meni se ne sviđa što su brojevi epizoda na hrbatu, bilo bi bolje da piše godina kao kod Texa
Pa ovdje godina na hrbtu nije potrebna, jer idu toćno po orginalnom redoslijedu bez ikakvog preskakanja, dok kod Texa za sada objavljuju samo nikad kod nas objavljene epizode i godina na hrbatu je fenomenalan potez!
'Moj je dojam, za koji doista nemam egzaktnih argumenata, da nigdje nema toliko banalnosti i trivijalnsti kao u tekstovima na ekranima'
Moram da ponovim pitanje od ranije, a to je da li ce se jdednog dana LIBELLUS vartiti na pocetak serije, pa sve do br 63?
Je, i mene bi isto zanimalo?
Ja se nadam da hoće, ali za sada je to nemoguće kvalitetno napraviti zbog nemogućnosti dobivanja prava na Castellinijeve naslovnice i prvi broj koji je On nacrtao...
super dizajn, posebno mi se sviđa hrbat i dobro je što pišu brojevi od 63. a za prvu knjigu mi je bila bolja naslovnica Otok na nebu. ovo prva 4 broja sigurno kupujem, za dalje ćemo viditi...
NAPOKON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ALEALE ALEALE ALEALEALEALEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!! ko ceka doceka :-) gastone, evo upisao sam se od srece, ali bukvalno :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) stripovi(dizajn + naslovnice) stvarno izgledaju fenomenalno i ostavili su me bez teksta, kao i cinjenica da se radi o nathanu :-))))) libellus, hvala ti, libellus, hvala ti...
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
ahhhm,što da velim ljudi osim.... tja, bog bogova strip junaka nije ni zaslužio lošije od ovog...
i fala bogu da dečki u Libellusu znaju pravu kvalitetu ovog strip junaka i cijele serije,i pridaju mu ekvivalentno vremena i truda.... hvala im na tome neizmjerno
"Leptirov san" je magična naslovnica doslovno...ocrtava upravo ono što je po meni prava bit nathana...zašto čitam i uživam nathana...
žao mi je samo što na kratkom opisu na stražnjoj korici nema ispisana i koja riječ tipa "melankolija,emocija,..." il neš slično,a ne samo akcija... ovo je daleko dublji strip od kakvog običnog akcijskog SF-a...
p.s. gaston,da li su naslovnice unutar knjige također u boji? el takva praksa?
e da i...toliko sam vam zahvalan da zovem cijeli libellus dogodine na moju ženidbu! majke mi...
ili u vozu koji stoji ;-) ili u wc-u na granici izmedju austrije i ceske :-D
A ja se jos ismevam onim oglasima u sabveju koji vele dodjite na kurs PRAKTICNE filozofije A vidi ovo, Balkan izgleda radja prakticne filozofe samo tako...
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se može izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duša. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeš li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio.
"A ja se jos ismevam onim oglasima u sabveju koji vele dodjite na kurs PRAKTICNE filozofije A vidi ovo, Balkan izgleda radja prakticne filozofe samo tako..."
ma balkan je bogat svim poljoprivrednim kulturama pa tako i filozofima ;-)
"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"