Author |
Topic |
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 25/09/2007 : 12:57:55
|
naravno ovaj popis je iz LMS - a
ostale epizode ispod broja 117 su sve gambine
u broju lms - a 306 Kit ima drugaciju uniformu u odnosu na prije i od toga broja nosi takovu unformu, mada se lms - u zaletjela jedna stara epizoda u broju 399, 400 gdje on ima onu stariju vrstu uniforme |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 25/09/2007 : 20:59:02
|
quote: Originally posted by Kruger
evo nekih popisa :
CRTAČI KIT TELERA U LMS - u :
- lina bufalonte je prosjecan
svejedno zasluzuje da joj se ime napise pravilno, buffolente, i da joj se ne mijenja spol... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 25/09/2007 : 21:07:18
|
ok, moram jos ionako provjeriti jos par podataka, ovo je bilo na brzinu slozeno pa su greske moguce, nisam siguran ni da se onaj zove blazo ili blazano, moram provjeriti taj podatak, to sam napisao po sjecanju, tako je bilo i s linom bufolente, znam da je zenko ali brznisko pisanje ponekad donese pogreske
sutra cu to srediti |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 25/09/2007 : 21:17:54
|
ok, moram jos ionako provjeriti jos par podataka, ovo je bilo na brzinu slozeno pa su greske moguce, nisam siguran ni da se onaj zove blazo ili blazano, moram provjeriti taj podatak, to sam napisao po sjecanju, tako je bilo i s linom bufolente, znam da je zenko ali brznisko pisanje katkad donese greske
sutra cu to srediti
ma sve ok, vidim i da ovdje pises brzinski:))
|
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 25/09/2007 : 21:46:17
|
uvjek pisem brzinski na forumu
a sto rec kad izbornik nase repke kaze desiti umjesto dogoditi ili takmicenje umjesto natjecanje
nisam siguran sto je ispravno pogreska ili greska ili pak pogrijeska katkad je sigurno ispravnije od ponekad to je ok |
Edited by - Kruger on 25/09/2007 22:35:05 |
|
|
Porter
Advanced Member
Sweden
5874 Posts
Member since 01/08/2002 |
Posted - 25/09/2007 : 22:14:24
|
Volim kad Kruger objasnjava neke junake,zna i kad se uniforme mijenjaju,neke stvari ne bih uopste uocio da ne procitam neke ovake postove. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 25/09/2007 : 22:33:58
|
sto ces, kad je uocljivo, sjecam se da je prvi ferijev mister no imao pilotsku jaknu na sebi, dok su ga kasnije pod utjecajem disa crtali sa majicom, jedino su bignoti ( ali je u 800 im brojevima lms a i on podlegao utjecaju ) sa donatelijem crtao mister noa u nekoj kosulji, ni po feriju ni po disu svaki junak ima svoju prepoznatljivu odjecu
kako bi to bilo kad bi pojedinog junaka crtali u razlicitoj odjeci |
|
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 25/09/2007 : 22:45:31
|
a sto rec kad izbornik nase repke kaze desiti umjesto dogoditi ili takmicenje umjesto natjecanje
nisam siguran sto je ispravno pogreska ili greska ili pak pogrijeska katkad je sigurno ispravnije od ponekad to je ok
zato ja jesam, ne brini:)) greska, cemu po? nije valjda pola:)) ali bolje i pogreska od pogrijeske... desiti je ok, makar ispod dogoditi, a ovo ispod zbivati (kad je značenjski isto)... ali dešavati ne valja... takmicenje ni pod razno, kao ni repka... ah, taj jezik nas svagda(š)nji... |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6414 Posts
Member since 21/07/2002 |
Posted - 26/09/2007 : 10:40:06
|
nisam siguran sto je ispravno pogreska ili greska ili pak pogrijeska katkad je sigurno ispravnije od ponekad to je ok
Koliko god se ti žurio, nikada ne bi, da si pismen, pisao 'uvjek'. Ali nije problem u tvojoj nepismenosti; problem je kada takvi počnu soliti pamet drugima o 'ispravnim' i 'neispravnim' riječima. |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 27/09/2007 : 11:53:44
|
quote: Originally posted by VALTER
Koliko god se ti žurio, nikada ne bi, da si pismen, pisao 'uvjek'. Ali nije problem u tvojoj nepismenosti; problem je kada takvi počnu soliti pamet drugima o 'ispravnim' i 'neispravnim' riječima.
sto ces kad sam pismeniji od mnogih, ali ne zelim to predociti ako nas predsednik pokazuje nepismenost zasto bih ja trebao biti ispred njega, jel tako, nije kulturno i nije uredu
a i svidja mi se pokazivati kak su me u bivsoj jugi ucili da budem nepismen, nije li to prekrasno i dobro za pokazati |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 27/09/2007 : 12:07:16
|
quote: Originally posted by Curunir
zato ja jesam, ne brini:)) greska, cemu po? nije valjda pola:)) ali bolje i pogreska od pogrijeske... desiti je ok, makar ispod dogoditi, a ovo ispod zbivati (kad je značenjski isto)... ali dešavati ne valja... takmicenje ni pod razno, kao ni repka... ah, taj jezik nas svagda(š)nji...
logicno bi bilo ondak da je i desavati ispravno kao i desiti, ali izgleda nije ni jedno ni drugo samo to ovisi o pravopisu, greska ili grijeska, ne znam, to je sad ispravno i jedno i drugo mozda trebalo koristit zagorski izraz zgresil, pogresil, ionako veci dio hrvatske govori tim narjecjem nego sluzbenim hrvatskim koji je ionako manjinski u odnosu na zagorski, istarski i dalmatinski |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 27/09/2007 : 12:19:31
|
quote: Originally posted by VALTER
Koliko god se ti žurio, nikada ne bi, da si pismen, pisao 'uvjek'. Ali nije problem u tvojoj nepismenosti; problem je kada takvi počnu soliti pamet drugima o 'ispravnim' i 'neispravnim' riječima.
kad dalmatinac napise uvik i to bi trebalo biti nepismeno, ali oni tako zbore i to je tako kod mene 70 - 80 posto ljudi veli uvjek i to je tako, jel to nepismeno il ne, meni se vise svidja tak, ovak, onak nego tako, ovako ili onako a tak ti u mom kraju veliju prek 90 posto ljudovov ovdje u mon kraju ljudi su u svom jeziku imali preko 50 posto nehrvatskih rijeci - turcizma, germanizma i srbizma, iznenadjujuce kako su poslje devedeseti cak i stariji i mnogo stariji ljudi izbacili turcizme i germanizme iz svog jezika, no jos ce trebati vremena kako bi se izbacilo srbizme |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
Posted - 27/09/2007 : 14:09:59
|
eto ipak sam popravio ondje gdje sam zgrijesi i gdje nisam doboljno obrazlozio
ocekivao sam da ce se u raspravu ukljuciti veci broj ljubitelja malog rendzera, "a ne zlikovaca koji ce svoju bitku ionako izgubiti", kako bi svoja saznanja o ovom dosta dobrom, a ako ne dobrom barem solidnom, junaku iz naseg djetinstva upotpunili |
|
|
Kruger
Advanced Member
Croatia
17240 Posts
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17147 Posts
Member since 01/03/2004 |
Posted - 28/09/2007 : 21:40:43
|
quote: Originally posted by viktor14
Taj Kit Teller je malo dosadan. Čitao sam prvih par brojeva i mogu reći da je prilično jednolična. Fali mašte.
Kasnije epizode su mnogo bolje. |
|
|
Spock
stripovi.com suradnik
Croatia
7675 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 28/09/2007 : 22:32:10
|
Taj Kit Teller je malo dosadan. Čitao sam prvih par brojeva i mogu reći da je prilično jednolična. Fali mašte.
Svaki početak je težak. I Zagor je u početku bio strahovito dosadan i glup, a Kit je nastao prije. Kit je jedini junak koji odrasta kroz serijal, a kasnije epizode su nemjerljivo bolje. |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
|
viktor14
Senior Member
Croatia
1119 Posts
Member since 06/08/2007 |
Posted - 28/09/2007 : 22:57:51
|
quote: Originally posted by Spock
Svaki početak je težak. I Zagor je u početku bio strahovito dosadan i glup, a Kit je nastao prije. Kit je jedini junak koji odrasta kroz serijal, a kasnije epizode su nemjerljivo bolje.
Hvala na savjetu. |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 02/10/2007 : 17:51:29
|
sto ces, kad je uocljivo, sjecam se da je prvi ferijev mister no imao pilotsku jaknu na sebi, dok su ga kasnije pod utjecajem disa crtali sa majicom, jedino su bignoti ( ali je u 800 im brojevima lms a i on podlegao utjecaju ) sa donatelijem crtao mister noa u nekoj kosulji, ni po feriju ni po disu svaki junak ima svoju prepoznatljivu odjecu
kako bi to bilo kad bi pojedinog junaka crtali u razlicitoj odjeci
svaka čast na uočavanju takvih detalja. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Posted - 02/10/2007 : 17:52:13
|
ja uglavnom ne iden za tin stvarima. |
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni.
|
|
|
provodina
Average Member
Croatia
897 Posts
Member since 07/05/2007 |
|
acika
Junior Member
Trinidad and Tobago
381 Posts
Member since 04/02/2004 |
Posted - 07/10/2007 : 01:39:42
|
ma daj ne tupite mnogo i recite mi dali je ani 4 pistolja na kraju uzela frenkija za muza ili ne.. toliko prica,a da niko ne pomene najvecu ljepoticu duvljeg zapada koja je meni u djetinstvu bila idol |
www.stripovimk.tk "more je suvise slano,zasecirimo ga" GRUNF |
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11095 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 07/10/2007 : 10:55:19
|
quote: Originally posted by Spock Svaki početak je težak. I Zagor je u početku bio strahovito dosadan i glup,
Sva srića što se kasnije opametija |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
|
lwood
Advanced Member
Colombia
47315 Posts
Posted - 07/10/2007 : 12:43:47
|
quote: Originally posted by provodina
oh dok dojdemo do kasnijih epizoda .... proći će ... ... ... vrimena ... zbog neozbiljnosti vangogha ... : (
jbga.na to ne možemo utjecat |
|
|
|
Topic |
|