forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Sta se ovo desava?! :-)
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

dd fan
Advanced Member

Serbia
4885 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 03/12/2002 : 23:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message  Reply with Quote
Nisam bas u toku pa ako bi mi neko ukratko objasnio sta se ovo ovde desava?!

I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother.

dd fan
Advanced Member

Serbia
4885 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 03/12/2002 : 23:36:36  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message  Reply with Quote
I zasto mi je ime tako plavo?!

I've always been a nobody.When i was a child,my mother used to confuse me with my brother,even though i'm an only child.To this day she still thinks i'm my brother.
Go to Top of Page

Aco
stripovi.com suradnik

Slovenia
6244 Posts

Member since 29/11/2001

Posted - 03/12/2002 : 23:38:13  Show Profile Show Extended Profile  Visit Aco's Homepage  Send Aco a Private Message  Reply with Quote
Pa i ja se još nisam sasvim snašao ali eto, imamo novi Forum (kažu da je moderniji,brži itd.)!

Bond.James Bond.
Go to Top of Page

dd fan
Advanced Member

Serbia
4885 Posts

Member since 19/10/2001

Posted - 04/12/2002 : 00:46:23  Show Profile Show Extended Profile  Send dd fan a Private Message  Reply with Quote
Na prvi pogled, ovaj forum mi je mnogo bolji, brzi i efikasniji!

Marko jel ima nekih promena koje se eventualno ne primecuju ovako "golim okom"?

Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17835 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/12/2002 : 09:50:42  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
zbog jednog pubertetlije
markos je morao dodatno osigurati site

a ubacio je neke nove stvari

ukratko: u svakom zlu ima malo dobra

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Go to Top of Page

Going-Going
Senior Member

Serbia
1040 Posts

Member since 05/11/2001

Posted - 04/12/2002 : 09:51:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Going-Going a Private Message  Reply with Quote
Mnogo funkcionalnije!

Suma ima hiljadu lica...
...hiljadu glasova...
...hiljadu ociju...
...hiljadu boja...
Suma ima hiljadu zivota
ali samo jedan duh...
...ANANGA
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29448 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/12/2002 : 10:43:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa promjene su relativno male sto se tiče "vaše" strene, ali zato je dodano mnogo stvari koje koriste administratorima tj. meni. U svakom slucaju, rjeseno je nekoliko ozbiljnih security rupa koje su postojela i koje sam morao pokrpati za svaki slučaj. Znao sam ja za to davno još ali mi se nije dalo raditi upgrade jer je to puno posla a i riskantno je ako nesto podje krivo (kao sto i je - passwordi su izgubljeni). Mislio sam da nitko nece imati razloga ici provaljivati u Forum. A onda se pojavio ovaj klinac koji je poceo prijetiti i mada osobno sumnjam da decko ima imalo pojma o tome sto i kako treba napraviti da bi napravio neku veću stetu, nisam htio riskirati nego sam stavio novu verziju koja ima te rupe zatvorene.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17835 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/12/2002 : 11:22:20  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Bog te blagoslovio

samo ne kontam šta mu je ono značilo: pasvord se nalazi u Markosovom profileu samo pogledajte

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.09 seconds. Snitz Forums 2000