forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 Hrvatski Velikani
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

dule_car
Advanced Member

Slovenia
4193 Posts

Member since 01/05/2003

Posted - 13/06/2007 : 14:05:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dule_car a Private Message  Reply with Quote
meni se sve čini ok. projekt je dobar, a imena povezana s njim jamče određenu razinu.
sve u svemu sumnjam da ce se klinci jako zagrijati za strip ali treba se truditi. ako nista, bice im ok kad im se neda uciti povjest, pa malo pogledaju u strip mjesto knjige.
sto se tice samih velikana, nikola nije sporan, polo je (budimo posteni) vec natezanje ali da neko kupi strip o janici to mi je van pameti. eto.

to e to

---there is no spoon--- (a viljuske?)

Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 14/06/2007 : 01:38:05  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
pa neki sportas je "morao" biti prisutan, a janica kostelic je rekordna olimpijka sta je u svijetu sporta nekakvo univerzalno mjerilo. meni osobno se gadi sta neki skijas, skakac u dalj, nogometas ili sta vec moze stajat rame uz rame s velikanima poput tesle pa makar bili najbolji na svijetu, al to je tako.
uostalom vjerojatno je "morala" postojat neka kvota zena, zapravo ja ne vidim nikakav drugi razlog razlog zbog kojeg se tu nasla ivana brlic-mazuranic.

da je izabrano bilo kojih 10 osoba uvijek bi postojala dilema je li ovaj trebao ili nije trebao bit uvrsten. meni se macanov izbor (ako je on tu imao glavnu rijec) niti malo ne svidja. mislim da su marko polo, marko marulic, nikola tesla i kralj tomislav su sigurni. a ostali... ne znam bas, ima tu materijala za diskusiju. da nema nijednog nobelovca i da nema "oca domovine" je u startu prilicno kontroverzno.
Go to Top of Page

rocco21
Senior Member

Croatia
1259 Posts

Member since 15/08/2004

Posted - 14/06/2007 : 01:44:16  Show Profile Show Extended Profile  Send rocco21 a Private Message  Reply with Quote
A Marko Polo nije kontroverzno? Pa kakve on veze ima sa Hrvatskom?
Go to Top of Page

torca
Average Member

746 Posts

Member since 24/03/2003

Posted - 14/06/2007 : 02:00:43  Show Profile Show Extended Profile  Send torca a Private Message  Reply with Quote
mifugo je ucio na svojoj gresci, ja na njegovoj.
nazalost ne mogu ti odgovorit jer izgleda da globnjo ima pms.

ako je dozvoljeno u svastari mozemo raspravu prebacit tamo.
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2007 : 03:19:35  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by torca

mifugo je ucio na svojoj gresci, ja na njegovoj.
nazalost ne mogu ti odgovorit jer izgleda da globnjo ima pms.

ako je dozvoljeno u svastari mozemo raspravu prebacit tamo.

nije dozvoljeno...imate mail pa raspravljajte od zore...

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/06/2007 : 03:53:39  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

http://www.net.hr/kultura/page/2007/06/12/0170006.html

----Nisam čitao čitav topic,ali onom čija je ovo ideja ,poklonim se do gležnja!
----Svaka vam čast,svima koji u ovom učestvujete!!!!
-Čija je orginalna ideja?
Go to Top of Page

Q STRIP
Starting Member

79 Posts

Member since 12/04/2007

Posted - 14/06/2007 : 09:01:25  Show Profile Show Extended Profile  Visit Q STRIP's Homepage  Send Q STRIP a Private Message  Reply with Quote
>-Čija je orginalna ideja?

Izdavacceva (Denis Redich, Astoria d.o.o.). Te se joss jednom pokazalo kako se ostvaruju samo one ideje iza kojih stoji lova.

mcn

Q STRIP BLOG: http://qstrip.blog.hr
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/06/2007 : 11:55:26  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dule_car
ali da neko kupi strip o janici to mi je van pameti. eto.

A zašto ne?
Pa da ameri imaju Janicu već bi film snimili, trilogiju dapače.

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 14/06/2007 : 12:43:01  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
Kad niko nece, evo ja cu pokusati objasniti zasto se neki jos i "veci Hrvati" nisu nasli u prvom udaru (ovo su samo pretpostavke). Kao sto neko rece, treba biti i zena, trebalo bi i mlade nekako zagrijati na nesto sto poznaju, nesto sto je aktualno (Janica, dogodine mozda Ivanisevic), ali treba nesto ostaviti i za sledecu skolsku godinu, nije 10 brojeva zaokruzen serijal o hr. velikanima ( nedaj Boze ). Zapravo trebalo bi ( i je ) svih 10 zajedno nekako staviti na vagu, jer sigurno Marul( meni jest, i vise ) , Ivana Brlic Mazuranic nisu toliko atraktivni kao npr. Tomislav.

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 14/06/2007 : 13:32:10  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
what rico said...: )
ovo je tek prva runda. vjerujem da ce cijeli projekt zazivjet, pa ce doci red na sve.
a sto se janice tice, ne bih se cudio da klince to zanima vise od tomislava, starcevica i tesle zajedno. : )

http://dzukalog.blogspot.com/
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/06/2007 : 13:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Super ideja, ovo o velikanima... Mada mi ta Janica neda mira. Zašto bi Janica bila hrvatski velikan i što bi u njezinom životu moglo biti interesantnoga? Kako je nju i brata stari godinama forsirao? Dobro, ajde dali ste možebitne razloge, no svejedno...

Tko radi scenarije? mcn?

Da, i zašto među hrvatske velikane nije ubačen i legenda Mišo i hrvatina Thompson?

Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj...
supermark je ultramega simpa kompa i svaka koka bi ga htjela za jebaca ;)
HC! je zakon, živijo HC!
Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!

Edited by - DeeCay on 14/06/2007 14:29:29
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2007 : 16:44:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
eto,jutros je macan bio i na htv,u "dobro jutro hrvatska"...bio je netko i do njega,ali sam taman upalio tv kad je bilo pri kraju pa ne znam tko...prvih 10 sretnika koji su se javili u redakciju su dobili po primjerak stripa...zvao sam,ali uzaludmacane,bilo je vruće u studiju,je li

Go to Top of Page

dsormaz1
Advanced Member

13147 Posts

Member since 28/04/2002

Posted - 14/06/2007 : 19:48:21  Show Profile Show Extended Profile  Send dsormaz1 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by rocco21

A Marko Polo nije kontroverzno? Pa kakve on veze ima sa Hrvatskom?

Nikakve, osim sto je rodjen na Korculi.
Sam njegov put u Kinu vrvi dvojbama. Mnogi sumnjaju da je uopce bio tamo, a kamoli da je boravio na dvoru Kublaj Kana ( u samoj Kini nije bilo nikakvih zapisa o tome iz tog vremena).
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 14/06/2007 : 20:38:55  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Super ideja, ovo o velikanima...

...

Zašto bi Janica bila hrvatski velikan i što bi u njezinom životu moglo biti interesantnoga?

hmmm... meni su svi velikani nekako bezveze.
da, Janica je nekakva siksa koja se dobro spusta na skijama niz brdo. meni osobno manje vise nezanimljiva.
ali onda opet... tko bi bili velikani?
vojskovodje?
osobno preferiram one koji se sanjkaju onima koji idu okolo i ubijaju druge ljude.
kad smo jednoj poznanici iz Kanade pokazivali nase novcanice, ispitivala je tko su ljudi na poledjini i na kraju zakljucila: vi ste neki prokleto agresivan narod kad su vam svi najvazniji ljudi u povijesti vojskovodje.

Witchblade
Senior Member

Croatia
2754 Posts

Member since 22/07/2002

Posted - 14/06/2007 : 20:50:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Witchblade a Private Message  Reply with Quote
quote:
kad smo jednoj poznanici iz Kanade pokazivali nase novcanice, ispitivala je tko su ljudi na poledjini i na kraju zakljucila: vi ste neki prokleto agresivan narod kad su vam svi najvazniji ljudi u povijesti vojskovodje.

Pa kako je to zakljucila iz novcanica? Dobrila, Gundulic, Mazuranic, Radic, Marulic, Starcevic... tko je od njih vojskovodja?

Progress, changing
Growing then giving up
Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 14/06/2007 : 20:56:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurica

quote:

...

Zašto bi Janica bila hrvatski velikan i što bi u njezinom životu moglo biti interesantnoga?

da, Janica je nekakva siksa koja se dobro spusta na skijama niz brdo. meni osobno manje vise nezanimljiva.
vojskovodje?
osobno preferiram one koji se sanjkaju onima koji idu okolo i ubijaju druge ljude.

Ja ovim vojskovodjama sve oprastam jer su jahali na celu, a nisu sidili doma i igrali sah s piunima :) za razliku od ovih modernih...

A imas samo 3 vojskovodje od 10 velikana, znaci nekih 30%

Jure ali si ti hipi djir:)

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/06/2007 : 22:32:18  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzuka

what rico said...: )
ovo je tek prva runda. vjerujem da ce cijeli projekt zazivjet, pa ce doci red na sve.
a sto se janice tice, ne bih se cudio da klince to zanima vise od tomislava, starcevica i tesle zajedno. : )

http://dzukalog.blogspot.com/

-100%,i nas bi u tim godinama!
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/06/2007 : 22:35:20  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Janica!
-Da li je MATE PARLOV hrvatski velikan?
-Je!
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/06/2007 : 22:42:57  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

...

vojskovodje?

izvini a kome se jebe za mišljenje neke beznačajne kanađanke???
Hrvati imaju prilično bogatu povijest(nažalost i prilično sjebanu)
i sigurno da čemo velikanima smatrat one koje su nešto značajno napravili u njoj a ne neke plačipizde.i baš mi je drago šta su stavili
kralja Tomislava na onu novčanicu od 1000 kuna.a ja bi ga da me se pita stavija s obe strane a ne samo na zadnju.

Monster Factory Mertojak
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2007 : 22:45:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad

-Janica!
-Je!

spada u top 10 velikana!mate legendaima danas u sportskim novostima duplerica posvećena njemu...

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 14/06/2007 : 22:46:59  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
a među velikane triba svakako stavit i Andriju Mohorovičića i Dragutina
Gorjanovića-Krambergera

Monster Factory Mertojak
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2007 : 22:47:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

očito joj niste dobro objasnili tko su ljudi na novčanicama...glupa je ako je stekla takav dojam zbog samo jednog vojskovođe...

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/06/2007 : 22:48:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Ajme skoro se nisam rodio na vrijeme zbog njega, bio valjda neki mec te davne 1978,
tata nije htio voziti mamu lijecniku... i tako... evo me.
Hmm je li ovo za sportski podforum?

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranične
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/06/2007 : 23:02:18  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:

-Janica!
-Je!

...a NIKOLA DRAGAŠ , kuglaš

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22426 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 14/06/2007 : 23:04:40  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by srdjandj

quote:

-Janica!
-Je!

...a NIKOLA DRAGAŠ , kuglaš

...pa Matija LJubek

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.12 seconds. Snitz Forums 2000