Author |
Topic  |
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 30/08/2007 : 21:47:56
|
Sad vidim da mi je tako kod vecine recenzija. Ne znam jel problem kod mene ili jos netko ima takvih problema. |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
manhunter
Moderator

Switzerland
26055 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 30/08/2007 : 22:22:40
|
quote: Originally posted by DeeCay Podsjeta recenzentima (i upozorenje samome sebi); gramatika, pravopis, stil, podjednako su važni kao i sama sposobnost pisanja recenzija. Molim lijepo...
_____________ flatline
Zato je Marko i odbijao poneke recenzije. Pa su se neki čak i ljutili..
|
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
 |
|
altair
Average Member

Croatia
575 Posts
Member since 19/09/2005 |
Posted - 30/08/2007 : 23:40:16
|
quote: Originally posted by Markos
Sorry, moja greska. Raskopavam sajt ovih dana, pa se svasta dogadja.
Ajde, znaci radi se... glavno da nije problem kod mene. |
Ne govori sve što znaš, znaj sve sto govoriš |
 |
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
|
zagorovsky
Senior Member

.jpg)
Croatia
1835 Posts
Member since 07/08/2007 |
Posted - 31/08/2007 : 22:03:22
|
U Kapetan Zmija zadnja dva komentara ne mogu pročitat, i ovom novom tipu Ponchu se ponavljaju komentari. Ništa ozbiljno al valjalo bi popravit |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 31/08/2007 : 22:27:08
|
quote: Originally posted by Markos
Ova dva lika nisu nista ni napisala. A ovo dvaput je neka cudna greska...
Te bi trebalo pobrisat. |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
Posted - 31/08/2007 : 22:28:24
|
Pa i ne. Da sam to htio, onemogucio bi da netko ostavi ocjene bez komentara. Ovako, imamo njihove ocjene, i to je misljenje, zar ne? |
Trouble will find me |
 |
|
flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts
Member since 10/07/2007 |
Posted - 31/08/2007 : 22:32:25
|
Pa i ne. Koja je poanta ostavljat komentar ako nemaš inspiraciju nešto i napisat? To mi je glupo. Makar nešto osnovno. U suprotnom mi se čini nekako preko kurca (s oproštenjem). |
Dobro i šta mi sada treba da uradimo? |
 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 31/08/2007 : 22:50:41
|
ma zasto? ocjena sve govori... dapace, recenzije ostavimo recenzentima, a ne da iza jedne ide mali milijun drugih... u redu, to je svačije pravo, ali je nista manje jednako i samo ocjensko misljenje... ili bismo zbilja trebali forsirati i ono opisno ocjenjivanje u skolama? |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 31/08/2007 : 22:52:33
|
quote: Originally posted by DeeCay Podsjeta recenzentima (i upozorenje samome sebi); gramatika, pravopis, stil, podjednako su važni kao i sama sposobnost pisanja recenzija. Molim lijepo...
_____________ flatline
apsolutno se slažem |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 31/08/2007 : 22:57:02
|
quote: Originally posted by Curunir
ma zasto? ocjena sve govori... dapace, recenzije ostavimo recenzentima, a ne da iza jedne ide mali milijun drugih... u redu, to je svačije pravo, ali je nista manje jednako i samo ocjensko misljenje... ili bismo zbilja trebali forsirati i ono opisno ocjenjivanje u skolama?
točno.triba ukratko prokomentirat i to je to. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 31/08/2007 : 23:19:07
|
apsolutno se slažem
Jos cekam neke pikanterije od tebe... Mogo bi malo razgalit dusu! |
“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one." |
 |
|
DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts
Member since 24/09/2002 |
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 31/08/2007 : 23:24:45
|
ehhh... mislis da je to mukte? ali dobro, vidjet cemo... prvo ti otkrij cija je ovo beba sa strane, dajes li to svome potomstvu neke preparate od malih nogu da budu ovako veseli? |
 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 01/09/2007 : 00:34:25
|
Mislim da su komentari bitni. Ne kažem da je nužno pisati romane jer ako je pametna može biti dovoljna samo jedna rečenica. Osobno, čitam recenziju od vrha do dna i zbilja me iritira što 80% komentara djeluju kao neargumentirane brljarije ("ne sviđa mi se", "ne valja", "užas", "prepredobro", "bilo mi je dosadno", "nisam ni pročitao", "dobar"...). Jebaga, na prste jedne ruke mogu nabrojat članove koji se potrude pri komentiranju i čija mišljenja uvažavam JER SU ARGUMENTIRANA. Aj dobro, ima 20-ak takvih komentatora . Mnogo vremena sam mislio da važi ona "koliko ljudi, toliko ćudi" i "o ukusima se ne raspravlja". Međutim, sada mislim da ukuse treba raspravljati jer ima jako puno blesavih ukusa. Npr. imamo dvije premise: postoju dva čovjeka; 1)jedan jede prstace (školjke), 2)a drugi ih ne voli. Konkluzija: Taj drugi ima blesav ukus, jer prstaci su jednostavno najbolja školjka iz Jadrana! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
|
Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts
|
Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts
Posted - 01/09/2007 : 19:45:38
|
quote: Originally posted by Inferno
Mislim da su komentari bitni. Ne kažem da je nužno pisati romane jer ako je pametna može biti dovoljna samo jedna rečenica. Osobno, čitam recenziju od vrha do dna i zbilja me iritira što 80% komentara djeluju kao neargumentirane brljarije ("ne sviđa mi se", "ne valja", "užas", "prepredobro", "bilo mi je dosadno", "nisam ni pročitao", "dobar"...). Jebaga, na prste jedne ruke mogu nabrojat članove koji se potrude pri komentiranju i čija mišljenja uvažavam JER SU ARGUMENTIRANA. Aj dobro, ima 20-ak takvih komentatora . Mnogo vremena sam mislio da važi ona "koliko ljudi, toliko ćudi" i "o ukusima se ne raspravlja". Međutim, sada mislim da ukuse treba raspravljati jer ima jako puno blesavih ukusa. Npr. imamo dvije premise: postoju dva čovjeka; 1)jedan jede prstace (školjke), 2)a drugi ih ne voli. Konkluzija: Taj drugi ima blesav ukus, jer prstaci su jednostavno najbolja školjka iz Jadrana!
ehm... mozda ih ne voli jer ga je uhvatila pandurija i naplatila mu bijesnu globu i oduzela sav pribor (nasa je drzava sklona oguljivanju sintnih riba), i k tomu je alergican na skoljke te je jednom zamalo umro zbog alergijske reakcije pa mu sam spomen na prstace, neovisno o "objektivnom" ukusu i okusu, izaziva iznimne mučnine... kako bilo, može čovjek iz čista mira ne voljeti ni prstace ni bilo koje školjke... vjerovao ili ne, znam ljude koji ne vole dalmatinski pršut ili čak čokoladu... "objektivno", nisu normalni ... ali, što je "objektivno"?? |
 |
|
Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3475 Posts
Member since 31/08/2007 |
|
Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts
Member since 19/01/2007 |
Posted - 01/09/2007 : 20:47:01
|
quote: Originally posted by Inferno
Mislim da su komentari bitni. Ne kažem da je nužno pisati romane jer ako je pametna može biti dovoljna samo jedna rečenica. Osobno, čitam recenziju od vrha do dna i zbilja me iritira što 80% komentara djeluju kao neargumentirane brljarije ("ne sviđa mi se", "ne valja", "užas", "prepredobro", "bilo mi je dosadno", "nisam ni pročitao", "dobar"...). Jebaga, na prste jedne ruke mogu nabrojat članove koji se potrude pri komentiranju i čija mišljenja uvažavam JER SU ARGUMENTIRANA. Aj dobro, ima 20-ak takvih komentatora . Mnogo vremena sam mislio da važi ona "koliko ljudi, toliko ćudi" i "o ukusima se ne raspravlja". Međutim, sada mislim da ukuse treba raspravljati jer ima jako puno blesavih ukusa. Npr. imamo dvije premise: postoju dva čovjeka; 1)jedan jede prstace (školjke), 2)a drugi ih ne voli. Konkluzija: Taj drugi ima blesav ukus, jer prstaci su jednostavno najbolja školjka iz Jadrana!
ehm... mozda ih ne voli jer ga je uhvatila pandurija i naplatila mu bijesnu globu i oduzela sav pribor (nasa je drzava sklona oguljivanju sintnih riba), i k tomu je alergican na skoljke te je jednom zamalo umro zbog alergijske reakcije pa mu sam spomen na prstace, neovisno o "objektivnom" ukusu i okusu, izaziva iznimne mučnine... kako bilo, može čovjek iz čista mira ne voljeti ni prstace ni bilo koje školjke... vjerovao ili ne, znam ljude koji ne vole dalmatinski pršut ili čak čokoladu... "objektivno", nisu normalni ... ali, što je "objektivno"??
Vidite, to su argumenti koji zaslužuju pljesak! Bravo! |
Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
|
 |
|
Topic  |
|