Ovdje te opcije nema, ne moze se glasati vise od jednom. Ali mislim da je ovdje u pitanju "who votes: everyone/members only". Ako je members only onda vjerojatno nema sanse da se glasa vise od jednom, inace ga se moze prevariti, ocito, ili cookies ili IP adresa ili proxy ili nesto slicno. Mozda iskljucim tu everyone opciju. Moram malo provjeriti kod, kako to iznutra izgleda.
Uđem u "Profile" kad ono tamo opcija za postavljanje avatara. Još nema primjeraka, ali cool opcija! Koja je ratlika između Avatara i Picture? Kako stavit onaj znakić za PM u Profile?
---------------------------------- The reverse side also has a reverse side.
Usudio bih se reći da je strip scena/tržište na prostorima jugoistočne Evrope doživjela krah 90ih godina prošlog stoljeća te se sada oporavlja ili u gorem slučaju barem stagnira. Mada više vjerujem da možemo pričati o oporavku
Air force definition of explosives: A loud noise followed by the sudden going away of what was once there a second ago.
Trebalo bi definisati šta znači "krah strip scene". Ovo što sada imamo je krah u odnosu na ono što smo imali ranije, ali ako pod "krah" misliš potpuno umiranje, odnosno nestanak stripa, onda verujem (nadam se) da tog kraha nikad neće biti. Naravno, ovo važi ako pod "strip scenom" podrazumevamo distribuciju stranih stripova, kao što je kod nas slučaj...
inače mislim da neće nikada doći do kraha, ali to ne znači da će ići stalno uzlaznom putanjom, mislim da će tu biti dosta oscilacija, posebno u narednih 5 godina.
Ako pod strip scenom misliš od nekoliko stotina za HC pa do nekoliko hiljada kupaca za sc izdanja nekoliko junaka, mogućnosti za dug opstanak takve scene su vrlo povoljne. Ali cilj je da ona ne samo opstane, nego i da postane puno bolja. e sad, koliko je to moguće... Da postoji jedinstveno tržište za područje bivše Jugoslavije na kojemu bi jedan ili nekoliko izdavača izdavali stripove, te da pritom nemaju problema sa distribucijom i naplatom tih istih stripova - e onda bi se moglo na kioscima prodavati desetak Bonelli serijala u svim oblicima, a prodaja albuma bi bila oko 3000-4000 primjeraka. ali to je nemoguće...
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
Ja nekako mislim da je strip scena danas jača nego što je bila prije recimo 5 godina. Nemam neke podatke, ali mi se jednostavno tako čini. Razno razna strip okupljanja i događaji su doprinjeli tome, ali mislim da je internet također odigrao važnu ulogu.