forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7113 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/08/2007 : 21:47:48  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by K.G. 21

quote:
Originally posted by piquet

Burattini – Chiarolla (Ritorno Di Robert Gray L’alchimista)

...sjetili su se i njega...

Daj me podsjeti... u kojoj je priči bio taj?

To mi je uvijek bila odlicna epizoda! Od kad sam je citao kao klinac prvi put a i ponovno prosle godine. Stvarno bi trebao napisti recenziju za nju :) Jedino mi nije jasno kako se Robert Gray izvukao posto je izgledalo da se utopio u zatrovanoj rijeci? Sto je jos zanimljivo da ga Zagor nije doslovno pobijedio nego je pucao u njega nenaoruzanog (sto u stvari bas i nije potpuno istina posto je Gray bio pun trikova, a i same celicne ruke su mu oruzje). To je epizoda iz vremena kad scenaristi kao Toninelli ili u vom slucaju Nicolai su prikazivali Zagora koji bas i nije nepobjediv, sjetite se samo Eskima (Zagor ga je pobijedio na trik), Posjeceno Lice (takoder na trik), Big George (prebio je Zagora)... U svakom slucaju nadam se da ce Burattini dobro napisati pricu. On cesto pri kraju price zezne stvar.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

D.J.
stripovi.com suradnik

USA
7113 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 31/08/2007 : 21:56:57  Show Profile Show Extended Profile  Send D.J. a Private Message  Reply with Quote
Steta sto na ovoj listi buduci Zagora nema Bosellija kao scenariste:( Vidio sam mu je zadnja epizoda izasla u osmom mjesecu 2006.

www.epicentercomics.com
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 31/08/2007 : 22:04:15  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
kad izlazi novi extra???
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47133 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2007 : 22:22:58  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
šta prije to bolje da završi ova dosadna priča s ovim debilon don kihoton

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 31/08/2007 : 22:54:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
je, doista dosadna i nikakva...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47133 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2007 : 23:01:03  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
jedino plavuša valja a epizoda u cjelini

depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 31/08/2007 : 23:13:58  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
je, to stoji, ona je macana, ali zagor je pokazao svoju pravu narav i neraskidivu vjernost chicu u samotnim nocima kolibice na otocicu u mocvarici

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/09/2007 : 00:54:12  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Ne smetaju mi povratci starih likova, ali su barem mogli stavit kakav drugi naslov osim: ritorno, ritorno, ritorno... Ne mora naslov sve otkriti. Ako je u nekom filmu riječ o bitci za Staljingrad ne mora to nužno biti i naziv filma, recimo neka bude: "Neprijatelj pred vratima".

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

jasa
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3490 Posts

Member since 26/08/2005

Posted - 01/09/2007 : 01:02:40  Show Profile Show Extended Profile  Send jasa an ICQ Message  Send jasa a Private Message  Reply with Quote
MISLIM DA SU OVO SAMO OZNAKE, UOPŠTE NISU NAZIVI JER OVO SU TEK PLANIRANE EPIZODE!
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 11:51:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Boselli se više posvetio Texu i tamo pokaza da zna napisat odličnu priču bez fantastike i sličnih gluposti(carsonova prošlost,Čitači tragova, nepobjedivi) Moga bi tako i u Zagoru...
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 11:54:02  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
ma pusti Bosellija dobar je i Burattini ma što neki pričali o njemu
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 11:57:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Pa dobar je, ali Boselli je bolji... No oko 500. broja vraća se Ade Capone, je da je napisa svega 7 epizoda dosad ali je onpo meni najbolji...
Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 02/09/2007 : 10:49:44  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Upravo sam citao "Pratnja Mohawka" pa mi upade u oci da je broj originala 502!?!
Ustvari trebao bi biti beoj 451.
Da li to neko moze da objasni?

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 02/09/2007 : 11:17:15  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by senad7

Upravo sam citao "Pratnja Mohawka" pa mi upade u oci da je broj originala 502!?!
Ustvari trebao bi biti beoj 451.
Da li to neko moze da objasni?

Ne znam baš toćno ali ima veze sa edicijom Zenith i strisca izdanjima.

Go to Top of Page

senad7
Senior Member

Sweden
1713 Posts

Member since 06/08/2004

Posted - 02/09/2007 : 11:35:34  Show Profile Show Extended Profile  Send senad7 a Private Message  Reply with Quote
Gdje se moze naci taj spisak Zenith i Strasca(To su ona prva izdanja Zagora u Italiji)

Sudbina stripa ovisi o intiligenciji citatelja.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 02/09/2007 : 11:39:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Why there's a different numeration between new adventures series and the reprints?
Zagor has appeared for the first time on the number 52 of the paper "Zenith," and this has become Zagor's number one. But, series' name and its numeration has not been changed and therefore Zagor's regular series is called "giant Zenith" and its numeration is 51 numbers "ahead".

Go to Top of Page

---dp---
Advanced Member

17232 Posts

Member since 26/10/2001

Posted - 02/09/2007 : 12:06:43  Show Profile Show Extended Profile  Send ---dp--- a Private Message  Reply with Quote
Obzirom da stalno imamo nove clanove na forumu, sto je svakako dobro, mozda bi trebalo napraviti neku vrstu FAQ (frequently asked questions) fajla za najpopularnije stripove sa pitanjima i odgovorima na takva pitanja... Za pocetak dovoljno je da otvorimo topic, za pocetak, na primer, "Zagor faq" ili "Zagor - cesto postavljana pitanja" u kojima bi svako onako kako mu padne nesto interesantno na pamet a sto misli da bi trebalo da se tu nadje dodao, pa da onda nakon nekog vremena sredimo takav topic, sortiramo pitanja i odgovore i takve topice, mozda, stavimo u poseban podforum ili eventualno ih stavimo da uvek budu sticky. Mislim da je sve menje prakticno nove clanove upucivati na 'search'...
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 13:19:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Na Bonellijevoj stranici vidim da je jednu novu epizodu napisa Nollita tj. Sergio Bonelli mislio san da se on povuka, moga bi svratit u Zagora i napisat barem jednu epizodu da vidimo je li razmak od 20 i nešto godina ostavio utisak na tog majstora...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 02/09/2007 : 13:55:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ---dp---

Obzirom da stalno imamo nove clanove na forumu, sto je svakako dobro, mozda bi trebalo napraviti neku vrstu FAQ (frequently asked questions) fajla za najpopularnije stripove sa pitanjima i odgovorima na takva pitanja... Za pocetak dovoljno je da otvorimo topic, za pocetak, na primer, "Zagor faq" ili "Zagor - cesto postavljana pitanja" u kojima bi svako onako kako mu padne nesto interesantno na pamet a sto misli da bi trebalo da se tu nadje dodao, pa da onda nakon nekog vremena sredimo takav topic, sortiramo pitanja i odgovore i takve topice, mozda, stavimo u poseban podforum ili eventualno ih stavimo da uvek budu sticky. Mislim da je sve menje prakticno nove clanove upucivati na 'search'...

Apsolutno podržavam namjeru da se stvori jedan univerzalini topic naslovljen "Zagor - FAQ" Ili ne samo Zagor već i ostali junaci. Kad sam doša prvi put na site prvih par mjeseci sam morao istraživati od vrha do dna kako bi pokužija sve te facte i mehaniku strip-svjeta.
Samo je potrebna inicijativa...

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:05:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Ja san skužio sve u roku od dva sata...
Uopće nisan stari čitatelj, nego nekakva srednja generacija, a sve do par mjeseci osim Ferria i Nollite nisan ni zna za druge, nije me ni zanimalo, nikad nian pogleda ko crta ili piše. No skuži se brzo ko je ko.
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:08:26  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Uopće nisan stari čitatelj, nego nekakva srednja generacija, a sve do par mjeseci osim Ferria i Nollite nisan ni zna za druge, nije me ni zanimalo, nikad nian pogleda ko crta ili piše. No skuži se brzo ko je ko.

Ista stvar je bila i sa mnom!

Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:10:12  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by Poncho

Ista stvar je bila i sa mnom!

I ja se tu uklapam
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:11:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Pročita san jedno trećinu Zagora, a znan radnju više od pola njih... Čak san i raspravlja o epizuodama koje nisan čita, i niko nije skužio... A ja čitan polako...
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:53:45  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Evo čitam baš na sergiobonellieditore.com tko će crtat koliko do 500 broja
Cassaro neće više crtat bar do 510 broja ako ne i više.
Triba izdržat samo 4 epizode Chiarolle
Ferri do 504 broja će crtat 7 puta
5 Della Monica
Laurentti 4 puta
Marcello nikako
Piccinelli 4 puta
Sediolli 4 puta
Toricelli 2 puta
Verni 8 puta
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 02/09/2007 : 14:57:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

Evo čitam baš na sergiobonellieditore.com tko će crtat koliko do 500 broja
Cassaro neće više crtat bar do 510 broja ako ne i više.
Triba izdržat samo 4 epizode Chiarolle
Ferri do 504 broja će crtat 7 puta
5 Della Monica
Laurentti 4 puta
Marcello nikako
Piccinelli 4 puta
Sediolli 4 puta
Toricelli 2 puta
Verni 8 puta

Dobro... ferri i Della Monica, ostali se mogu podnit...Marcello fukcionira u texa al inije Zagor za njega
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.84 seconds. Snitz Forums 2000