Author |
Topic |
Slovenac
Senior Member
Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
Posted - 04/12/2002 : 18:58:37
|
quote: Originally posted by Markos
Hvala na ispravkama. Wahoomi, nemam pojma, mislim da je to ipak malo previse, osobno sumnjam u tu teoriju... A ako je stvarno istina, onda zaista...
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Pa dobro, može on i sam imati 30 godina, ali da nebi ispao glup sa svojim godinama, ide on ovako... |
|
|
Wahoomi
Average Member
Croatia
705 Posts
Member since 15/11/2001 |
Posted - 04/12/2002 : 19:17:06
|
quote: Samo ne volim što se sad priča o ograničenjima, kontrolama, pravilima.
Pravila, pravila da bi me udavila; Ili kičmu savila i skroz ošašavila; Neka glupa pravila u crno me zavila.
Stinky, dobro si primjetio ovo za topice. Mali je mislio da mu je Markos izbrisao topice; nije ni skužio da su premješteni. Kad se pogledaju njegovi prvi postovi očigledno je da je htio izazvati reakciju. Pisao je sranja i čekao da se nešto dogodi, pa da može u kontranapad. Mali je jako lukav, a vjerovatno je to posljedica ljepila (tko zna koju marku ljepila koristi???) Najgore mi je kad vidim kako ti mladi idu kvragu, takav kao on će jednog dana postati diler, pljačkaš ili ubojica. I onda ti živi normalno u takvom bolesnom društvu.
Ja vragolan i moj deda; Kud krenemo svijet nas gleda! |
|
|
Slovenac
Senior Member
Slovenia
1759 Posts
Member since 01/11/2001 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17833 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 04/12/2002 : 19:54:35
|
quote: Originally posted by Slovenac
Netreba pretjerivati. Ti mladi mogu nekad postati i doktori, ali očigledno im sada roditelji i nisu baš neki uzor.
da tako je
očit sam primjer ja
što sam stariji to bolje učim i manje problema pravim
a u prvom osnovne sam učiteljicu lupio šakom u stomak na izletu i jedvasam prošao dovoljnim (imao sam 5 zaključenik dvojki SH, matematika, muzičko, fizičko, priroda i društvo) a danas dobijam stipendije na fakultetu zbog relativno dobrog prosjeka (8.2)
Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam! |
|
|
pot
Average Member
Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
Posted - 04/12/2002 : 23:00:01
|
mislim da bi bilo bolje i za sajt i za tebe i za sve nas da se vatas kreiranja sajta (sto stvarno dobro radis) i sudjelovanja na forumu kao obican gragjanin, a da izbacivanja, kartone i moderiranje prepustis nekome
[/quote]ovo je i moje misljenje, koji kurac sebe gurati u prvi plan, stvorio si to cedo koje lijepo raste i napreduje, uzivaj u tome i gledaj to sa strane ,a ti i ostali stvaraoci logirajte se kao totalni anonimusi i brijte na nasoj razini, tako vas nece niko pljuvati a ni uvlaciti vam se u supak samo zato sto ste vi neke face ili neznam sto.
mh |
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Member since 05/11/2002 |
Posted - 05/12/2002 : 00:50:38
|
Kaze Markos : po mojim pravilima, eeeeeeeeee dragi Markose uffffffff neznam bas, tesko je to,jako tesko, zato trebas imat puno misica vjeruj mi.Vi svi govorite da je haugh djete.Kako to znate? Pustite profil.Ja sam napiso neke informacije u profilu koje su totalno lazljive. Nebudite naivni.Vi neznate nista o nikome ovdje.Svi mi smo veliki glumci.Ja neznam sta vi mislite o meni ali mogu vam rec da nisam takav kakav vi mislite da sam. A bolje je za vas hihihihhihihi ma dobro znate da se ja nesalim |
|
|
pot
Average Member
Croatia
818 Posts
Member since 27/10/2002 |
Posted - 05/12/2002 : 10:58:36
|
quote: Originally posted by Sani
Kaze Markos : po mojim pravilima, eeeeeeeeee dragi Markose uffffffff neznam bas, tesko je to,jako tesko, zato trebas imat puno misica vjeruj mi.Vi svi govorite da je haugh djete.Kako to znate? Pustite profil.Ja sam napiso neke informacije u profilu koje su totalno lazljive. Nebudite naivni.Vi neznate nista o nikome ovdje.Svi mi smo veliki glumci.Ja neznam sta vi mislite o meni ali mogu vam rec da nisam takav kakav vi mislite da sam. A bolje je za vas hihihihhihihi ma dobro znate da se ja nesalim
upravo tako, tu nas niko nezna kakvi smo i ko smo i zato(mislim da je to jedno od pravila interneta)ne treba nista shvacati osobnojer kad te neko vrijedja,on zapravo ne vrijdja tebe nego neku osobu koju sije zamislio a to nismo mi!
mh |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29446 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 05/12/2002 : 11:24:22
|
Za steinbrenera:
quote:
ne znam jel bi me zadovoljilo, ali hocu rec da je previse moci koncentrirano u rukama jednog covjeka, kao u pokojnog tugjmana donekle te razumijem jer trosis svoje znanje, vrijeme i novac mislim da bi bilo bolje i za sajt i za tebe i za sve nas da se vatas kreiranja sajta (sto stvarno dobro radis) i sudjelovanja na forumu kao obican gragjanin, a da izbacivanja, kartone i moderiranje prepustis nekome
Pa evo, ja sam ponudio mjesto Moderatora konkretnim ljudima. Neka se jave jesu li za ili protiv.
quote:
posve iskreno, ko zna kako bi ja reagirao u tvojoj situaciji, sad mi se megjutim cini da bi reagirao upravo onako kako sam napisao prije, tj. da ne bi reagirao
Ma tesko je to reci. Npr. ja se sjecam Zagorovih web stranica i mojih prepirki sa Zagorom, webmasterom, oko nekih stvari i predbacivao sam mu slicne stvari kao sto vi meni sad predbacujete i istovremeno se cudio kako ne zeli prihvatiti moje genijalne-nepogresive-fantasticne (ironiziram, naravno, da se ne bi neko na ovo zalijepio) ideje. Ali kad sam se nasao u njegovoj kozi, moram reci da to nije lako. Svatko te navlaci za nesto, svatko te pita, moli, trazi, pljuje, napada, hvali, whatever. Tesko je ostati objektivan kad je u pitanju tvoj rad, pogotovo ako si za njega emotivno vezan i zato ja ponekad reagiram neprimjereno, priznajem, i ponekad pretjerujem, priznajem, ali nitko me nece uvjeriti da je izbacivanje Haugha pretjerano. Pa procitajte njegove postove na ovom topicu. Ili da objavim mailove koje mi je slao sa slikama krvavih razbijenih lubanja i slicno?
quote:
P.S. kako se to ne moze tako lako logirati ponovo? drugi nik, drugo racunalo, druga telefonska linija? ko hoce zajebavat, taj ce zajebavat, zar ne?
Ne, treba mu drugi nick i drugi mail. Racunalo i telefon nemaju veze. Ali poanta je u tome da ako se haugh registrira ponovo pod nekim drugim imenom i ponasa se normalno, super, nema problema. Covjek je imao ispad, bio je kaznjen, vratio se nazad i sad je ok i problem rijesen. Ali ako se vrati pod drugim nickom da bi nastavio sa glupostima vrlo brzo ce se otkriti da je to on pa ce opet biti izbacen. A za svaki nick ti treba nova vazeca mail adresa. Pa sad, vidit cemo kome ce dosadit.
BTW, da, i ja sam odmah pomislio da je divlji konj haugh i zato sam postupio nervozno.
za pota
quote:
ovo je i moje misljenje, koji kurac sebe gurati u prvi plan, stvorio si to cedo koje lijepo raste i napreduje, uzivaj u tome i gledaj to sa strane ,a ti i ostali stvaraoci logirajte se kao totalni anonimusi i brijte na nasoj razini, tako vas nece niko pljuvati a ni uvlaciti vam se u supak samo zato sto ste vi neke face ili neznam sto.
A ne znam. Ja se ne guram toliko u prvi plan koliko me drugi izvlace u prvi plan. Poanta je u tome da mi je ime "markos" nickname na netu vec skoro 9 godina i ne namjeravam ga se odreci, a sto se tice strip voda, ljudi me tako znaju, jos iz doba ZWS. Sad, da se ja odlogiram i sudjelujem u raspravama kao neki pero peric mi je glupo. Sani je rekao da smo svi mi ovdje glumci i da smo svi mi drugaciji na Forumu nego u stvarnom zivotu. Meni je to glupo i ja se s tim ne slazem. Ocito ima ljudi koji jesu takvi, ali to mi je totalno bezveze. Ja sam tu, sa svojim imenom i prezimenom, i dosao sam tu komuncirati s ljudima i stojim iza svojih stavova. Tu sam nasao prijatelje i puno dobrih ljudi s kojima sam dobar i svima je zajednicko da su u stvarnosti isti ljudi kao i preko foruma. Jer kako bi drugacije bilo? S nekim se slazes na Forumu i imate slicna misljenja, afinitete, ovo ono , upoznate se i onda vidis da je tip totalno drugaciji i da je sve to gluma. Nije li to glupo? Cemu onda Forum? Za mene je to prilika da s ljudima razmjenim misljenje, da saznam neke nove stvari ali i da te ljude upoznam, prije ili kasnije, kao zive osobe. Glumci me ne zanimaju.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy |
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 05/12/2002 : 11:57:42
|
Sve je to ljepo Markos sto kazes ali kad bi svako od nas bio real bilo bi puno zvadje.Zar ne? Dobro znas nase ljude, malo im hvali.Ja nemogu bit real jer sam nikim osobama dao moju adresu.Kad bi bio real sigurno bi se puno prepiro a to ne zelim jer pojedini mi znaju adresu.Ja necu da me neki klinac rashladi zato sto sam mu reko sta on nevoli.Eto zasto smo mi vrhunski glumci.Sve ti je u nesigurnosti.I jos nesto kako ja mogu bit real kad su moderatori tu.Ja moram da pazim sta cu napisat da nebi bio izbacen.Vidis Markos da je jako tsko bit real na forumu.Mi svi koji smo ovdje moramo da pisemo sta tebe neuznemirava, epa tako nemozemo bit real jer nas ti sprecavas.Ja kad pricam znam vise puta opsovat.Kad bi ja opsovo nesto po koji put onda bi bio real.Ja nemugu psovat jer si ti tu.Moram da radim stvari PO TVOJIM PRAVILIMA jebiga Markos, tesko je bit istinit na tvom sajtu. |
|
|
Markos
Webmaster
Croatia
29446 Posts
Posted - 05/12/2002 : 12:32:18
|
Ma nije to bas tako i nisam ja bas takav terorist. Tebi nisam nista prigovorio, samo ono bezvezno slanje postova u Test roomu, samo da bi dobio zvjezdicu vise. Mozes ti i opsovati, nije to nista toliko strasno, sve ako to nije upuceno nekom u smislu vrijedjanja.
|
|
stinky
stripovi.com suradnik
Croatia
13166 Posts
Member since 29/12/2001 |
Posted - 05/12/2002 : 13:01:16
|
Slažem se da trebaš stajati iza sebe i na netu. Bezveze je sad nešto lagati, davati krive podatke ili se skrivati. Čega se imaš sramiti? Stojim iza svega što kažem, pa makar bio i u krivu. Bar sam rekao što mislim.
Jedna Stara Indijanska Legenda Kaže: Smrdljivi grad otvara jeftine bircuze, za šljakere što loču ko pesi. |
|
|
steinbrenner
Average Member
Croatia
603 Posts
Member since 26/03/2002 |
Posted - 05/12/2002 : 13:11:38
|
wahoomi, zasto bi ga netko vrbovao, zasto taj netko sam to ne bi radio? i cemu ta ljepenka, mozda je haugh tip za kojega je droga promatrat ovu nasu raspravu, sta je sve zakuhao, i novu verziju foruma potaknuo! mozda je sad glavni u drustvu, bari najbolju bicku i svi mu vicu care ti si bog mozda je sasma normalan tip, jer kao sto rece sani, glumci smo ovdje i nitko o nikome nista ne zna osim o onima koje osobno poznaje
stinkyjev citat, zlata vrijedan: "Nije svima zanimljivo čitati samo 'uglađene' komentare. Ja sam za slobodu mišljenja, pa makar i po cijenu MB prostora ili već čega. Pa zato i služi forum, da se priča, a samim tim i troši prostor."
jos od stinkyja: "Wahoomi, meni se ne čini da je onaj Haugh namjerno zajebavao baš Markosa. Tip je pisao neke gluposti, pa mu je Markos zaprijetio, i onda je počeo on (haugh) pričati gluposti u vezi Markosovog profilea itd." eto, i s tim se slazem ako se ne varam, prvi njegovi postovi nisu bili namijenjeni nikome posebno
od pota: "a ti i ostali stvaraoci logirajte se kao totalni anonimusi i brijte na nasoj razini, tako vas nece niko pljuvati a ni uvlaciti vam se u supak samo zato sto ste vi neke face ili neznam sto." markose, zamisli upravo to, da si kao anonimac na forumu, niti bi te tko znao kao vebmastera, niti mogao vrijegjat kao takvog
sani: "Vi svi govorite da je haugh djete.Kako to znate? Pustite profil.Ja sam napiso neke informacije u profilu koje su totalno lazljive. Nebudite naivni.Vi neznate nista o nikome ovdje.Svi mi smo veliki glumci.Ja neznam sta vi mislite o meni ali mogu vam rec da nisam takav kakav vi mislite da sam. A bolje je za vas hihihihhihihi ma dobro znate da se ja nesalim"
i pot: "upravo tako, tu nas niko nezna kakvi smo i ko smo i zato(mislim da je to jedno od pravila interneta)ne treba nista shvacati osobnojer kad te neko vrijedja,on zapravo ne vrijdja tebe nego neku osobu koju sije zamislio a to nismo mi!"
eto, upravo su to razlozi zbog kojih mislim da se ne bi obazirao da me netko pocne bezrazlozno vrijegjat na internetu, tj. forumu cuj, markos, u drugim okolnostima ste ti i haugh mozda mogli bit i prijatelji iako sam stavio smajlica i koliko god ta recenica bila banalna, u njoj ima istine
markos: "Sani je rekao da smo svi mi ovdje glumci i da smo svi mi drugaciji na Forumu nego u stvarnom zivotu. Meni je to glupo i ja se s tim ne slazem. Ocito ima ljudi koji jesu takvi, ali to mi je totalno bezveze. Ja sam tu, sa svojim imenom i prezimenom, i dosao sam tu komuncirati s ljudima i stojim iza svojih stavova. Tu sam nasao prijatelje i puno dobrih ljudi s kojima sam dobar i svima je zajednicko da su u stvarnosti isti ljudi kao i preko foruma. Jer kako bi drugacije bilo? S nekim se slazes na Forumu i imate slicna misljenja, afinitete, ovo ono , upoznate se i onda vidis da je tip totalno drugaciji i da je sve to gluma. Nije li to glupo? Cemu onda Forum? Za mene je to prilika da s ljudima razmjenim misljenje, da saznam neke nove stvari ali i da te ljude upoznam, prije ili kasnije, kao zive osobe. Glumci me ne zanimaju." internet je takav medij da ne moze to osigurat (to da budu svi kakvi jesu u stvarnosti), i s tim se valja pomirit
p.s. markose, iako sporedno, mislio sam da mozes kontrolirat s kojeg se racunala i tel. linije netko pokusava logirat
A TKO MENE PITA HOCU LI MISTER NOA? |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 05/12/2002 : 14:28:21
|
Ja se zahvaljujem za mjesto moderatora ali prepustam to VJu i DD ;-)).Mozda su drugi zainteresovani?
Btw glupo je lagati na forumu.Sani za tebe je chat ko stvoren tamo mozes biti sta god zelis a ako ne mozes biti real na forumu i moras paziti sta ces reci lakse ti je da se odlogujes onda ne moras toliko razmisljati o tome ;-)).
Freedom, baby... is never having to say you're sorry.
|
|
|
nocni cuk
Average Member
Croatia
790 Posts
Member since 22/09/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 05/12/2002 : 14:47:39
|
seinfeld, necu se logout radi osobnih rzliga.Meni je jako ljepo na ovom sajtu.Male svadjice su ponkad ugodne i jako zanimljive.Kad sam na ovom sajtu uvjek se nasmijem barem jedanput.
Markose sta mislis imam li sanse da postanem moderator na tvom sajtu? Nije tesko bit moderator, vidio bi ti kako musa dere jarca.Svaki dan bi izbacio po 3-4 clana koji imaju 5 plavih zvjezdica.I tako bi ja posto bog i batina( ovo je naravno sve sala).Da nije starih clanova odkoga bi ja kupio stripove? |
|
|
nocni cuk
Average Member
Croatia
790 Posts
Member since 22/09/2002 |
Posted - 05/12/2002 : 14:48:56
|
Nista strasno za Marcosa. Pa postoji i "Povratak otpisanih" i to u vise epizoda. Usput, dvojim kako se to pise "peast off???" jer nema u Word translatoru.
Budi covjek dobre volje |
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
Markos
Webmaster
Croatia
29446 Posts
Posted - 05/12/2002 : 15:08:20
|
s tim da bi valjda trebalo biti "pissed off" i trebalo bi znaciti "ljut ko pas", "popizdio" ?!
|
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
6221 Posts
Member since 10/06/2002 |
|
seinfeld
Advanced Member
16500 Posts
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 11/12/2002 : 18:00:14
|
quote: Originally posted by Wahoomi
Najgore mi je kad vidim kako ti mladi idu kvragu, takav kao on će jednog dana postati diler, pljačkaš ili ubojica. I onda ti živi normalno u takvom bolesnom društvu.
Ajd ne valjaj gluposti Wahoomi imaš punk kurac ljudi koji na različitim forumima pišu sranja i to ne znači da su svi oni sexualni manijaci. Haugh jest glupo dijete al to ne znači da su svi takvi, razmisli o tome. Čovjek je očito trebao neki ventil pa umjesto da bari komade gnjavi poštene comic freakove. Takve treba izbaciti, ali se slažem da Markos pretjeruje. |
|
|
BOC
Advanced Member
Fiji
3587 Posts
Member since 01/12/2002 |
Posted - 11/12/2002 : 18:09:57
|
Što se tiče Haughovih stihova, možeš ih nać na prvom albumu TBF-a.(The Beat Fleet).
But in my acts and deeds, I'm a political man... |
|
|
Sani
Senior Member
Canada
1352 Posts
Posted - 12/12/2002 : 12:24:02
|
odmah ispocetka hau. je htjeo stvarat govna ovdje.On je samo ceko da ga neko napadne pa da ga on sredi na svoj nacin.Tisucu ljudi i tisucu cudi |
|
|
Topic |
|
|
|