forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 Netko je pistoff
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 6

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/12/2002 : 23:25:47  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
evo dokle nas je demokracija dovela
a u komunizmu...

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 02/12/2002 : 23:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Ja mrzim pooštrene kontrole, ustvari bilo kakve zabrane slobode i razna ograničenja. Osobno mi ne smeta kad neko piše gluposti tipa Haugh. Ionako će takvi prolazni tipovi sami prestati dolaziti nakon nekog vremena ili, ako ostanu, uključit će se u rasprave na jedan normalan način. Nek svako piše što mu se svidi, osim ako dotični ne može ponuditi ništa drugo osim prostačenja i vrijeđanja. Sve ostalo je u redu, uzvišena ljudska misao na virtualnom papiru, hehe.

Jedna Stara Indijanska Legenda Kaže: Smrdljivi grad otvara jeftine bircuze, za šljakere što loču ko pesi.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/12/2002 : 23:47:04  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
najbolje bi bilo da se zakljucavaju tipici

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 03/12/2002 : 00:03:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Da, kako sada stvari stoje, uvest ce se veca kontrola prijavljavanja novih korisnika. Razmisljam da li da to uvedem ili ne, mozda mi vi mozete pomoci.
Dakle, u novom Forumu postoji opcija po kojoj registracija na forum ne ide automatski nego tek nakon sto Moderator da dopustenje. Dakle, ukoliko neko pravi gluposti i bude izbacen, ne moze se tek tako jednostavno vratiti nazad sa novim nicknameom!
Sto vi mislite o tome?

ja mislim da je to ok, iako mi donosi vise posla, imat cemo vecu kontrolu nad ljudima koji dolaze ovamo...

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy

Ma samo tako, majstore. Netko treba uzet stvar u svoje ruke. A posto je , u ovom slucaju, stvar vec u tvojim rukama- SAMO ZESTOKO! Ima da vlada red i mir! I AMEN!

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 03/12/2002 : 00:23:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
Ne bi ja nikog izbacivao
osim haugha
ali mislim da se Markos treba ugledati na Englesku:)
teško dobiti vizu za ulazak:)), jer će se samo tako spriječiti da imamo preko 500 članova koji ničem ne služe
a ne da upadaju razni lažovi i sl.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/12/2002 : 11:14:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Haugh je ponovo pokusao praviti gluposti i logirati se pod zanimljivim nicknameovima tipa "administrator haunt" ili "markos serator" pa sam uveo restrikciju registracije. Svi novi korisnici ce se moci ukljuciti na Forum samo ako to admninistrator dozvoli. Ako se nakon nekog vremena situacija bude smirila, maknut cemo to.

Go to Top of Page

fishleg
Advanced Member

Slovenia
3341 Posts

Member since 03/09/2002

Posted - 03/12/2002 : 11:57:06  Show Profile Show Extended Profile  Send fishleg a Private Message  Reply with Quote
Ma izgleda da je uporan taj Haugh, ali mu to nista ne koristi

Zivot je lutrija bez pogodka
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 03/12/2002 : 12:55:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Nek si ga izbacio Markos.To djete samo moze stvorit probleme.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 03/12/2002 : 14:35:06  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Haugh je ponovo pokusao praviti gluposti i logirati se pod zanimljivim nicknameovima tipa "administrator haunt" ili "markos serator" pa sam uveo restrikciju registracije. Svi novi korisnici ce se moci ukljuciti na Forum samo ako to admninistrator dozvoli. Ako se nakon nekog vremena situacija bude smirila, maknut cemo to.

mali zapeo...
sigurno se zove Ante
Markose dobar posao

Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 03/12/2002 : 23:04:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
eno sam vidio da si dodao 3. pravilo pri registraciji
tako treba
i u prvom pravilu je progutano r (prekšili) i nema točke na kraju
Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 04/12/2002 : 02:15:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Meni su čini da je ovaj mali Haugh nariktan i ubačen ovdje da podjebava, zajebava i sere. A i one debilne stihove mu je sigurno netko sastavljao. Mogu čak reći da sam 100% siguran da ga je netko nagovorio na sve ove gluparije. Previše mi je bilo sumnjivo to što je mali počeo s napadima na Markosa, iako nema motiva za to. Netko ga je dobro instruirao tako da slobodno možemo reći da je u pitanju diverzija. A onaj koji stoji iza toga je takva pizda da je to nemoguće opisati. Lik koji gura djecu u vatru i skriva se iza djece. A taj jadni mali Haugh djeluje kao da je već davno počeo s ljepilom pa ga nije ni teško nagovoriti na ovakva sranja. Ipak, najveće govno je onaj tko ga šalje, tko stoji iza svega ovoga. Haugh je samo obični pijun.

MISTER NO FOREVER!!!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/12/2002 : 09:49:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
ma mali haugh je
možda neko od nas

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/12/2002 : 10:38:40  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Hvala na ispravkama. Wahoomi, nemam pojma, mislim da je to ipak malo previse, osobno sumnjam u tu teoriju... A ako je stvarno istina, onda zaista...

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/12/2002 : 15:04:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Ja također. Pa to izgleda pretjerano, konspiracija. Nije valjda do toga došlo.

Jedna Stara Indijanska Legenda Kaže: Smrdljivi grad otvara jeftine bircuze, za šljakere što loču ko pesi.
Go to Top of Page

pot
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 27/10/2002

Posted - 04/12/2002 : 15:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send pot a Private Message  Reply with Quote
ljudi ovo je internet! netreba nikom dijete dabi radio prljave poslove za njega, neko sa hakerskim znanjem moze biti zena dijete sam vrag,bi ga znao!!!??

mh
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17833 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 04/12/2002 : 15:40:24  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pot

ljudi ovo je internet! netreba nikom dijete dabi radio prljave poslove za njega, neko sa hakerskim znanjem moze biti zena dijete sam vrag,bi ga znao!!!??

mh

vrag nego šta

Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 04/12/2002 : 16:27:23  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message  Reply with Quote
he, he, ja sam haugh, i sta sad markos sto se nisam mogao registrirat kao markos serator, kad vec jesam na forumu
kontrola, izbacivanje, daj vise ohladi i ne obaziri se na takve stvari, svima ces nam pomoc
zasto na pr. onaj topik fumettisti, koji je ponovo isplivao van, nisi premjestio di mu je mjesto ili zakljucao ako to radis s haughovim topicima
previse si tast, a i nezgodno je sto si istovremeno i vebmaster i moderator i administrator i punopravni clan foruma i ne znam ni sam sta sve nisi

A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/12/2002 : 16:34:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Daleko od toga da sam ja bezgresan ili da nisam cesto u krivu, ali, kao sto sam rekao, ovdje igramo po mojim pravilima. Ja cu Forum moderirati i amdninistrirati kako mislim da je najbolje. Ne kuzim samo sto ti hoces s ovim "he, he, ja sam haugh, i sta sad markos sto se nisam mogao registrirat kao markos serator, kad vec jesam na forumu"

Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 04/12/2002 : 17:08:20  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message  Reply with Quote
hocu rec da mozes izbacit nik haugh sa foruma a ne i osobu koja se logira pod tim nadimkom
ili mozda mozes, pouci me, jer ja se ne kuzim previse u internet tehnologije
i tako se haug logira ponovo, i zajebava te, i ti se zivciras jer si tast i sve ovo shvacas smrtno ozbiljno, zatim ga izbacis, onda on ponovo, onda ti ponovo, i tako se vrtis u krug, gubis energiju i zivce umjesto da pustis da pise ko sta oce i da odgovaras na one topike i one postove koji bi te zaintrigirali kao obicnog strip fana i posjetitelja foruma
osim toga, mislim da si i nedosljedan sto sam ti spomenuo u prethodnom postu, a i davno prije prilikom svagja sa stripjeom i zakljucavanja topika
uopce mi se ne svigja tvoje bahacenje i prijetnje izbacivanjem za svaku sitnicu kao ni one ludorije o crvenim i zutim kartonima
na pr., sta ti je smetao onaj divlji konj, ajde mi, molim te, to objasni
zasto bi igrali po bilo cijim pravilima? bilo bi bolje da moderiranje ili ukines ili prepustis nekome ko nije toliko vezan za ovaj sajt
zasto, na pr., netko na ovom forumu ne bi potpuno bezrazlozno mogao vrijegjat steinbrennera? ja ionako odgovaram samo na topike i postove koji me zanimaju, i ne bih se uopce osvrtao na to niti ulazio u rasprave a kamoli izbacivao sa foruma, makar bio kreator i moderator sajta

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 04/12/2002 : 17:29:17  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
pa poanta je u tome sto se sada haugh ne moze tako lako logirati ponovo. Cuj, ja zaista jesam tast, to nije upitno, (svi smo mi tasti, netko manje netko vise), ali bez obzira na to, ne mogu ignorirati neke ljude koji se ponasaju neprihvatljivo (po meni). Naravno da sam nedosljedan, vjerojatno je jos ostalo milion tema koje sam trebao zakljucati, prebaciti ovo ono, ali niti imam toliko vremena da citam bas sve niti sam uvijek u ovako "krizarski pohod" raspolozenju. Sto se tice "!zasto, na pr., netko na ovom forumu ne bi potpuno bezrazlozno mogao vrijedjat steinbrennera" ti si takav covjek, tebe to ne dira, mene s druge strane da. Moderatori su jos i DD i VJ i oni isto tako mogu moderirati rasprave pa ne stignu ili im se ne da, a kamoli bi to radio netko sa strane. Ali ok, sto se mene tice, ja bi recimo tu funkciju mirne duse prepustio npr Seinfeldu, Gastonu, DD fanu, Going Goingu ili tako nekom "starom clanu" ako su oni voljni. Jel bi te to zadovoljilo? Pravila nije bilo pa je nastao kupus, neka pravila ipak moraju postojati.

Go to Top of Page

steinbrenner
Average Member

Croatia
603 Posts

Member since 26/03/2002

Posted - 04/12/2002 : 17:56:52  Show Profile Show Extended Profile  Send steinbrenner a Private Message  Reply with Quote
"Ali ok, sto se mene tice, ja bi recimo tu funkciju mirne duse prepustio npr Seinfeldu, Gastonu, DD fanu, Going Goingu ili tako nekom "starom clanu" ako su oni voljni. Jel bi te to zadovoljilo?"

ne znam jel bi me zadovoljilo, ali hocu rec da je previse moci koncentrirano u rukama jednog covjeka, kao u pokojnog tugjmana
donekle te razumijem jer trosis svoje znanje, vrijeme i novac
mislim da bi bilo bolje i za sajt i za tebe i za sve nas da se vatas kreiranja sajta (sto stvarno dobro radis) i sudjelovanja na forumu kao obican gragjanin, a da izbacivanja, kartone i moderiranje prepustis nekome

"'!zasto, na pr., netko na ovom forumu ne bi potpuno bezrazlozno mogao vrijedjat steinbrennera' ti si takav covjek, tebe to ne dira, mene s druge strane da."

u pravu si, steta sto i ti i DD niste takvi, ustedjelo bi se dosta prostora=>manje megabajta=>manje cunja
posve iskreno, ko zna kako bi ja reagirao u tvojoj situaciji, sad mi se megjutim cini da bi reagirao upravo onako kako sam napisao prije, tj. da ne bi reagirao

kakav je to kupus prije bio, ja nista nisam primijetio!?

P.S. kako se to ne moze tako lako logirati ponovo? drugi nik, drugo racunalo, druga telefonska linija? ko hoce zajebavat, taj ce zajebavat, zar ne?

Go to Top of Page

Wahoomi
Average Member

Croatia
705 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 04/12/2002 : 18:33:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Wahoomi a Private Message  Reply with Quote
Markos, Stinky, Željko, Pot
Iznio sam teoriju da je netko vrbovao malog jer mi nikako ne ide u glavu da bi netko iz čistog mira agresivno uletio i zajebavao. Haugh je otpočetka ludjacki uletio s provokacijama, a onda se okomio na Markosa bez ikakvog razloga. Što bi ga moglo motivirati da dodje baš na www.stripovi.com i zajebava??? Meni je najrealnije da ga je vrbovao netko tko ima nešto protiv Markosa.Pokušavam samo logički razmišljati i dalje mislim da je to posrijedi. Moguće je da je i mali slučajno naletio na forum, pa se ide malo iživljavati, ali onda se radi o stvarno teškom psihijatrijskom slučaju.
Nadalje uvjeren sam da su Haugh i onaj ludi konj asturmaz mali ista osoba što znači da se mali uspio ponovo logirati.
Vjerujem da se svi slažete bar u tome da mali Haugh iliti ludi konj koristi ljepilo ili čak neka opakija sredstva.
A nered je uspio napraviti jer je zbog njega updatiran forum. Kao što reče Steinbrenner teško je i spriječiti neku budalu da se ponovo logira jer on se može javiti s drugog kompjutera, ali i tomu ima kraja, nema valjda neograničen broj kompjutera i telefonskih linija.

Ja vragolan i moj deda;
Kud krenemo svijet nas gleda!
Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 04/12/2002 : 18:35:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Fuck this shit!
Markos je kralj ovog foruma i stranica! Jel cojk napravio ovo sve, i jos mora da trpi da mu neki balavac (a mozda i nije balavac?) nabija na nos to sto je premjestio neka njegova sranja od topica (a to je bilo tako interesantno da mi je bilo krivo sto je otiso... najironicnije sto se moze izreci).
Dobre raje ce ovdje bit vazda, i zasto se ti steinbrenner brines za to kako Markos vodi ovaj site i ostalo? Niko tebi ne brani da radis sta hoces, ali za sve postupke postoje posljedice, dobre ili lose zavisi od nas.
Naravno, ovdje ne iskljucujem ostale webmastere i administratore, ali tokom ovih godinu dana (!) dobio sam dojam da je ipak Marko glavni.

I still remember the face of My father...
Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/12/2002 : 18:46:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Moram priznati da se ni meni ne sviđa takav stav, Markose, "ovo je moje i igraće se po mojim pravilima". To mi zvuči previše bahato. Cijenim da ulažeš trud i, na kraju krajeva, novac, u sajt. Međutim, pošto su ljudi različiti, i njihove poruke i nastupi su različiti. Ni ja ne kužim šta je krivo pisao onaj divlji konj, čovjek se izražava kako želi. Nije svima zanimljivo čitati samo "uglađene" komentare. Ja sam za slobodu mišljenja, pa makar i po cijenu MB prostora ili već čega. Pa zato i služi forum, da se priča, a samim tim i troši prostor.

Go to Top of Page

stinky
stripovi.com suradnik

Croatia
13166 Posts

Member since 29/12/2001

Posted - 04/12/2002 : 18:56:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit stinky's Homepage  Send stinky a Private Message  Reply with Quote
Wahoomi, meni se ne čini da je onaj Haugh namjerno zajebavao baš Markosa. Tip je pisao neke gluposti, pa mu je Markos zaprijetio, i onda je počeo on (haugh) pričati gluposti u vezi Markosovog profilea itd. Nisam ni razmišljao o tome da su on i divlji konj ista osoba. Nemam pojma, ali sve je to ionako bezveze. Samo ne volim što se sad priča o ograničenjima, kontrolama, pravilima. Pa, do sada nikad nije ni bilo nekih većih problema, par svađica i tako to. Vjerujem da ni dalje neće biti nikakvih nerješivih problema i bez pojačanog "državnog aparata". Jebote, još će na kraju biti organizirani procesi. Kafka je znao.

Go to Top of Page
Page: of 6 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.17 seconds. Snitz Forums 2000