forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Ultimate Zagor topic
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 489

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 05/09/2007 : 15:35:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Pa već ima tema novi Zagor u Italiji, pa onda...
Go to Top of Page

boromir
New Member

Serbia
196 Posts

Member since 21/01/2007

Posted - 05/09/2007 : 21:19:51  Show Profile Show Extended Profile  Send boromir an ICQ Message  Send boromir a Private Message  Reply with Quote
Eh konačno novi Zagor i Zagor extra u prometu ...

Alessandro Chiarolla za predsjednika Italije!!!
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 05/09/2007 : 22:00:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
Prije 2 dana sam uzeo sad već starog zagora i extru. Znači, da nisam tad kupio, ode...

Mefisto je lik koji Texa spasava od kritika na pretjeranom realizmu.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 06/09/2007 : 10:38:16  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Jesu li došli extra i redovni na kioske??
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 06/09/2007 : 10:44:34  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by zagorovsky

Izgleda da jesu!

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 06/09/2007 : 14:19:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Inferno

quote:

Izgleda da jesu!

I šta je?
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 06/09/2007 : 16:26:59  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
jučer nakon dugo vremena ponovo dohvatih zlatnu seriju...ponovih epizodu sa tkačem. odlična epizoda, ali tisak...prekatastrofalno.
jedva čekam da sve te avanture iz mog djetinjstva izađu u extra seriji pa da to liči na nešto.

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"

Edited by - piquet on 06/09/2007 16:27:21
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 06/09/2007 : 16:30:28  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by piquet

jučer nakon dugo vremena ponovo dohvatih zlatnu seriju...ponovih epizodu sa tkačem. odlična epizoda, ali tisak...prekatastrofalno.
jedva čekam da sve te avanture iz mog djetinjstva izađu u extra seriji pa da to liči na nešto.

Ja zbog nedostatka stranica, tiska, cenzure i drugih dnevnikovih petljarija neću ni da pogledam ZS i LMS. A kad bi i to sve pročitao onda bi mi bilo glupo kupovati extru, odnosno nešto što sam već čitao. Imam strpljenja.

Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 06/09/2007 : 20:05:19  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
sve je to istina.ali dnevnik je bio u necemu ispred danasnjih izdavaca a to je originalni crtez u samom stripu ostrina npr ferijevog crteza a na skeniran kao sada.uporedi crtez ferija u zlatnoj seriji ,italijanskom originalu i u danasnjim izdanjima ludens,slobodna dalmaciji,vaniniju i ostalima i videces razliku.pricali smo o tome.naravno danas strip izgleda super.ali meni treba ostar crtez sa najsitnijim detaljima kao u italijanskom originalu.dnevnik je dobijao,placao originalan film sa materijalom a danas je to preskupo pa se danas kod nas tako neradi nego na drugi nacin koji je jeftiniji ali zato se gubi ostrina u crtezu koji se posebno primecuje kod ferija.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 06/09/2007 : 20:09:11  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

sve je to istina.ali dnevnik je bio u necemu ispred danasnjih izdavaca a to je originalni crtez u samom stripu ostrina npr ferijevog crteza a na skeniran kao sada.uporedi crtez ferija u zlatnoj seriji ,italijanskom originalu i u danasnjim izdanjima ludens,slobodna dalmaciji,vaniniju i ostalima i videces razliku.pricali smo o tome.naravno danas strip izgleda super.ali meni treba ostar crtez sa najsitnijim detaljima kao u italijanskom originalu.dnevnik je dobijao,placao originalan film sa materijalom a danas je to preskupo pa se danas kod nas tako neradi nego na drugi nacin koji je jeftiniji ali zato se gubi ostrina u crtezu koji se posebno primecuje kod ferija.

Ma kralju to su sitnice. Jel ti važnije da imaj sve stranice ili oštrina vinjeta??
Go to Top of Page

dzoni
Advanced Member

Serbia
4338 Posts

Member since 11/09/2006

Posted - 06/09/2007 : 20:25:40  Show Profile Show Extended Profile  Send dzoni a Private Message  Reply with Quote
voleo bi sve da imam i sve strane i ostrinu.kod nekih crtaca neprimeti se razlika,zavisno od njihovog stila crtanja ali kod ferija se to bas primeti.ako imas samo jedan original iz italije pogledaj ferijev crtez.
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 07/09/2007 : 15:40:34  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Kakav vam je ovaj Pini Segna.Slijedi nam podosta negovih epizoda u iduće 2 godine?
Po meni nešto između Ferrija i Bignottija.
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 07/09/2007 : 15:51:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kakav vam je ovaj Pini Segna.Slijedi nam podosta negovih epizoda u iduće 2 godine?

Ne sićan se da san ga vidio na djelu, ali ako je između ove dvojice onda je dobar...
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 07/09/2007 : 15:53:23  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by dzoni

ne mogu to reći jer prvo papir je katastrofa, štampa još gora, sve skupa izgleda kao da je netko jeo burek na stripu.
drugo ovo je crtao donatelli!

"I kako se može razaznati je li neciji jezik iskren, ako mu ne gledamo u lice dok govori i ako ne slušamo zvuk njegovih rijeci?"
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 07/09/2007 : 15:55:16  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote
quote:

prva njegova priča koju sam čitao je ostrvo magle...pošto dugo godina nisam nabavio kraj ta me avantura dugo kopkala pa me valjda i crtež više dojmio nego što bi trebalo...uglavnom ok je.

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 07/09/2007 : 15:57:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Moran priznat da za tog nisan čuo. Nisan baš prije obraća na to pozornost? Kad je taj debitira?
Go to Top of Page

piquet
Senior Member

Croatia
1592 Posts

Member since 15/03/2003

Posted - 07/09/2007 : 16:12:34  Show Profile Show Extended Profile  Send piquet a Private Message  Reply with Quote

Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 07/09/2007 : 16:12:51  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Moran priznat da za tog nisan čuo. Nisan baš prije obraća na to pozornost? Kad je taj debitira?

S trenutnom epizodom! Odradija je 5-6 epizoda!

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 07/09/2007 : 16:33:40  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
hvala Piquet! I baš ni jednu epizodu nisan čita, nekako san ih priskočio... I KAKAV JE TAJ?
Go to Top of Page

npetros2@htnet-dsl
Advanced Member

Papua New Guinea
3783 Posts

Member since 22/02/2006

Posted - 07/09/2007 : 16:43:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit npetros2@htnet-dsl's Homepage  Send npetros2@htnet-dsl a Private Message  Reply with Quote
Sjećam se te ostrve magle i onog luđaka, dobra atmosfera, možda me kraj blago razočarao...

David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS]
Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid!

Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone!
-Ryan Reynolds-
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 07/09/2007 : 16:45:20  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Napravio je dobru stanku, od nekih dvadeset godina...
Go to Top of Page

Inferno
stripovi.com suradnik

Croatia
3752 Posts

Member since 19/01/2007

Posted - 07/09/2007 : 16:54:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Inferno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Poncho

Napravio je dobru stanku, od nekih dvadeset godina...

Kako to misliš

Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 07/09/2007 : 16:57:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
Pa ova zadnja naslovnica koja je pokazana, datira jedno oko ´87..
Go to Top of Page

zagorovsky
Senior Member

Croatia
1835 Posts

Member since 07/08/2007

Posted - 07/09/2007 : 17:01:39  Show Profile Show Extended Profile  Send zagorovsky a Private Message  Reply with Quote
Ovaj extra koji je sad izišao je iz 77 a njegov zadnji je iz 84 stoga ni u ludilu 20 godina al čini mi se da nije crtao 3 ili 4 godine
Go to Top of Page

Poncho
stripovi.com suradnik

Croatia
3464 Posts

Member since 31/08/2007

Posted - 07/09/2007 : 17:04:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Poncho a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ovaj extra koji je sad izišao je iz 77 a njegov zadnji je iz 84 stoga ni u ludilu 20 godina al čini mi se da nije crtao 3 ili 4 godine

Zar je ´84 bila prije 4 godine?
Go to Top of Page
Page: of 489 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.83 seconds. Snitz Forums 2000