Štovanom puku stripoklepskom predstavljam; Moja kolekcija... skromna, dražesna kao i čovjek koji ju je prikupljao. I da, sve je ovo na policama Bonelli jer ja uopće ne vidim svrhu kupovanja/skupljanja/čitanja bilo kakvih drugih stripova.
ćudno,ne bi po tebi reka da si tako isključiv
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
Vidite ovu najgornju policu s lijeva na desno... imate tu par CD-ova, DVD-ova, onda 2 Maxmagnusa, 2 crna DD pirata... i onda 3 uvećana primjerka Julie uz 5 regularne veličine. I evo vam na temelju moje slike čisti primjer kako to ipak lijepo može ko-egzistirati na polici.
Isto stanje i kod mene. Trudim se pronaći stripove po što jeftinijoj cijeni...i zasad mi dobro ide nemam tako dalekosežene kolekcije, al još sam mlad, ima vremena
Vidite ovu najgornju policu s lijeva na desno... imate tu par CD-ova, DVD-ova, onda 2 Maxmagnusa, 2 crna DD pirata... i onda 3 uvećana primjerka Julie uz 5 regularne veličine. I evo vam na temelju moje slike čisti primjer kako to ipak lijepo može ko-egzistirati na polici.
Zadovoljan sam...
Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Inferno - ti si kralj. Najbolja kolekcija koju sam vidio, ali ozbiljno. Ovako po meni izgleda kolekcija stripova nekoga ko voli stripove i ko ih skuplja da bi ih citao, a ne samo zbog stvaranja zauzbica nas obicnih smrtnika.
slazem se s ovim :)
no svako ima svoje guste i nemamo se kaj ljutiti ;)
mozesh li mi reci de si nabavio ove mange!!!Jel sve preko amazona ili?? pogotovo pitam za akiru i berserk...
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Vidim da ti stripovi idu bolje od Građanskih prava. E moj sinko....
Prošao je "sinko" građansko pravo 1 i to kod Kačera Sve sam dao od druge sem financija. Kod nas je taj predmet pravi bauk, bez 5 sedmica učenja nema prolaza i sve napamet. Jel ti voliš pravo? Ja ga mrzim, al ga učim reda radi. Radi neke titulice!
Znaš kad sam ja (ponovo) počeo čitati stripove? Kad sam građansko i ostala prava ponovo položio na pravosudnome.
Tad je vrijeme za rekreaciju.
S tvojim građanskim i stripovima bi izašao na kraj, bez problema, ali s prašinom nikako, alergičan sam za popizditi.
Drži se ti, majstore, i prava i stripova, ima nešto i u tituli (barem našoj). Npr. dobra plaća.
evo kad sam raspodelio vecinu stripova na pod(Nishta od VC mi nije tu a imam sve,kao ni zagor extra LU ni markovi i blekovi od LU i alan ford specijali(svet))
pa shta mislite :D
Tebi pripada kraljevstvo zaborava na cijim granicama padaju sve maske,pa se tako prema tvojoj palati približavamo lišeni secanja, godina i kao bezimena bica ulazimo u božanski putir,nalik na kakvu vatrenu hostiju
Eh, ja sam sve poslagao u kutije u Sarajevu dok se ne ugrade police (osim Slobodne Dalmacije, to već godinama stoji u jednoj komodi i kupi prašinu), ali već sam počeo popunjavati jednu policu i u Zagrebu, pa čim se konačno uselim naredni vikend, postam jedan fotić.
Dobar si weljko sinko, dobar si! :) E, da sam ja imao toliko stripova sa 14-15 godina, gde bi mi sad bio kraj! :(
xex,veruj mi ove stripove sam ja skupljao od 9 godine,a samo ove godine sve od VC pa ti vidi