MM izlazi do broja 100, a onda opet iznova samo s Đilovim naslovnicama, i tako do broja 100, a onda opet, samo u SHC formi, s nogometnom rubrikom pod naslovom "Sjeća li se netko imena Hajduk" - by Globinjo forza Blu!!!
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
MM izlazi do broja 100, a onda opet iznova samo s Đilovim naslovnicama, i tako do broja 100, a onda opet, samo u SHC formi, s nogometnom rubrikom pod naslovom "Sjeća li se netko imena Hajduk" - by Globinjo forza Blu!!!
Da si stavio i prezime tog Hajduka mozda bi se neko i setio. Gde je to izlazilo? U LMS ili ZS?
pizdunu ne diraj se u hajduka,poslat ću bandu turbofolkera na tebe
pizdunu ne diraj se u hajduka,poslat ću bandu turbofolkera na tebe
u što? nikad čuo... a to je onaj FK iz južnomoravske lige?... viva BLU!!!!!!!!!!!!!.... ali RAY
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ne znam je li se vec pricalo o ovome (ako je, ispricavam se sto gnjavim), ali bi li bilo moguce napisati i cijene izdanja na Libellusovoj web-stranici? Malo je vec tesko traziti najave po forumu da bi se vidjelo koliko koji strip kosta...
"All deaths horrible. Also inevitable. Nod. Get treat."
Pricalo je se, i to je u planu, trebaju se uskladii jos neke informacije koje ne ovise samo o nama, pa cemo i taj dio rijesiti. Za sada informacije se mogu dobiti upitom u prodajnim mjestima.
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
dado da li ce epizode u martijevim knjigama izlaztiti 100% po talijanskoj numeraciji odnosno da li ce se popuniti sve rupe sto ih je napravijo dnevnik pa onda sd. itd.?
dado da li ce epizode u martijevim knjigama izlaztiti 100% po talijanskoj numeraciji odnosno da li ce se popuniti sve rupe sto ih je napravijo dnevnik pa onda sd. itd.?
"No, također smo željeli današnjoj publici pružiti i neke objavljene serijale, ali na onakav način kako to već takve legende i zaslužuju, kvalitetom, tiskom, dizajnom, prijevodom, cjelovitim necenzuriranim epizodama, ispravnim redoslijedom... jednom riječju dostojanstveno, kako su ih i sami autori zamislili."
U tome je i smisao
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Nas plan je dakako po redosljedu objavljivati. Kao sto Renky rece...
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne