forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 298

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 30/08/2007 : 21:47:56  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
Sad vidim da mi je tako kod vecine recenzija. Ne znam jel problem kod mene ili jos netko ima takvih problema.

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/08/2007 : 22:07:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Sorry, moja greska. Raskopavam sajt ovih dana, pa se svasta dogadja.

Trouble will find me
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
26055 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 30/08/2007 : 22:22:40  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay
Podsjeta recenzentima (i upozorenje samome sebi); gramatika, pravopis, stil, podjednako su važni kao i sama sposobnost pisanja recenzija. Molim lijepo...

Zato je Marko i odbijao poneke recenzije. Pa su se neki čak i ljutili..

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

altair
Average Member

Croatia
575 Posts

Member since 19/09/2005

Posted - 30/08/2007 : 23:40:16  Show Profile Show Extended Profile  Send altair a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Markos

Sorry, moja greska. Raskopavam sajt ovih dana, pa se svasta dogadja.

Ajde, znaci radi se... glavno da nije problem kod mene.

Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 31/08/2007 : 21:40:44  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Markos ponovno recenzije malo štekaju uostalom pogledaj i sam
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/08/2007 : 21:57:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Meni rade normalno. Di, sta, kako?

Trouble will find me
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 31/08/2007 : 22:03:22  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
U Kapetan Zmija zadnja dva komentara ne mogu pročitat, i ovom novom tipu Ponchu se ponavljaju komentari. Ništa ozbiljno al valjalo bi popravit
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/08/2007 : 22:17:11  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ova dva lika nisu nista ni napisala. A ovo dvaput je neka cudna greska...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/08/2007 : 22:24:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Rijesio. Posljedicu, ali ne i uzrok...hm.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 31/08/2007 : 22:27:08  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ova dva lika nisu nista ni napisala. A ovo dvaput je neka cudna greska...

Te bi trebalo pobrisat.

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/08/2007 : 22:28:24  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Pa i ne. Da sam to htio, onemogucio bi da netko ostavi ocjene bez komentara. Ovako, imamo njihove ocjene, i to je misljenje, zar ne?

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 31/08/2007 : 22:32:25  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Pa i ne.
Koja je poanta ostavljat komentar ako nemaš inspiraciju nešto i napisat? To mi je glupo. Makar nešto osnovno. U suprotnom mi se čini nekako preko kurca (s oproštenjem).

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 31/08/2007 : 22:34:53  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Ma, u nacelu se slazem, ali nema toga puno, pa... ako ljude veseli...

Trouble will find me
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 31/08/2007 : 22:50:41  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ma zasto? ocjena sve govori... dapace, recenzije ostavimo recenzentima, a ne da iza jedne ide mali milijun drugih... u redu, to je svačije pravo, ali je nista manje jednako i samo ocjensko misljenje... ili bismo zbilja trebali forsirati i ono opisno ocjenjivanje u skolama?

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 31/08/2007 : 22:52:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote

quote:
Podsjeta recenzentima (i upozorenje samome sebi); gramatika, pravopis, stil, podjednako su važni kao i sama sposobnost pisanja recenzija. Molim lijepo...

apsolutno se slažem

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 31/08/2007 : 22:57:02  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

ma zasto? ocjena sve govori... dapace, recenzije ostavimo recenzentima, a ne da iza jedne ide mali milijun drugih... u redu, to je svačije pravo, ali je nista manje jednako i samo ocjensko misljenje... ili bismo zbilja trebali forsirati i ono opisno ocjenjivanje u skolama?

točno.triba ukratko prokomentirat i to je to.

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/08/2007 : 23:19:07  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

apsolutno se slažem

Jos cekam neke pikanterije od tebe... Mogo bi malo razgalit dusu!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 31/08/2007 : 23:20:47  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
npetros, bilo bi lijepo da si se malo i posavjetovao sa ovim malim topicom. Nije bas da je napisan tako davno...

http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=21891

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 31/08/2007 : 23:24:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ehhh... mislis da je to mukte?
ali dobro, vidjet cemo... prvo ti otkrij cija je ovo beba sa strane, dajes li to svome potomstvu neke preparate od malih nogu da budu ovako veseli?

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/09/2007 : 00:34:25  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Mislim da su komentari bitni. Ne kažem da je nužno pisati romane jer ako je pametna može biti dovoljna samo jedna rečenica. Osobno, čitam recenziju od vrha do dna i zbilja me iritira što 80% komentara djeluju kao neargumentirane brljarije ("ne sviđa mi se", "ne valja", "užas", "prepredobro", "bilo mi je dosadno", "nisam ni pročitao", "dobar"...). Jebaga, na prste jedne ruke mogu nabrojat članove koji se potrude pri komentiranju i čija mišljenja uvažavam JER SU ARGUMENTIRANA. Aj dobro, ima 20-ak takvih komentatora. Mnogo vremena sam mislio da važi ona "koliko ljudi, toliko ćudi" i "o ukusima se ne raspravlja". Međutim, sada mislim da ukuse treba raspravljati jer ima jako puno blesavih ukusa. Npr. imamo dvije premise: postoju dva čovjeka; 1)jedan jede prstace (školjke), 2)a drugi ih ne voli. Konkluzija: Taj drugi ima blesav ukus, jer prstaci su jednostavno najbolja školjka iz Jadrana!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 12:47:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Kad god glasam za recenziju ispadne kao da san dvaput glasa?!?!??!?
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 01/09/2007 : 17:11:29  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Popravio sam to, sad je normalno.

Trouble will find me
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/09/2007 : 19:45:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

Mislim da su komentari bitni. Ne kažem da je nužno pisati romane jer ako je pametna može biti dovoljna samo jedna rečenica. Osobno, čitam recenziju od vrha do dna i zbilja me iritira što 80% komentara djeluju kao neargumentirane brljarije ("ne sviđa mi se", "ne valja", "užas", "prepredobro", "bilo mi je dosadno", "nisam ni pročitao", "dobar"...). Jebaga, na prste jedne ruke mogu nabrojat članove koji se potrude pri komentiranju i čija mišljenja uvažavam JER SU ARGUMENTIRANA. Aj dobro, ima 20-ak takvih komentatora. Mnogo vremena sam mislio da važi ona "koliko ljudi, toliko ćudi" i "o ukusima se ne raspravlja". Međutim, sada mislim da ukuse treba raspravljati jer ima jako puno blesavih ukusa. Npr. imamo dvije premise: postoju dva čovjeka; 1)jedan jede prstace (školjke), 2)a drugi ih ne voli. Konkluzija: Taj drugi ima blesav ukus, jer prstaci su jednostavno najbolja školjka iz Jadrana!

ehm... mozda ih ne voli jer ga je uhvatila pandurija i naplatila mu bijesnu globu i oduzela sav pribor (nasa je drzava sklona oguljivanju sintnih riba), i k tomu je alergican na skoljke te je jednom zamalo umro zbog alergijske reakcije pa mu sam spomen na prstace, neovisno o "objektivnom" ukusu i okusu, izaziva iznimne mučnine...
kako bilo, može čovjek iz čista mira ne voljeti ni prstace ni bilo koje školjke... vjerovao ili ne, znam ljude koji ne vole dalmatinski pršut ili čak čokoladu... "objektivno", nisu normalni... ali, što je "objektivno"??

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 01/09/2007 : 20:30:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Popravio sam to, sad je normalno.

Hvala asu!!!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/09/2007 : 20:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Inferno

ehm... mozda ih ne voli jer ga je uhvatila pandurija i naplatila mu bijesnu globu i oduzela sav pribor (nasa je drzava sklona oguljivanju sintnih riba), i k tomu je alergican na skoljke te je jednom zamalo umro zbog alergijske reakcije pa mu sam spomen na prstace, neovisno o "objektivnom" ukusu i okusu, izaziva iznimne mučnine...
kako bilo, može čovjek iz čista mira ne voljeti ni prstace ni bilo koje školjke... vjerovao ili ne, znam ljude koji ne vole dalmatinski pršut ili čak čokoladu... "objektivno", nisu normalni... ali, što je "objektivno"??

Vidite, to su argumenti koji zaslužuju pljesak!
Bravo!

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page
Page: of 298 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.86 seconds. Snitz Forums 2000