Author |
Topic |
Markos
Webmaster
Croatia
29347 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 24/05/2007 : 22:09:36
|
Je, stvarno bi moga u napadu popizditisa ugasiti sve ovo. Nedavno sam igrao neku online igru, tri mjeseca sam je igrao svaki jebeni dan, svakih petnaest minuta odigram potez, jebote, planirao sam si dnevni raspored obaveza da mi se uklope izmedju poteza i onda jedan dan napravim najbolji rezultat ever i moderatori na sluzbenom forumu ne samo da mi ne priznaju rezultat nego mi promijene pass, udju na acc. i izbrisu dokaz o high scoreu (kad mi netko spomene nedemokraciju na s.com, umrem od smijeha). Nakon toga sam popizdio i izbrisao si account. I mislim se, jebote, pa tri sam mjeseca igrao ovo govno kod manijak, strepio preko noci hoce li me netko preko noci napasti dok ja skupljam lovu za novi stit i sto sada? Nakon svega toga, izbrisem account i kao da se to nikad nije ni desilo, kao da nikad nisam igrao, kao da nikad nisam bio na vrhu top liste, kao da mi nikad nije bilo bitno. Pitam se sto bi bilo kad bi ugasio stripovi.com? Bi li sutra ujutro mogao doci na posao, a da mi nije otvoren browser s forumom? Sto bi radio kad mi dopizdi razbijati glavu nekim algoritmima? Cim bi prekratio vrijeme u jebeni cetvrtak navecer kad na jebenoj televiziji nema nista, zena cisti stan, a ja ne mogu citat jer me nervira buka? Cim bi ispunio rupu u slobodnom vremenu? Ne znam. Mozda bi bilo dobro probati. Malo za promjenu. Tko zna, jednog dana...
Kiky i stinky, dececi dragi, trebao bih vas malo pustiti u moju kozu pa da vi vidite kako je unutra, pa da vidim kako biste vi ovo rijesili. DDevil mi je prijatelj. DeeCaya ne mogu nazvati prijateljem, ali smo jako dobri, strasno ga cijenim. Ja se, naravno, ne slazem sa DDevilom misljenjem, niti se slazem s DC izbacivanjem, ali isto tako je i DeeCay pretjerao. Trebali su obojica stati kad sam im to rekao. Poanta je da sam precesto, kao sto je Dado rekao, stjeran u kut. Ako izaberem stranu, pravim si probleme. Ne bjezim od tog izbora, ali dajte shvatite da to nije bas tako jednostavno. Obojici sam rekao sto mislim preko maila i ICQ-a i oni obojica znaju sto ja mislim o svemu. Jel moraju svi bas sve znati? I sad se odjednom moderatore poziva na red, a sto je kad se vi ne drzite reda? Da sam htio drzati red i disciplinu, ovaj bi forum bio puno, puno manji, ali meni nikad nije bila poanta tjerati ljude, nego ih privuci stripu. A da idem okolo dijeliti samare, ne bi ih puno bas ostalo.
I na kraju, da, s.com kumovi ce, dok s.com bude postojao, imati povlasten status ovdje. To ne znaci da se mogu ponasati kao serifi, Bog zna koliko sam im puta nabio na nos neke stvari koje su mi zasmetale, a i oni meni, s pravom, ali znaci da su oni, kao suosnivaci ovog sajta ipak malo ravnopravniji medju ravnopravnima. Pa kud puklo da puklo.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
Member since 15/05/2004 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 24/05/2007 : 22:41:34
|
mene nisi ali ja nemam tako niske kriterije ko toninjo
a "nemoj odustat", pa da, mogu također reći makar meni osobno više ne znači toliko cijela stvar oko stripova, ali recimo da je to općenito dobro
plus, taj red i disciplina, kako si je ti zamislio, i ekipa oko tebe, je glupost
____________________________________ Tako je govorio Zagortustra. |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 24/05/2007 : 23:14:46
|
u zagorju još uvijek tretiramo žene onak kak spada valjda ti je ta sol dolje rastopila svu pamet, kad ti se vrzmaju takve blasfemije
joj, joj, pa kiky je postal bolji mačo od tebe stripovi su te omekšali
|
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 24/05/2007 : 23:22:16
|
quote: Originally posted by stinky
u zagorju još uvijek tretiramo žene onak kak spada
i u dalmatinskoj zagori je to tradicija
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
Member since 15/11/2002 |
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 24/05/2007 : 23:23:37
|
quote: Originally posted by globinjo
pa jasno zagorje i zagora ostalo sve je nekak mlako
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
Posted - 24/05/2007 : 23:25:33
|
quote: Originally posted by Markos
I na kraju, da, s.com kumovi ce, dok s.com bude postojao, imati povlasten status ovdje. To ne znaci da se mogu ponasati kao serifi, Bog zna koliko sam im puta nabio na nos neke stvari koje su mi zasmetale, a i oni meni, s pravom, ali znaci da su oni, kao suosnivaci ovog sajta ipak malo ravnopravniji medju ravnopravnima. Pa kud puklo da puklo.
samo se nemoj kandidirat za precednika države i nemoj ni u kojem slučaju u politiku jer smo svi naje.ali samo kumovi ne
sa ovakvim tvojim stavom koji su primjenili i drugi je država otišla u k...c
NHF
-- http://www.sesvete-online.info http://www.paucina.com/ |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
globinjo
Moderator
Croatia
33493 Posts
Member since 12/09/2002 |
Posted - 24/05/2007 : 23:26:16
|
quote: Originally posted by globinjo
pa jasno zagorje i zagora ostalo sve je nekak mlako
mlitavo i bljutavo...
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE... |
|
|
Toninho
Advanced Member
Croatia
3825 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 24/05/2007 : 23:29:37
|
quote: Originally posted by Spiderman
samo se nemoj kandidirat za precednika države i nemoj ni u kojem slučaju u politiku jer smo svi naje.ali samo kumovi ne
hehehe
dobre su ove fore s kumovima
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11091 Posts
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13122 Posts
Posted - 24/05/2007 : 23:42:39
|
ma to će bit bestseler jedan esej o kumovima koji će sadržavati za svakog ponešto - za buntovnike, za romantičare, za klasičare, za kolekcionare, za liberale, za studente filozofskog, za pozere, za postmoderniste, za analitičare živežnih namirnica i za lwooda
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia