Pa, racunam da se barem 10 primeraka u Alan Fordu moze prodati. Kad kupimo Aca i ja, ostaje jos samo 8, a to ce da plane samo tako. :)
edit: sad sam se setio da i Zoran Stefanovic hoce da kupi. To je vec 3 prodata. Verovatno ce i Marlowe kupiti. 4. Mozda i Boban? Eto, vec 5. A za ostalih 5... sigurno ima barem jos 5 ljudi koji kupuju sve. :) ______________________ Freeeze! Vegan police!
iz pouzdanih izvora doznao sam da dekara dolazi u zagreb skoro, pa cu po njemu poslat par komada za tebe, acu, senda i profesora.
________________________ "Nikad nisam mogao da utvrdim koja me je od padavicarskih ekipa najvise palila. Metalke, pankerke ili hipici. Mogao si medju njima da nadjes samo najruznije i najbolje ribe na svetu. Sredina nije postojala. Carobni svet rokenrola."
Originally posted by dzuka eh, das mu prst, on bi dva, tri...
Sto bi rekao Frano:
Naravno slika bi bila efektnija da sam uhvatio cele sake u kadar, ali tad bi mogla biti okarakterisana kao politicka propaganda sto bi mozda cak dovelo i do mog prognanstva sa foruma, te sam to uradio namerno. Ili to ili sam lejm fotograf. :)
da sam da sam da sam pekar...jooooj (ne bih uopće čitao stripove, jedva da bih koji film pogledao...i to samo češke...eventualno pokoji švedski, bergman ili tak nešto)
____________________________________ Tako je govorio Zagortustra.
O ovom edukativnom strip projektu upravo je bilo govora na sredisnjem dnevniku HTV-a...
da...milić je rekao da nije sve u zagoru i texu...dat ću mu ja,huli na državnoj televiziji,pred miljunima ljudi
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
O ovom edukativnom strip projektu upravo je bilo govora na sredisnjem dnevniku HTV-a...
da...milić je rekao da nije sve u zagoru i texu...dat ću mu ja,huli na državnoj televiziji,pred miljunima ljudi
...BEZ PINEZI I RIŠPETA RODILO SE DITE PUKA,IZ JUBAVI IZ DIŠPETA... ...i onda kad ne bude nas bilo,stripove ce citat' naše... ...KONTRA MRAKU KONTRA SILI,NARESLO JE KA IZ VODE I TRKALO DO SLOBODE...
Evo vidio sam u zadnji čas... Malo se maknem s foruma, i odmah ne vidim neke krucijalne stvari! Poslao mail!
Ja se znam, al nesmem nikaj reci, jooj... Biti izdavac ili jebac, pitanje je sad;) HC! je zakon, živijo HC! Žene vicu, Dee, tebe seksi trebam... Ajoooj!
fala Q-u na stripu... bar nešto kad me ja fašist globinjo mako bezveze na 11 dana... nadam se, dragi globinjo, da se osićaš bar ka faca sad s obzirom da se tako izdrkavaš po forumu... jebemti take forume i take moderatore, odvratno...