forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Domaci strip
 Hrvatski Velikani
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 14/06/2007 : 23:09:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Ajme skoro se nisam rodio na vrijeme zbog njega, bio valjda neki mec te davne 1978,
tata nije htio voziti mamu lijecniku... i tako... evo me.
Hmm je li ovo za sportski podforum?

i ja sam to gledao,doduše,ne sjećam se tog meča za prvaka svijeta iz 1978.,ali mi stari pričao da sam i ja buljio s njim na tv...

...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA...
...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše...
...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 14/06/2007 : 23:15:03  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
-Meni osobno,što se tiče sporta,samo jedan-DRAŽEN PETROVIĆ!-Stric me kao klinca zaludio sportom i sakupljanjem stripova i sportskih revija.Današnjim klincima je Janica ono što je meni kao klincu bio MATE PARLOV.-Njegove mečeve su tada gledali svi,od 7 do 107!-Volim se tog prisjetiti.
-Nikola,zvani-Sveti Nikola,trostruki prvak svijeta u kuglanju,prezimenjak!!!
-Poštujem sve,ali preferiram sportske "velikane"!
-Puno je velikana i ovaj projekt je odličan.
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11091 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 15/06/2007 : 00:19:00  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Jedva čekan strip o Andriji Mauroviću u ovom serijalu!

www.sd-gradac.hr ( nogomet )
www.gradac.hr
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 15/06/2007 : 11:05:44  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by globinjo

očito joj niste dobro objasnili tko su ljudi na novčanicama...glupa je ako je stekla takav dojam zbog samo jednog vojskovođe...

gle, ja sad nisam siguran sto smijem napisati, a da ne izletim s foruma.

cisto da budem siguran, o ovima, valjda, nema sumnje za sto su zasluzni (sigurno tu nisu zavrsili zbog svojeg skromnog knjizevnog djelovanja):

5 kuna - Portret hrvatskog kneza FRANA KRSTE FRANKOPANA (1643.-1671.)i hrvatskog bana PETRA ZRINSKOG (1621.-1671.)

20 kuna - Portret hrvatskog bana Josipa Jelačića (1801.-1859.)

...a za ove:

200 kuna

1000 kuna

...molim te da na stranici HNB: http://www.hnb.hr/novcan/hobljnov.htm procitas njihove definicije za sto su zasluzni. posebno obrati paznju na pojmove apsolutno zabranjene na ovom forumu koje zbog toga i ne navodim.

od 8 novcanica ukupno, to je 50% onih koji su postali slavni zato sto su se borili protiv nekoga ili necega, a svega 50% onih koji su nesto opipljivo (apoliticno) u zivotu stvorili i koji se ne moraju bojati da ce prvom sljedecom promjenom nacionalnih interesa izletjeti s novcanica i da ce njihove statue biti minirane.

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 15/06/2007 : 11:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

A imas samo 3 vojskovodje od 10 velikana, znaci nekih 30%

Jure ali si ti hipi djir:)

...obje tvrdnje stoje

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 15/06/2007 : 13:35:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jurica

gle, ja sad nisam siguran sto smijem napisati, a da ne izletim s foruma.

cisto da budem siguran, o ovima, valjda, nema sumnje za sto su zasluzni (sigurno tu nisu zavrsili zbog svojeg skromnog knjizevnog djelovanja):

5 kuna - Portret hrvatskog kneza FRANA KRSTE FRANKOPANA (1643.-1671.)i hrvatskog bana PETRA ZRINSKOG (1621.-1671.)

20 kuna - Portret hrvatskog bana Josipa Jelačića (1801.-1859.)

...a za ove:

200 kuna

1000 kuna

...molim te da na stranici HNB: http://www.hnb.hr/novcan/hobljnov.htm procitas njihove definicije za sto su zasluzni. posebno obrati paznju na pojmove apsolutno zabranjene na ovom forumu koje zbog toga i ne navodim.

od 8 novcanica ukupno, to je 50% onih koji su postali slavni zato sto su se borili protiv nekoga ili necega, a svega 50% onih koji su nesto opipljivo (apoliticno) u zivotu stvorili i koji se ne moraju bojati da ce prvom sljedecom promjenom nacionalnih interesa izletjeti s novcanica i da ce njihove statue biti minirane.

ti pojmovi nisu zabranjeni jer su kao zlocinacki (sto proizlazi iz tvog posta), ili ja nesto propustam? jebote nadjes kenjati po radicu i sl. ajd pozdravi tu toboznju kanadjanku, reci joj nek se "drzi funte" i sredi tamo papire (moze i kupiti brak).
izlazi serijal hrvatski velikani i sad na tom jebenom topiku ne smijes spomenuti nikoga. ma ajd u kurac.
-> dado & co. predlazem za sebe 20 dana bana i to je ok (moze i koji vise ali ne vise od 30).

----------------------------------
stade seeeee cvijece rosom kititiiiii
Go to Top of Page

jurica
Senior Member

1799 Posts

Member since 19/02/2003

Posted - 15/06/2007 : 14:06:31  Show Profile Show Extended Profile  Send jurica a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01

ti pojmovi nisu zabranjeni jer su kao zlocinacki (sto proizlazi iz tvog posta), ili ja nesto propustam? jebote nadjes kenjati po radicu i sl.

nisam siguran da bi Radic izabrao bas tako socne epitete kojima je HNB opisala njegovo djelovanje (jeba sve, valjda me nece izbaciti ako napisem - "velikosrpska hegemonija"). sve dalje sto mogu napisati bila bi politicka rasprava pa necu.

moja poanta je da djecu ne bi trebalo uciti da su ovi ili oni hrvatski velikani na osnovu njihovog politickog djelovanja, jer je politika ziva masa i tesko je procijeniti sto jest a sto nije ispravno.

mene su kad sam imao 6 godina ucili da je Tito jedan, najveci i jedini. samo sto ja vec tad nisam bio dovoljno glup da to vjerujem. nazovite ulicu po Vladimiru Prelogu i nikad joj necete morati promijeniti ime.

u biti me boli kurac koga tko smatra hrvatskim velikanom i necu o tome vise ni jedne jedine rijeci (malo zato sto mi je dosadilo, a vise zato da ne izletim s foruma).

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 15/06/2007 : 14:08:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
ja sam hrvatski velikan jer imam 130 kila :-)))))

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 15/06/2007 : 14:20:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dok Lester

ja sam hrvatski velikan jer imam 130 kila :-)))))

"When I do good, I feel good; when I do bad, I feel bad, and that is my religion."

eheheh, kako neki kazu "...poanta je da djecu ne bi trebalo uciti da su ovi ili oni hrvatski velikani..." ako smanjis kilazu za 5 kg, kako to objasniti djecici? kad odrastu, ma ima da te ganjaju vilama.

Go to Top of Page

Dok Lester
Advanced Member

5078 Posts

Member since 15/11/2001

Posted - 15/06/2007 : 14:23:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Dok Lester a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pavel01

kad odrastu, ma ima da te ganjaju vilama.

a zato moj sin stalno vice "tata shrek"

Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 15/06/2007 : 14:24:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

kakvo miniranje statua? predlazem ti da pocnes skupljati nasu valutu koja ti je toliko upitna (najbolje somove) i u znak protesta je svakodnevno javno spaljujes na trgu bana jelacica. otkupi i "upitne" "hrvatske velikane" (ali ne sa politickim velikanima, te spaljujes) i postupi isto.

Edited by - Pavel01 on 15/06/2007 14:27:11
Go to Top of Page

Pavel01
Senior Member

Croatia
2470 Posts

Member since 10/03/2007

Posted - 15/06/2007 : 14:31:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Pavel01 a Private Message  Reply with Quote
quote:

nisam siguran da bi Radic izabrao bas tako socne epitete kojima je HNB opisala njegovo djelovanje (jeba sve, valjda me nece izbaciti ako napisem - "velikosrpska hegemonija"). sve dalje sto mogu napisati bila bi politicka rasprava pa necu.

moja poanta je da djecu ne bi trebalo uciti da su ovi ili oni hrvatski velikani na osnovu njihovog politickog djelovanja, jer je politika ziva masa i tesko je procijeniti sto jest a sto nije ispravno.

mene su kad sam imao 6 godina ucili da je Tito jedan, najveci i jedini. samo sto ja vec tad nisam bio dovoljno glup da to vjerujem. nazovite ulicu po Vladimiru Prelogu i nikad joj necete morati promijeniti ime.

u biti me boli kurac koga tko smatra hrvatskim velikanom i necu o tome vise ni jedne jedine rijeci (malo zato sto mi je dosadilo, a vise zato da ne izletim s foruma).

ah, zasto mi je ovo toliko poznato? sve sto si na ovom topiku napisao je provokacija i nema veze sa temom i stripom. dobro ti ide muljaza kao nisi, znas, necu al malo moram, al ipak nisam.

Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7366 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 15/06/2007 : 15:07:47  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Hrvatski velikani?

Pa nakon sutrašnjeg koncerta na Maksimiru, to će zacijelo Thompson postati.

still amazes...
Go to Top of Page

Q STRIP
Starting Member

79 Posts

Member since 12/04/2007

Posted - 15/06/2007 : 23:32:37  Show Profile Show Extended Profile  Visit Q STRIP's Homepage  Send Q STRIP a Private Message  Reply with Quote
>prvih 10 sretnika koji su se javili u redakciju su dobili po >primjerak stripa...zvao sam,ali uzalud

NIJE BILO UZALUD!

Kako stripovi.com ne bi bili slabiji od nekakvog HTVa, deset primjeraka chu podijeliti i ovdje. Metodom nimalo sluccajnog odabira medju diskutantima, po primjerak prvog broja Hrvatskih velikana dobili su:

Blekendekara
DeeCay
dveribad
Globinjo
Jurica
Markos
Mifugo
Pavel01
Renky
Rico

Neka mi jave svoje adrese na mcn (at) hi (.) t-com (.) hr i prije ili kasnije che dobiti i strip.

Ostale obavjesstavam kako se isti mozze nabaviti u sve 3 ZG striparnice, a za preko grane chemo vidjeti ima li smisla.

Falanapazznji.

{Q}

Q STRIP BLOG: http://qstrip.blog.hr
Go to Top of Page

dveribad
Senior Member

Croatia
2502 Posts

Member since 18/07/2005

Posted - 15/06/2007 : 23:45:55  Show Profile Show Extended Profile  Send dveribad a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Q STRIP

>prvih 10 sretnika koji su se javili u redakciju su dobili po >primjerak stripa...zvao sam,ali uzalud

NIJE BILO UZALUD!

Kako stripovi.com ne bi bili slabiji od nekakvog HTVa, deset primjeraka chu podijeliti i ovdje. Metodom nimalo sluccajnog odabira medju diskutantima, po primjerak prvog broja Hrvatskih velikana dobili su:

Blekendekara
DeeCay
dveribad
Globinjo
Jurica
Markos
Mifugo
Pavel01
Renky
Rico

Neka mi jave svoje adrese na mcn (at) hi (.) t-com (.) hr i prije ili kasnije che dobiti i strip.

Ostale obavjesstavam kako se isti mozze nabaviti u sve 3 ZG striparnice, a za preko grane chemo vidjeti ima li smisla.

Falanapazznji.

{Q}

-Ja se zahvaljujem na gesti,uz naklon,samo mi nije jasno zašto je Globinjo dobio "mukte"????
Go to Top of Page

Q STRIP
Starting Member

79 Posts

Member since 12/04/2007

Posted - 15/06/2007 : 23:52:23  Show Profile Show Extended Profile  Visit Q STRIP's Homepage  Send Q STRIP a Private Message  Reply with Quote
>-Ja se zahvaljujem na gesti,uz naklon,samo mi nije jasno zašto je >Globinjo dobio "mukte"????

Da me ne izbaci.

{Q}

Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47136 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 15/06/2007 : 23:52:53  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
zanimljivo kad god se nešto ovde dili nikad ništa ne dobijen !!
ako to nije urota protiv mene e onda stvarno ne znan šta je.

Monster Factory Mertojak
Go to Top of Page

DusMan
Advanced Member

5067 Posts

Member since 12/11/2001

Posted - 15/06/2007 : 23:55:41  Show Profile Show Extended Profile  Send DusMan a Private Message  Reply with Quote
quote:

...a za preko grane chemo vidjeti ima li smisla.

Pa, racunam da se barem 10 primeraka u Alan Fordu moze prodati.
Kad kupimo Aca i ja, ostaje jos samo 8, a to ce da plane samo tako. :)

edit: sad sam se setio da i Zoran Stefanovic hoce da kupi. To je vec 3 prodata. Verovatno ce i Marlowe kupiti. 4. Mozda i Boban? Eto, vec 5. A za ostalih 5... sigurno ima barem jos 5 ljudi koji kupuju sve. :)

Edited by - DusMan on 15/06/2007 23:59:26
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26817 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 16/06/2007 : 00:34:02  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Kupit će Srbi,ali samo Teslu

Neka živi plemeniti Odin!Dok on živi,živjet ce i besmrtni Asgard!Jer njemu pripada svijet,on je naša volja,naš put i naša moc!
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/06/2007 : 00:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dveribad
-Ja se zahvaljujem na gesti,uz naklon,samo mi nije jasno zašto je Globinjo dobio "mukte"????

pa kako zašto,ja sam gledao,i zvao non stop za dobit strip
ajmo,tko je još gledao...

Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 16/06/2007 : 00:54:36  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
i da,hvala macanu...

Go to Top of Page

HC
Average Member

Croatia
943 Posts

Member since 28/11/2006

Posted - 16/06/2007 : 08:25:53  Show Profile Show Extended Profile  Send HC a Private Message  Reply with Quote
došlo u MC http://www.morecomics.hr/item/3679
hoće biti možda i na kioscima?

pošto vidim da su korice magazinske, jel se možda razmišlja nakon prve runde od 10 velikana, sve to pobacat u HC knjigu?
Go to Top of Page

Q STRIP
Starting Member

79 Posts

Member since 12/04/2007

Posted - 16/06/2007 : 08:38:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Q STRIP's Homepage  Send Q STRIP a Private Message  Reply with Quote
>hoće biti možda i na kioscima?

Za sada se zna da u rujnu ide u sskole. Na kioske, eventualno, koji mjesec kasnije, ako izdavacc tako odlucci.

>pošto vidim da su korice magazinske, jel se možda razmišlja nakon >prve runde od 10 velikana, sve to pobacat u HC knjigu?

Nije u planu.

I prije nego neko pita: izdavanje je vezano uz sskolsku godinu, tako da drugi broj izlazi u listopadu, u striparnicama mozzda u rujnu.

I nisst' drugo ne znam. Idem sad radit broj 3.

{Q}

Go to Top of Page

Rico
Advanced Member

Croatia
3955 Posts

Member since 12/10/2004

Posted - 16/06/2007 : 10:45:09  Show Profile Show Extended Profile  Visit Rico's Homepage  Send Rico a Private Message  Reply with Quote
quote:

NIJE BILO UZALUD!

Blekendekara
DeeCay
dveribad
Globinjo
Jurica
Markos
Mifugo
Pavel01
Renky
Rico

Falanapazznji.

{Q}

Hvala, ali protestiram. Zasto dzuka nece dobiti 1 primjerak:)
A imena si pisao po abecedi da se ko ne uvrijedi.
I molim da se Dekari posalje primjerak sa uvecanom stranom gdje pise ko je hrvat nek udari:)

http://rumblebum.blogspot.com/
Go to Top of Page

dzuka
Junior Member

Croatia
470 Posts

Member since 12/01/2006

Posted - 16/06/2007 : 13:31:05  Show Profile Show Extended Profile  Visit dzuka's Homepage  Send dzuka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rico

quote:

NIJE BILO UZALUD!

Blekendekara
DeeCay
dveribad
Globinjo
Jurica
Markos
Mifugo
Pavel01
Renky
Rico

Falanapazznji.

{Q}

Hvala, ali protestiram. Zasto dzuka nece dobiti 1 primjerak:)
A imena si pisao po abecedi da se ko ne uvrijedi.
I molim da se Dekari posalje primjerak sa uvecanom stranom gdje pise ko je hrvat nek udari:)

http://rumblebum.blogspot.com/

fala, sto mislis na mene, rico, ali ja sam svoju hrpicu dobio!

http://dzukalog.blogspot.com/
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000