22:09:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Je, stvarno bi moga u napadu popizditisa ugasiti sve ovo. Nedavno sam igrao neku online igru, tri mjeseca sam je igrao svaki jebeni dan, svakih petnaest minuta odigram potez, jebote, planirao sam si dnevni raspored obaveza da mi se uklope izmedju poteza i onda jedan dan napravim najbolji rezultat ever i moderatori na sluzbenom forumu ne samo da mi ne priznaju rezultat nego mi promijene pass, udju na acc. i izbrisu dokaz o high scoreu (kad mi netko spomene nedemokraciju na s.com, umrem od smijeha). Nakon toga sam popizdio i izbrisao si account. I mislim se, jebote, pa tri sam mjeseca igrao ovo govno kod manijak, strepio preko noci hoce li me netko preko noci napasti dok ja skupljam lovu za novi stit i sto sada? Nakon svega toga, izbrisem account i kao da se to nikad nije ni desilo, kao da nikad nisam igrao, kao da nikad nisam bio na vrhu top liste, kao da mi nikad nije bilo bitno. Pitam se sto bi bilo kad bi ugasio stripovi.com? Bi li sutra ujutro mogao doci na posao, a da mi nije otvoren browser s forumom? Sto bi radio kad mi dopizdi razbijati glavu nekim algoritmima? Cim bi prekratio vrijeme u jebeni cetvrtak navecer kad na jebenoj televiziji nema nista, zena cisti stan, a ja ne mogu citat jer me nervira buka? Cim bi ispunio rupu u slobodnom vremenu? Ne znam. Mozda bi bilo dobro probati. Malo za promjenu. Tko zna, jednog dana...

Kiky i stinky, dececi dragi, trebao bih vas malo pustiti u moju kozu pa da vi vidite kako je unutra, pa da vidim kako biste vi ovo rijesili. DDevil mi je prijatelj. DeeCaya ne mogu nazvati prijateljem, ali smo jako dobri, strasno ga cijenim. Ja se, naravno, ne slazem sa DDevilom misljenjem, niti se slazem s DC izbacivanjem, ali isto tako je i DeeCay pretjerao. Trebali su obojica stati kad sam im to rekao. Poanta je da sam precesto, kao sto je Dado rekao, stjeran u kut. Ako izaberem stranu, pravim si probleme. Ne bjezim od tog izbora, ali dajte shvatite da to nije bas tako jednostavno. Obojici sam rekao sto mislim preko maila i ICQ-a i oni obojica znaju sto ja mislim o svemu. Jel moraju svi bas sve znati? I sad se odjednom moderatore poziva na red, a sto je kad se vi ne drzite reda? Da sam htio drzati red i disciplinu, ovaj bi forum bio puno, puno manji, ali meni nikad nije bila poanta tjerati ljude, nego ih privuci stripu. A da idem okolo dijeliti samare, ne bi ih puno bas ostalo.

I na kraju, da, s.com kumovi ce, dok s.com bude postojao, imati povlasten status ovdje. To ne znaci da se mogu ponasati kao serifi, Bog zna koliko sam im puta nabio na nos neke stvari koje su mi zasmetale, a i oni meni, s pravom, ali znaci da su oni, kao suosnivaci ovog sajta ipak malo ravnopravniji medju ravnopravnima. Pa kud puklo da puklo.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/05/2007 : 22:22:18  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
mene si zadovoljio ovim tekstom

nemoj odustat
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 22:41:34  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
mene nisi
ali ja nemam tako niske kriterije ko toninjo

a "nemoj odustat", pa da, mogu također reći
makar meni osobno više ne znači toliko cijela stvar oko stripova, ali recimo da je to općenito dobro

plus, taj red i disciplina, kako si je ti zamislio, i ekipa oko tebe, je glupost

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/05/2007 : 22:59:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
ja sam dobrohotan druže stinky

a tebe žena mlati li mlati
jerbo nisi pohotan

da niski kriteriji - ono na wc papiru i to
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:14:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
u zagorju još uvijek tretiramo žene onak kak spada
valjda ti je ta sol dolje rastopila svu pamet, kad ti se vrzmaju takve blasfemije

joj, joj, pa kiky je postal bolji mačo od tebe
stripovi su te omekšali

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:22:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by stinky

i u dalmatinskoj zagori je to tradicija

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
U jbte, ode počinju i upucavanja i otkrivanje intimnih tajni

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/05/2007 : 23:23:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
kiki je tebe prejebo
pa se više nemaš prav pozivat na njeg
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

quote:

pa jasno
zagorje i zagora
ostalo sve je nekak mlako

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

I na kraju, da, s.com kumovi ce, dok s.com bude postojao, imati povlasten status ovdje. To ne znaci da se mogu ponasati kao serifi, Bog zna koliko sam im puta nabio na nos neke stvari koje su mi zasmetale, a i oni meni, s pravom, ali znaci da su oni, kao suosnivaci ovog sajta ipak malo ravnopravniji medju ravnopravnima. Pa kud puklo da puklo.

samo se nemoj kandidirat za precednika države i nemoj ni u kojem slučaju u politiku jer smo svi naje.ali samo kumovi ne

sa ovakvim tvojim stavom koji su primjenili i drugi je država otišla u k...c

NHF

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:26:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by kiky
(nebi ništ smetalo da je recimo Renky povukao onakav topic, zar ne?)...
[quote]

Al' nije. Jesan blesav, al' nisan glup

www.gradac.hr
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:26:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by globinjo

quote:

pa jasno
zagorje i zagora
ostalo sve je nekak mlako

mlitavo i bljutavo...

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

Toninho
Advanced Member

Croatia
3825 Posts

Member since 15/05/2004

Posted - 24/05/2007 : 23:27:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Toninho a Private Message  Reply with Quote
javila se dva velika hebača
a doma manji od makova zrna
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:28:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
hehe

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:29:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Spiderman

samo se nemoj kandidirat za precednika države i nemoj ni u kojem slučaju u politiku jer smo svi naje.ali samo kumovi ne

hehehe

dobre su ove fore s kumovima

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:31:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Pih, ništa od vas...mislija san bit će šeksa, pardon seksa a oni omlitavili.
Ništa, smislit ću ja nešto da vas izazoven. Ionako san ( sudeći po Kikyju ) zaštićen ka' lički medo.

Oćete, monolog?

Ili recitaciju?

www.gradac.hr
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:33:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
prozu o kumovima

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:34:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
E, Globo! Kad možemo viditi šta ti je žena prikupila za galeriju. Odvuka si je na brzinu pa nisan uspija vidit šta je skupila

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:36:22  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:

prozu o kumovima

Ajmo vako, ti tekst, ja crtež...

Koje bi to sranje ispalo a?

A Kićo nek' crta dekore.

www.gradac.hr
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:42:39  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
ma to će bit bestseler
jedan esej o kumovima
koji će sadržavati za svakog ponešto - za buntovnike, za romantičare, za klasičare, za kolekcionare, za liberale, za studente filozofskog, za pozere, za postmoderniste, za analitičare živežnih namirnica i za lwooda

Spiderman
Senior Member

Croatia
2746 Posts

Member since 06/11/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:44:07  Show Profile Show Extended Profile  Visit Spiderman's Homepage  Send Spiderman a Private Message  Reply with Quote
dečkovi ne držite se teme

--
http://www.sesvete-online.info
http://www.paucina.com/
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:45:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
pa kaj nije tema kumovi?

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:45:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Čega

www.gradac.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 24/05/2007 : 23:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Drž' se kuma svog

www.gradac.hr
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13122 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 24/05/2007 : 23:49:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
kumovi-egomanijaci protiv nepoznatih letećih objekata iz svemira

u novom filmu veljka bulajića - Zlatokosi kumovi-švabe

Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.2 seconds. Snitz Forums 2000