forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Fibra predstavlja: Metabaruni Integral
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 30/05/2007 : 19:16:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Ako možemo preko toga prijeći sa smiješkom i ne dati da nam pokvari uživanje, ima nade za nas.

Mjenjam stripove, nudim druge stripove, knjige i sl.

Edited by - Obi-wan on 30/05/2007 19:16:24
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/05/2007 : 19:17:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Obi-wan

Također kupio obje knjige i pridružujem se čestitkama. Ovo je možda najljepše što sam kupio do sada.
Doduše, usput je netko iz pošte dobro nagnječio (inače odlično zapakiran) paket pa od glancera ni "g" nije ostalo. Ali, jebešh shminku, crteži se još uvijek odlično vide pa odoh čitati...

Zao mi je, bas steta. Nadam se da ce ti se bar strip svidjeti.

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 30/05/2007 : 19:59:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message  Reply with Quote
slicna situacija kao sa roccom21, sjeo na duznost, uhvatio se Metabaruna i odlutao sasvim. Odavno me neki strip svojom kvalitetom i atmosferom nije ovako privukao.
Nadam se da se nije sve rasprodalo na Mafestu jer ga sigurno kupujem.
Renky, ukoliko uskoro budes isa u ZG, uzmi mi ovo, plizzzzzzzz.
Markose, kapa dole...

--< Inches don't make champions >--
Go to Top of Page

nemo
stripovi.com kum

Croatia
343 Posts

Member since 22/11/2001

Posted - 30/05/2007 : 22:15:26  Show Profile Show Extended Profile  Send nemo a Private Message  Reply with Quote
procitao bez stanke...odlicna prica!!!!!! i fenomenalan prijevod Darka Macana!

www.igorstiskalov.com
Go to Top of Page

deangelis
Junior Member

Croatia
374 Posts

Member since 04/12/2005

Posted - 30/05/2007 : 22:21:21  Show Profile Show Extended Profile  Send deangelis a Private Message  Reply with Quote
Još od Moebiusovog Inkala ni jedan me strip nije tako oduševio kao Metabaruni, a do sada sam pročitao samo prve tri priče. Isti sam kao i onaj robot u stripu koji stalno pita "i što je bilo dalje". Za mene će ovo sigurno biti strip godine, nije mi žao ni jedne date kune.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 30/05/2007 : 22:37:57  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
super je strip ali su mu malo blide boje

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/05/2007 : 22:54:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

super je strip ali su mu malo blide boje

Zajebajes i ti, a?

Go to Top of Page

Vorador
Senior Member

Croatia
1583 Posts

Member since 29/09/2004

Posted - 30/05/2007 : 23:45:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Vorador's Homepage  Send Vorador a Private Message  Reply with Quote
Još nisam vidio knjige uživo, ali samo je pitanje vremena kad ću ih kupiti.Prvi na redu je Ken za nabavku. Jedino me fata paranoja da će se rasprodati.
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 31/05/2007 : 10:08:19  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Kupio ih na Mafestu, još ih ne pročitah, gledam ih svaki dan i radujem se što su tu i što ću ih čitati za koji dan kad dođu na red. A svako malo ih izvučem i prelistam... Sjajan strip na listanje. Kakav će li biti na čitanje...
Go to Top of Page

Leopold_IV
Senior Member

Croatia
1802 Posts

Member since 05/12/2001

Posted - 31/05/2007 : 14:43:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Leopold_IV an ICQ Message  Send Leopold_IV a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vope

Kupio ih na Mafestu, još ih ne pročitah, gledam ih svaki dan i radujem se što su tu i što ću ih čitati za koji dan kad dođu na red. A svako malo ih izvučem i prelistam... Sjajan strip na listanje. Kakav će li biti na čitanje...

i ja krenuo sa namjerom da prelistam ali se nije dalo, ovako nesto kvalitetno te odmah povuce i puko listanje ne dolazi u obzir....

--< Inches don't make champions >--
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 31/05/2007 : 14:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
Genijalan strip koji se ne može stat čitat.Proguta san obe njige u dva popodneva.
Ipak iman jednu zamjerku, a to je da mi se kompletno odlipija hrbat od uveza na prvoj kjizi.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/05/2007 : 15:03:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Genijalan strip koji se ne može stat čitat.Proguta san obe njige u dva popodneva.
Ipak iman jednu zamjerku, a to je da mi se kompletno odlipija hrbat od uveza na prvoj kjizi.

Uffff. Odnesi ga u Libellus striparnicu neka ti ga zamijene, to je najbolje sto ti mogu ponuditi.

Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/06/2007 : 17:13:55  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Pročitao jučer prva dva dijela. Slažem se sa većinom, strip je fenomenalan. Ono što me je posebno oduševilo je što se kroz strip provlači neko raspoloženje zajebancije koje je stalno prisutno u jednoj (naoko?) vrlo ozbiljnoj priči...

Moram vas pitati na što vas ovo podsjeća:

Supstanca velike moći koju svi žele i spremni su zaratiti zbog nje...
Šadba oud su poslale Honoratu da bi rodila dijete određenog spola...
Dijete je "zasićeno" supstancom...
Test boli (koliko može izdržati), može se zaustaviti, ali onda...
Izdržao je više nego ikoje ljudsko biće...
"Gilda" carskih trgovaca, fizički izgled debeljka...

Previše toga da bi bilo slučajnost ili mi se čini.

Edited by - Obi-wan on 02/06/2007 17:32:01
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26820 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/06/2007 : 17:39:05  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
očigledno je jodorovsky čitao Dinu!A i neke druge

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 02/06/2007 : 18:00:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

očigledno je jodorovsky čitao Dinu!A i neke druge

Čak sam čuo da ju je trebao režirati... Navodno je Laurentis odustao kada je upoznao Jodorovskog te vidio kakav je to frik...

Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 02/06/2007 : 18:23:50  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
da režirati
slupali su u to i neke novce ali je sve propalo
mislim da je Giger nešto dizajnirao
i Dali je trebao glumiti
urnebes uglavnom
šteta što je propalo

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 03/06/2007 : 20:54:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Ja sam danas završio i drugu knjigu, tj. guštirao sam oba integrala ova dva dana vikenda kao kakvo dobro vino - s mjerom i s merakom. Crtež fantazija, priča sjajna i jedva čekam da se bacim na druga izdanja sa Metabarunom - jer hoću da se ova SF saga nastavi redati i na polici i u mojoj glavi.
Kada sam već to spomenuo, propustio sam sve eventualne priče o novim izdanjima npr. Incala (jer mi se ono SC izdanje nikako ne sviđa, uvijek sam našao nešto drugo da kupim ), a i drugih albuma jer sam definitivno pao pod magijom integral izdanja. Pa ako kome nije dosadno da ponavlja...

Emipa Casar, Civgolf Cetvrti od Šumecih tableta: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

darth-vader
Advanced Member

Croatia
4834 Posts

Member since 05/10/2002

Posted - 03/06/2007 : 23:01:13  Show Profile Show Extended Profile  Send darth-vader a Private Message  Reply with Quote
meni se također SC izadnje mladosti ne sviđa
neki integralčić bi tu puno bolje pasao

if you only knew the power of the dark side
Go to Top of Page

Raven84
Senior Member

Croatia
1324 Posts

Member since 29/03/2005

Posted - 04/06/2007 : 10:09:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Raven84 a Private Message  Reply with Quote
Evo i ja sam procitao prvi album i moram reći da mi je to najbolji europski album koji sam ikada procitao (ne racunam bonelli). Stovise, mislim da mi je to najbolje potrosenih 250 kn ikad. Krasan crtez, prica izvrsna. U biti, najlosija stvar kod toga je da sam kupio samo prvi integral i da moram jos malo pricekat za drugi. Cetvrti album zavrsava tako napeto i epski grandiozno da jednostavno moras kupit drugi integral. Eh da, i roboti su odlicni. Najjaci je Tontov odgovor Lotaru u vezi menstruacije. U svakom slucaju, koga cijena malo odbija neka se ne plasi. Vrijedi tu lovu.

Kad sam vec odlucio umrijeti, bas bih mogao i cijelu galaksiju povuci za sobom...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2967 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 04/06/2007 : 11:03:25  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
I ja procitah Baroncice i sta da kazem... Kazem da ih treba obavezno uvrstiti u lektiru pored djela kao sto su Rat i mir, Ilijada, Odiseja...

Proveo sam dva dana vikenda degustirajuci ovo remek-djelo i vise sam nego zadovoljan. Da ne kazem dusevljen... Eh da je vise ovakvih stvari
Go to Top of Page

NESVRSTANI
Advanced Member

Croatia
10229 Posts

Member since 08/02/2006

Posted - 04/06/2007 : 11:22:47  Show Profile Show Extended Profile  Send NESVRSTANI a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

quote:
Originally posted by NESVRSTANI

Uffff. Odnesi ga u Libellus striparnicu neka ti ga zamijene, to je najbolje sto ti mogu ponuditi.

Fala ti, ali nema potribe.Budući se samo odlipilo, bez da se išta oštetilo ,mislin da će se moć kvalitetno zalipit.
A i Libellus mi je malo daleko

Edited by - NESVRSTANI on 04/06/2007 11:25:55
Go to Top of Page

Obi-wan
Advanced Member

Croatia
13782 Posts

Member since 29/08/2004

Posted - 06/06/2007 : 20:40:06  Show Profile Show Extended Profile  Send Obi-wan a Private Message  Reply with Quote
Pročitao obje knjige.
Ovo je najbolji strip koji sam čitao od kada sam se prije 2-3 godine po drugi put zaljubio u stripove...

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/06/2007 : 20:46:43  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Procitaj Svagdanju borbu:)

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 06/06/2007 : 20:50:50  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Procitaj Svagdanju borbu:)

Čitaj: KUPI Svagdanju borbu... bestidna samopromocija, tsktsk Marko...

Emipa Casar, Civgolf Cetvrti od Šumecih tableta: http://www.stripopeka.com/ ||| A na ulici sa svake strane/filijale, uredi/iz njih plaze birokrate/jao ljudi, pa ja se bojim! ||| Lavirint in English: http://stickythis.com/lavirint ||| A mi smo stranci u vlastitoj zemlji zbog ljudskog šljama.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29363 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 06/06/2007 : 20:51:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ne mora, moze je posuditi u Osijeckoj knjiznici!

Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.16 seconds. Snitz Forums 2000