sve ide super i u najboljim manirima ustaljene sapunjare... cvetje, drvetje, skrivena ljubav koja nije toliko skrivena, poljubac u nagoveshtaju i onda - dum!(pun intended:)
ja naglas izgovaram "U JEBOTE!" a cimer me bledo gleda i prevrtje ochima...
bio je i red da se chika BKV malo povrati sa Y-om... napokon se ponovo radujem i s nestrpljenjem ischekujem novu svesku...
josh dva komata i nema vishe.
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
Fenomenalan broj, koji je uz to najbolji argument za digitalne stripove. U slijedećih 6-12 mjeseci koliko je potrebno da zadnji trejd dođe do nas, biće nemoguće izbjeći spoiler koji je u stanju totalno sjebati doživljaj.
E, pa ja cu ga pokusat izbjeci. Stao sam na trecem trejdu prije 3 godine cekajuci da izadje sve i da to procitam u komadu i ... ako mi netko spoila ... uh.
a ja mislio da su snobishe i lezilebovitji oni shto chekaju na trejd da krenu sa chitanjem... ispade da postoji jedna potpuno nova i nadasve opasnija vrsta strip parazita:)PppPpPp
************************************** Nash cilj je tako velik da ga ne mozemo promashiti!
a ja mislio da su snobishe i lezilebovitji oni shto chekaju na trejd da krenu sa chitanjem... ispade da postoji jedna potpuno nova i nadasve opasnija vrsta strip parazita:)PppPpPp
U početku sam bio žestoko protiv skenova,ali sam promijenio mišljenje.To je izvrsna mogućnost da pročitaš(besplatno)stripove koje ne bi nikad kupio a i mogućnost je da ti se neki novi strip svidi pa da ga kupiš u papirnatom izdanju(Brončano doba).Vrijedi i obrnuto.Neke stripove koje sam sigurno mislio kupiti u papiru nakon čitanja skenova nisam kupio(Civil war).
Stao sam na trecem trejdu prije 3 godine cekajuci da izadje sve i da to procitam u komadu
Ja sam pokupio prvih pet ove godine, i poslednjih pet ću iduće, i taman iz dva dela. Samo jednom se pravi greška zvana čitanje Bonea još malo pa deset godina. ;)
A inače, Y mi postaje dobar tek od četvrtog trejda (drop dead, dekara ;) ), pre toga mi je samo... okej.
DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
evo, meni dekara skinuo junf! nisam mogo cekat svesku, pa procito skenirano. mrzim bkv-a!
chisto josh malo da krchkamo trejd parazite i rovarimo po savesti te im chinimo chekanje do trenutka chitanja(leto 2008e:) maximalno neugodnim :))
[sve ima svoju cenu - jelte.]
isechak iz dzukinog mejla po prochitanom broju:
"jebemumater!!!!!! celavu!!! nabijem ga!"
da, chika dzuka je sve lepo sumirao u par rechca koje su svima proshle po glavu po chitanju. samo shto ja nisam mogao tako lepo i jasno da srochim:)) toliko je shokantno deshavanje u svesKi
a evo samo za druga markosa SPOJLER iz pomenute epizode:))
ovaj put sam ipak malo tolerantan bio pa sam dotichni SPOJLER ubeleo da se ne vidi.
ako prevuchete mishem preko prikazatje vam se dotichni SPOJLER koji je promenio strip scenu u momentu i precepio internet na pola u delitju sekunde.
daklem - SPOJLER sledi ispod!
ma daj, niste valjda stvarno mislili da tju vam pokvariti zadovoljstvo chitanja najbolje epizode Ya od #37 naovamo te trenutka koji je pomerio na (mnogo)bolje kvalitetu ionako iznadprosechno dobrog naslova... ajde, ajde - nisam ja takav!:))
A!? shta kazete? uFFfFfffff... rekoh ja - SHOKANTNO!!!
pretplate se primaju od danas do zakljuchka broja. cijena? prava sitnica - A4 HC 12strana c/b + kolor kaver - 83 eura(u prodaji tje biti znatno skuplji).
sve uplate(kesh u koverti)na: dejan djokovitj gvozdena paunovitja 25 32000 chachak, srBija
:)))