Malo kasnim sa komentarom u ovom topicu, jer sam ga tek sada pročitao i krepao od smijeha. Kako samo Kićo zaguca kada se spomenu Štrumpfovi, to nije istina. Glamac ja mila majka prema njemu.
toliko godina čitanja stripova i kakve sve kolekcije imaš a nisi otkrio čar tih malih plavih bića
Ma, jesam Kićo, dragi su oni i meni. Ali, nije u tomu stvar. Ja rekoh kako mi je simpatično kako ti na njih zagutaš. Oni su ti izgleda opsesija. Kao i meni MR, ali kontra.
Moze mala pomoc oko Metabaruni svemira - je li Inkal povezan s tim ili su to dvije razlicite stvari. Interesira me taj kontinuitet, od cega je sve krenulo, spin-offovi itd...
Originally posted by Markos Mislim da to nije upitno. Mada, nikad se ne zna, nezahvalno je prognozirati, uvijek nesto moze poci krivo. Ali, realno, mislim kako nema bojazni, za Makarsku ce biti gotovi.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Znan da me šalješ sad u qurac ali nisan moga odoliti, no hard feelings
Danas za vrijeme čuvanja izložbe na MAFESTU uzeo prvi integral da malo prolistam. 2 i po sata nisam se više mogao odlipiti od njega, pročitao ga od puta, umjesto jedne smjene od pola sata ja sam rado odsjedio 6 za redom.
Čim se malo oporavim od financijskog kolapsa izazvanog MAFEST-om nabavljam oba integrala.
Drugoga sutra ne diram tako da ne bi spali na listi prioriteta.
I meni sjajno izgleda, samo čekam da se vratim u SA i napokon pročitam to i sve ostalo što sam kupio za MaFest.
Cool, like the other side of the pillow: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Također kupio obje knjige i pridružujem se čestitkama. Ovo je možda najljepše što sam kupio do sada. Doduše, usput je netko iz pošte dobro nagnječio (inače odlično zapakiran) paket pa od glancera ni "g" nije ostalo. Ali, jebešh shminku, crteži se još uvijek odlično vide pa odoh čitati...
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.
Također kupio obje knjige i pridružujem se čestitkama. Ovo je možda najljepše što sam kupio do sada. Doduše, usput je netko iz pošte dobro nagnječio (inače odlično zapakiran) paket pa od glancera ni "g" nije ostalo. Ali, jebešh shminku, crteži se još uvijek odlično vide pa odoh čitati...
Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.