forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Stripovi
 Nove recenzije/tekstovi/razno sa sajta...
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 298

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2007 : 21:20:26  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
ja ne volin ni školjke ni rakove

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/09/2007 : 21:23:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Jeste li kad ćuli za izraz: "Aj vatat rake govnjare"?

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 01/09/2007 : 21:29:12  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
naravno.bija je čest prije

You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 01/09/2007 : 22:02:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:
Originally posted by Curunir

quote:

Mislim da su komentari bitni. Ne kažem da je nužno pisati romane jer ako je pametna može biti dovoljna samo jedna rečenica. Osobno, čitam recenziju od vrha do dna i zbilja me iritira što 80% komentara djeluju kao neargumentirane brljarije ("ne sviđa mi se", "ne valja", "užas", "prepredobro", "bilo mi je dosadno", "nisam ni pročitao", "dobar"...). Jebaga, na prste jedne ruke mogu nabrojat članove koji se potrude pri komentiranju i čija mišljenja uvažavam JER SU ARGUMENTIRANA. Aj dobro, ima 20-ak takvih komentatora. Mnogo vremena sam mislio da važi ona "koliko ljudi, toliko ćudi" i "o ukusima se ne raspravlja". Međutim, sada mislim da ukuse treba raspravljati jer ima jako puno blesavih ukusa. Npr. imamo dvije premise: postoju dva čovjeka; 1)jedan jede prstace (školjke), 2)a drugi ih ne voli. Konkluzija: Taj drugi ima blesav ukus, jer prstaci su jednostavno najbolja školjka iz Jadrana!

ehm... mozda ih ne voli jer ga je uhvatila pandurija i naplatila mu bijesnu globu i oduzela sav pribor (nasa je drzava sklona oguljivanju sintnih riba), i k tomu je alergican na skoljke te je jednom zamalo umro zbog alergijske reakcije pa mu sam spomen na prstace, neovisno o "objektivnom" ukusu i okusu, izaziva iznimne mučnine...
kako bilo, može čovjek iz čista mira ne voljeti ni prstace ni bilo koje školjke... vjerovao ili ne, znam ljude koji ne vole dalmatinski pršut ili čak čokoladu... "objektivno", nisu normalni... ali, što je "objektivno"??

Vidite, to su argumenti koji zaslužuju pljesak!
Bravo!

nista ti malisa ne kontas... ali neka, narast ces
evo bas je mestar spomenija u velon mistu da gres lovit rake govnjare

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 01/09/2007 : 22:14:30  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:

ehhh... mislis da je to mukte?
ali dobro, vidjet cemo... prvo ti otkrij cija je ovo beba sa strane, dajes li to svome potomstvu neke preparate od malih nogu da budu ovako veseli?

Mukte je razgovor sa Tomatom...

Nema toga sto malo proteina, steroida, koke i ocinske ljubavi od djeteta ne moze napraviti!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 01/09/2007 : 22:49:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Mislim da su komentari bitni. Ne kažem da je nužno pisati romane jer ako je pametna može biti dovoljna samo jedna rečenica. Osobno, čitam recenziju od vrha do dna i zbilja me iritira što 80% komentara djeluju kao neargumentirane brljarije ("ne sviđa mi se", "ne valja", "užas", "prepredobro", "bilo mi je dosadno", "nisam ni pročitao", "dobar"...). Jebaga, na prste jedne ruke mogu nabrojat članove koji se potrude pri komentiranju i čija mišljenja uvažavam JER SU ARGUMENTIRANA. Aj dobro, ima 20-ak takvih komentatora. Mnogo vremena sam mislio da važi ona "koliko ljudi, toliko ćudi" i "o ukusima se ne raspravlja". Međutim, sada mislim da ukuse treba raspravljati jer ima jako puno blesavih ukusa. Npr. imamo dvije premise: postoju dva čovjeka; 1)jedan jede prstace (školjke), 2)a drugi ih ne voli. Konkluzija: Taj drugi ima blesav ukus, jer prstaci su jednostavno najbolja školjka iz Jadrana!

ehm... mozda ih ne voli jer ga je uhvatila pandurija i naplatila mu bijesnu globu i oduzela sav pribor (nasa je drzava sklona oguljivanju sintnih riba), i k tomu je alergican na skoljke te je jednom zamalo umro zbog alergijske reakcije pa mu sam spomen na prstace, neovisno o "objektivnom" ukusu i okusu, izaziva iznimne mučnine...
kako bilo, može čovjek iz čista mira ne voljeti ni prstace ni bilo koje školjke... vjerovao ili ne, znam ljude koji ne vole dalmatinski pršut ili čak čokoladu... "objektivno", nisu normalni... ali, što je "objektivno"??

Vidite, to su argumenti koji zaslužuju pljesak!
Bravo!

nista ti malisa ne kontas... ali neka, narast ces
evo bas je mestar spomenija u velon mistu da gres lovit rake govnjare

Ne bi baš volija lovat rake govnjare. Znaš, nisu mi baš ni po "objektivnom" ni po "subjektivnom" ukusu. Više preferiram prstace, božju spizu, pa makar pod paskom moguće globe i zaraze, pa makar zbog njih gorio u najvećim vatrama pakla - jer za svog kratkog života neću jesti otpatke. Kako vidim, mnogima su po ukusu i raci govnjari; kad je tako, eto vam ih...ali nemojte prije vječne tame na samrtnoj postelji mnogo godina od danas požaliti zbog vašeg "nadnaravnog neoborivog subjektivnog ukusa". Ah, da, zaboravih, postoji jedna krilatica popularna u mojim krajevima: "Ono si što jedeš"

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 02/09/2007 : 01:22:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message  Reply with Quote
Evo i 600. recenzije...
Go to Top of Page

Akul
Junior Member

Croatia
354 Posts

Member since 08/05/2007

Posted - 02/09/2007 : 01:25:33  Show Profile Show Extended Profile  Send Akul a Private Message  Reply with Quote
Nego...negdje piše da ima 601 recenzija, a negdje 604.U čemu je stvar?
Go to Top of Page

delboj
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
17728 Posts

Member since 01/03/2004

Posted - 02/09/2007 : 16:22:53  Show Profile Show Extended Profile  Send delboj a Private Message  Reply with Quote
Treba dodati naslovnicu MN SA 41 Crveni vjetar u recenziji.
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/09/2007 : 20:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
1. MM U zemlji patuljaka MM LMS 74/75 80% DeeCay

Jedna stara epizodica o zgodi kad je Martin bio u posjeti Irskoj...

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=624

2. MM Spektar MM SA 66 82% flamboyant soul
http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=623

Spektar boja i crno-bijelog. Jubilarni #200!

3. ZG Demonska knjiga ZG LU 119/120 89% npetros2@htnet-dsl

Burattini i Zagor u svojem detektivskom izdanju...

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=622

4. PIBD Onaj koji prebiva u tami PIBD LIB 1 93% DeeCay
http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=PIBD&StoryID=621

Prvi broj Priča iz baze Drugdje by Libellus. Nije MM, nego nešto možda još i bolje!

5. MM Ljudi gmazovi MM MX 1b 60% DeeCay

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=MM&StoryID=620

Prvi broj maxija MM konačno objavljen i kod nas... Ne baš nešto nadahnuta pričica.

6. ZG Kapetan Zmija ZG LEX 103/107 93% zagorovsky

http://www.stripovi.com/Recension.asp?hero=ZG&StoryID=619

Zagor klasik, prema broju komentara, epizoda je valjda kultna?!

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/09/2007 : 20:27:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Akul

Nego...negdje piše da ima 601 recenzija, a negdje 604.U čemu je stvar?

Krivo!

Negdje piše 606, a negdje 603...
Zašto? Prema mojoj procjeni ukupno ima 603 različite recenzije, a nagađam da ima još 3 kontrarecenzije s kojima iznosi 606. Markos?

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/09/2007 : 20:29:42  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
tocno!

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/09/2007 : 21:10:23  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Vidiš ti kako je gospodin DeeCay pronicljiv. Do sada sam mislio da mu neko drugi piše sve te recenzije, neki Johnny Freak zatočen u podrumu.

Pitanje:
Zašto su boje na onim slikama sa moje recenzije onako bljede?

Dobro i šta mi sada treba da uradimo?
Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/09/2007 : 21:15:51  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
A ja se pitam ko je taj lik koji se skriva iza misterijoznog flamboyant soula? Koji je njegov pravi identitet? Tko je njegov Ludi klobučar koji mu sipa šale ko iz rukava?

glede&unatoč slika!
kako si ih skenirao, takve su ti i ispale! ;)

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/09/2007 : 21:21:01  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Hehe, dobra fora! ;))

Go to Top of Page

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 03/09/2007 : 21:23:57  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Sad, šalu na stranu, mislim da sam ih malo svjetlije i skenirao. Zato su ti takve i ispale... Kaj je tak strašno?

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/09/2007 : 21:27:15  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Ma ne nego pitam jer sam bio editirao i popravio boje. Pa me interesiralo, valjda nisam nešto dobro napravio.

Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/09/2007 : 21:27:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
nije uopce.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/09/2007 : 21:30:31  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Se vidi uopće ona lubanja? Ja nikako da ju vidim...

Edited by - flamboyant soul on 03/09/2007 21:30:43
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 03/09/2007 : 21:33:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
ja je u stripu nisam uspio. a nije da se ne potrudih. desno mi oko inace nije naj od jos od jedne bolesti od prije dvije godine pa ne smijem previse pokusavati. ali ovaj omnibus je uistinu pravo osvjezenje od katastrofalno loseg regularnog MM u nas... to je kudikamo vaznije.

Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/09/2007 : 21:38:49  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Imam osjećaj da je došlo do kiksa kada su se ponovno štampali ti stripovi tu u Hrvatskoj. Jer to je bilo kompjuterski napravljeno, tako da se vjerojatno skeniranjem izgubilo. Neznam, nagađam.

U svakom slučaju - da, nakon "Hamptonovog prijestolja" ovo je bilo pravo zadovoljstvo (koje je onda opet onaj usrani maxi uništio). Pa sam brže napisao recenziju dok ga ova dvojica "žderača misterija" nisu dohvatili u svoje ruke. ;)))

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/09/2007 : 21:43:19  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Nema sanse da je MM 200 skeniran. Predobro je otisnut da bi bio skeniran. Usporedite tisak u npr. Zagorima u boji sa ovim MM 200, to je nebo i zemlja. Ovo je radjeno s originalnih talijanskih materijala.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/09/2007 : 21:47:01  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
Možda ti se čini. Ovaj je broj specijalno napravljen za jubilej i obojan u raznim tehnikama od više osoba. Kod Zagora se to ipak radi kudikamo nonšalantnije.

Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29729 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 03/09/2007 : 21:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ne, to se najbolje vidi po crnoj. Kad se skenira crna, onda ona ne bude prava crna, nego "siva", cmyk crna. U MM 200 je crna crna, a ne siva.

Trouble will find me
Go to Top of Page

flamboyant soul
stripovi.com suradnik

United Kingdom
1975 Posts

Member since 10/07/2007

Posted - 03/09/2007 : 21:56:50  Show Profile Show Extended Profile  Send flamboyant soul a Private Message  Reply with Quote
U redu Bwana, izgleda da ste stručnjak. ;))

Go to Top of Page
Page: of 298 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.56 seconds. Snitz Forums 2000