Mene su kao malog rano odbili od sise, pa će mi ta želja za sisama ostati neipunjena čitavog života, nikad se neću moći zadovoljiti , uvek ću biti željan velikih, tvrdih sisa! :P
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ne znam sta ce ovaj topis u Sportu, mada kad malo bolje pogledam slazem se sa vama da ovaj topic treba da bude tu gde jeste, pogledajte samo kolike su sise ovim ribama mogao bi odbojku s njima da igras!!!
When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints.
Originally posted by William_Wallace pogledajte samo kolike su sise ovim ribama mogao bi odbojku s njima da igras!!!
Pa ti bi odbojku s njima da igraš!!??? Samo ti je sport na pameti a?? c,c,c,c,c,c,c...
"...a dje vam je sad FAP mašina!!"
Pa nije mi bas samo to na pameti!
When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints.
E za ovu se kaze ona narodna: "Da joj covek pije vodu iz picke!!!"
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! [/quote] Ili jos bolje: Lade vode sa picke bi joj pio!
E za ovu se kaze ona narodna: "Da joj covek pije vodu iz picke!!!"
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Ili jos bolje: Lade vode sa picke bi joj pio!
When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints. [/quote]
Momci kanda ste malo zagoreli ili je ovo dim od okolnih požara??
How do you know that my dimwitted inexperience isn't merely a subtle form of manipulation, used to lower people's expectations, thereby enhancing my ability to effectively manuever within any given situation?