Author |
Topic |
gumiflex
Average Member
Croatia
521 Posts
Member since 12/05/2007 |
Posted - 24/09/2007 : 19:37:07
|
quote: Originally posted by dubac
Pao je dosta lako. Znam mu ime,znam mu prezime,adresu.Prave podatke,ne lazne. Znam mu sve nikove na kolekcionaru i jedan na stripovi.com. Sutra mu idem u posetu.Sta jos treba da uradim? Evo zamolicu Boa da do sutra ne proda LMS 127 jednom liku iz Srbije i da mu ne posalje laserskim putem do sutra strip. Sve sto pricas je hipoteticki a ja govorim o realnim stvarima.U realnosti je to tesko izvesti. Posebno sto se nije ponasao intiligentno.Sve njegove reakcije su bile predvidljive. Onog trenutka kada mu je preko jednog lika stavljeno do znanja da se zna za njegov pokusaj prevare izmislio je gomilu nikova i poceo da kupuje sam od sebe stripove da bi sprecio da bude otkriven.Zapravo nam je dao dokaze.To smo i ocekivali.Ne bi drugacije imali dokaze. Da smo ga pustili Gervasijus bi na primer osvojio vecinu aukcija jer je bio spreman da plati veliki iznos i zamisli da je platio a ja znam da je bio spreman da uradi tako jer smo se culi sa njim i upozorili ga na prevaru.Stankodej licno ga je kontaktirao.Drugacije nije moglo.Plus sto moze bilo ko koga ne mozes upozoriti osvojiti strip i mozda poslati novac. Ovo je bilo najbolje resenje.Niko nije prevaren.To je najvaznije.Nije se na kolekcionaru ponovio onaj Dsmaksa ili kako se vec zove koji je nedavno tako dobrom ponudom opljackao par ljudi ovde.Sprecili smo kradju a imamo sve dokaze i sutra idem da preuzmem strip.On ga nema:-))))))
Ispravno. |
Hoka-hej! |
|
|
Mr.Brooks
New Member
Serbia
205 Posts
Member since 02/08/2007 |
Posted - 24/09/2007 : 19:42:33
|
Sprecili smo kradju a imamo sve dokaze i sutra idem da preuzmem strip.On ga nema:-))))))
Hm,možda nema strip a ima pitbula,bejzbol palicu i pištolj
Ne,ozbiljno.I šta planirate uraditi sa njim ?
Namazati ga katranom i perijem i takvog ga voditi kroz Smederevo ?
Lik može reći da su mu eto slučajno baš sinoć lopovi obili kuću i ukrali sve stripove.Ili kako me je eto baš LMS 127 greskom deda juče bacio u djubre pa onda ti dokaži da ne govori istinu. Ili kako je moguće da više različitih ljudi bude na netu sa iste IP adrese.
Sa pravne strane ne možete mu ništa.
Srećno sa isterivanjem pravde. |
Edited by - Mr.Brooks on 24/09/2007 19:46:36 |
|
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
Member since 01/09/2006 |
|
Obi-wan
Advanced Member
Croatia
13782 Posts
Member since 29/08/2004 |
Posted - 24/09/2007 : 19:56:48
|
Pao je dosta lako. Znam mu ime,znam mu prezime,adresu.Prave podatke,ne lazne. Znam mu sve nikove na kolekcionaru i jedan na stripovi.com. Sutra mu idem u posetu.Sta jos treba da uradim? Evo zamolicu Boa da do sutra ne proda LMS 127 jednom liku iz Srbije i da mu ne posalje laserskim putem do sutra strip. Sve sto pricas je hipoteticki a ja govorim o realnim stvarima.U realnosti je to tesko izvesti. Posebno sto se nije ponasao intiligentno.Sve njegove reakcije su bile predvidljive. Onog trenutka kada mu je preko jednog lika stavljeno do znanja da se zna za njegov pokusaj prevare izmislio je gomilu nikova i poceo da kupuje sam od sebe stripove da bi sprecio da bude otkriven.Zapravo nam je dao dokaze.To smo i ocekivali.Ne bi drugacije imali dokaze. Da smo ga pustili Gervasijus bi na primer osvojio vecinu aukcija jer je bio spreman da plati veliki iznos i zamisli da je platio a ja znam da je bio spreman da uradi tako jer smo se culi sa njim i upozorili ga na prevaru.Stankodej licno ga je kontaktirao.Drugacije nije moglo.Plus sto moze bilo ko koga ne mozes upozoriti osvojiti strip i mozda poslati novac. Ovo je bilo najbolje resenje.Niko nije prevaren.To je najvaznije.Nije se na kolekcionaru ponovio onaj Dsmaksa ili kako se vec zove koji je nedavno tako dobrom ponudom opljackao par ljudi ovde.Sprecili smo kradju a imamo sve dokaze i sutra idem da preuzmem strip.On ga nema:-))))))
Ne vidim čemu tajnost, takve treba raskrinkati da se netko ne opeče. Što se ovoga sajta tiče barem nick ovdje ako ništa drugo. |
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine. |
|
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
Posted - 24/09/2007 : 20:16:18
|
quote: Originally posted by Obi-wan
Ne vidim čemu tajnost, takve treba raskrinkati da se netko ne opeče. Što se ovoga sajta tiče barem nick ovdje ako ništa drugo.
Nije tajnovitost. Samo prvo zelim da sutra rascistim celu stvar sa likom. Niko nece ostati uskracen za informaciju a posebno ne za nick na stripovi.com. Eto samo malo strpljenja do sutra.Ja sam radoznao takodje da ga upoznam.Vec dva puta me je izbegao kada sam isao privatno u njegovo mesto stanovanja pa zeleo onako uzgred da pogledam stripove.Verovatno ce pokusati i sutra.Samo ako to uradi sutra daje jos jedan u nizu dokaza.Sutra dolazim da platim jedan veoma skup strip i da ga preuzmem.Posten covek bi mi se obradovao a neposten.... |
|
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
|
dubac
Senior Member
Serbia
2955 Posts
Member since 12/10/2005 |
|
idado
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
Posted - 24/09/2007 : 21:48:10
|
Živio! Ne bih volio da doživiš neprijatnost, pošto sam ja ovde pokrenuo raspravu o događaju. Čuvaj se, jebi ga, vidiš i sam da svakakvih ludaka ima. A i vjerovatno čita sve ovo... |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7507 Posts
Member since 26/12/2006 |
|
idado
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
4057 Posts
Member since 30/11/2004 |
|
sed1
Advanced Member
Germany
3437 Posts
|
Legacy Keeper
New Member
Serbia
177 Posts
Member since 11/04/2007 |
|
srdjandj
Advanced Member
Serbia
22426 Posts
Member since 02/05/2005 |
Posted - 25/09/2007 : 11:22:28
|
quote: Originally posted by sed1
Zagrebacki duel...
hehehe.... |
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!! |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Member since 01/05/2005 |
Posted - 25/09/2007 : 22:10:04
|
Cini mi se da je ovo vise reklamna kampanja izmedju BO-a i Dveribada...mislim, deluje mi smesno i nerealno da se dva najveca prodavca stripova u HR i okolini nadmecu oko izdanja starog nekoliko meseci dostizuci pri tom trostruku cenu od realne 6 dana pre isteka aukcije...pri tome se taj strip do pre neki dan ( a mozda ga jos uvek ima) mogao nabaviti kod Slobe u darkwoodu za 10 jevreja u svako doba dana i noci... Voleo bih da gresim ali cinjenice govore upravo tako...
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 25/09/2007 : 22:31:49
|
Nekad se desi da se covjek takmici sa nekom osobom,ono testira mu zivce,zeza se..kao da igraju partiju saha. U svakom slucaju to je dobro za osobu koja prodaje strip. |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Member since 18/07/2005 |
Posted - 25/09/2007 : 22:42:23
|
quote: Originally posted by sdragan@
Cini mi se da je ovo vise reklamna kampanja izmedju BO-a i Dveribada...mislim, deluje mi smesno i nerealno da se dva najveca prodavca stripova u HR i okolini nadmecu oko izdanja starog nekoliko meseci dostizuci pri tom trostruku cenu od realne 6 dana pre isteka aukcije...pri tome se taj strip do pre neki dan ( a mozda ga jos uvek ima) mogao nabaviti kod Slobe u darkwoodu za 10 jevreja u svako doba dana i noci... Voleo bih da gresim ali cinjenice govore upravo tako...
-Obzirom da griješiš,nisu činjenice!-Očito ni reklama nije jeftina,ali vjerojatno se radi o utrci"čija kita duža"! -Dragane,ukoliko u Beogradu ima ovog stripa,kupi mi ga,a plaćam 20 evrića po komadu!-Radi se o principu,pa tko izdrži duže.Vidjet ćemo,Bo-mlad,ja -lud!(par nesuglasica,ali to je naš problem!) -"Kad si mlad,oće da jedeš,oće da jebeš,a to košta"! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 25/09/2007 : 22:43:43
|
quote: Originally posted by Porter
Nekad se desi da se covjek takmici sa nekom osobom,ono testira mu zivce,zeza se..kao da igraju partiju saha. U svakom slucaju to je dobro za osobu koja prodaje strip.
-Jesi se ti to podsjetio ALAN FORDA 448!!??? |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 25/09/2007 : 22:46:28
|
quote: Originally posted by dveribad
Nekad se desi da se covjek takmici sa nekom osobom,ono testira mu zivce,zeza se..kao da igraju partiju saha. U svakom slucaju to je dobro za osobu koja prodaje strip.
-Jesi se ti to podsjetio ALAN FORDA 448!!???
-Ukoliko me sjećanje dobro služi,najskuplji strip koji sam kupio je bio ZS 127-MARK--500 eurića!Stvar principa,ali svakako ludost!"...a lakše sam ranjen"!! |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 25/09/2007 : 22:49:33
|
-Obzirom da griješiš,nisu činjenice!-Očito ni reklama nije jeftina,ali vjerojatno se radi o utrci"čija kita duža"! -Dragane,ukoliko u Beogradu ima ovog stripa,kupi mi ga,a plaćam 20 evrića po komadu!-Radi se o principu,pa tko izdrži duže.Vidjet ćemo,Bo-mlad,ja -lud!(par nesuglasica,ali to je naš problem!) -"Kad si mlad,oće da jedeš,oće da jebeš,a to košta"!
He,he...neka,neka...cekacu par meseci pa cu ti ga prodati za 100-tinak evrica...
|
"Bijah uhvacen u zamku,I pozvan da se predam,Al taj nisam ja,Stuc u ruke i crta. Kako gordo teku suze,Skrivao sam mnoge ljude,Kao i imena,A sad i ona ginu sa mnom
|
Edited by - sdragan@ on 25/09/2007 22:50:12 |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 25/09/2007 : 22:52:15
|
Ne sjecam se ja nikakvog Alan Forda http://www.stripovi.com/AuctionViewOffers.asp?ID=135464 Pa i njega si poklonio sine Brute ! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 25/09/2007 : 22:55:19
|
-Obzirom da griješiš,nisu činjenice!-Očito ni reklama nije jeftina,ali vjerojatno se radi o utrci"čija kita duža"! -Dragane,ukoliko u Beogradu ima ovog stripa,kupi mi ga,a plaćam 20 evrića po komadu!-Radi se o principu,pa tko izdrži duže.Vidjet ćemo,Bo-mlad,ja -lud!(par nesuglasica,ali to je naš problem!) -"Kad si mlad,oće da jedeš,oće da jebeš,a to košta"!
He,he...neka,neka...cekacu par meseci pa cu ti ga prodati za 100-tinak evrica...
-...važi,ali ukoliko zarakijamo,bit će belaja!--Uglavnom,vidjevši aukcije,opet pizdarija,ne pušta "karonja"!-Vidiš,izazivaš dva bika,opet pizdarija.Morat ću odustat! |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 25/09/2007 : 22:58:56
|
Pa neces valjda sada odustati kada je najsladje...lupaj 500 kuna...videces da ces lepse zaspati veceras...garant... |
|
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 25/09/2007 : 22:59:08
|
Ne sjecam se ja nikakvog Alan Forda http://www.stripovi.com/AuctionViewOffers.asp?ID=135464 Pa i njega si poklonio sine Brute !
-Ha,pod Silvijinim nick-om!-Poklonio?-Jeb fga,kad si se hrabro borio,a pričali ljudi da ima nekakav "lafčina" koji nikada ne gubi aukcije!?-Tebi strip,meni zadovoljstvo i rep u zraku(uz minus od 141 kune)! |
|
|
dveribad
Senior Member
Croatia
2502 Posts
Posted - 25/09/2007 : 23:01:40
|
Pa neces valjda sada odustati kada je najsladje...lupaj 500 kuna...videces da ces lepse zaspati veceras...garant...
"Ajde ti"!!(ovo u navodn. su citati iz filmova).-Bilo bi ljepo znat da ima netko luđi! |
|
|
sdragan@
Senior Member
Western Sahara
1780 Posts
Posted - 25/09/2007 : 23:05:48
|
Pa neces valjda sada odustati kada je najsladje...lupaj 500 kuna...videces da ces lepse zaspati veceras...garant...
"Ajde ti"!!(ovo u navodn. su citati iz filmova).-Bilo bi ljepo znat da ima netko luđi!
Izvini ali ja ne ucestvujem u utrci "cija je kita duza"!
|
|
|
|
Topic |
|