Evo, stigao je trenutak za pokazati kako izgleda Nathan Never u Libellusovom izdanju! Kako smo Dado i ja vec naveli, jos tamo negdje u proljece, redovni Nathan nastavlja svoj zivot u knjigama gdje ce u svakoj od njih biti objavljena po 3 redovna broja. Za ovu priliku pripremljene su 4 knjige, s brojevima od 63-74, tako da ce svi Nathanovci definitivno imati sto za citati ove jeseni!
Cijena svake od knjiga (HC; 500 kom.) bit ce 110 kn, a u prodaji ce se naci tijekom 10. mjeseca. Navedena cijena se odnosi na prodaju u striparnici Libellus u Zagrebu.
Ovom prilikom Dado i ja se od srca zahvaljujemo Mihaeli-Mariji, Dekari, Zlaji, Vedranu te Melini, koja nam je opet podarila genijalan dizajn! Najbolji ste! Daleko najbolji!!!
And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
nathan me ne zanima, ali moram pohvaliti po meni do sada daleko najbolji dizajn ovih bonelli izdanja Ovo je daleko najjače, a prve dvije naslovnice su za raspametiti se još da me zanima :)
David Hayter: Legend is nothing but fiction, someone teels it, someone else remembers, everybody passes it on [/font=Trebuchet MS] Solidus Snake: Brother, this is a whole different game from Liquid! Don`t do lunch! That`s like the express lane to the friend zone! -Ryan Reynolds-
Ja si mislim (za probu) prvo kupit ovu knjigu sa leptirićem na naslovnici, jer vidim da tu dobijem odmah i dvije Meddine priče u paketu... nadam se da su to neke više-manje zasebne priče, izvan kontinuiteta. Uh, morati će ove epizode biti jako dobre da ja i dalje poklonim Nathanu Neveru svoje povjerenje i u ovakvom izdanju.