forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 pliz
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

pot
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 27/10/2002

Posted - 19/12/2002 : 21:29:49  Show Profile Show Extended Profile  Send pot a Private Message  Reply with Quote
znamm da nemate vremena ni zivaca ali vas molim da uz svaki sken(lms,zs)stavite mjesec i godinu izlaska, ili barem godinu)neki ljudi su mi poslali te informacije ali bilo bi mi laxe da ako me neki strip zanima otvorim popis ili sken a uz njega nadjem tocan datum ili godinu izlaska(moze i ona fora kad je u italiji izasao kad je u yugi,hr...)ajde pliz, dajte nam sto vise takvih podataka, u stilu taj dan kad je izasao zs13 padao je snijeg a umro je jim morison

mh

Markos
Webmaster

Croatia
29445 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 19/12/2002 : 21:34:03  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
ti podaci ne postoje. Postoji nesto priblizno ali to nije to. I znas ti koliko je to posal - treba unijeti 2100 datuma!!!!

Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Go to Top of Page

pot
Average Member

Croatia
818 Posts

Member since 27/10/2002

Posted - 19/12/2002 : 21:45:01  Show Profile Show Extended Profile  Send pot a Private Message  Reply with Quote
polako markos! svaki mjesec unesi za 10-20 stripova, niko te ne sibaprvo unesi godine(skvadra mi je nesto poslala,a onda datume, valjda je neko ziv iz toga preduzeca pa ce ti odgovoriti na ta pitanja)

mh
Go to Top of Page

globinjo
Moderator

Croatia
33493 Posts

Member since 12/09/2002

Posted - 19/12/2002 : 22:46:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit globinjo's Homepage  Send globinjo a Private Message  Reply with Quote
podržavam kolegu pota...ako ne datum,bar godine

...i onda kad ne bude nas bilo,stripove će čitat' naše...
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11095 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 19/12/2002 : 22:49:27  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pot

... ali bilo bi mi laxe da ako me neki strip zanima otvorim popis ili sken a uz njega nadjem tocan datum ili godinu izlaska(moze i ona fora kad je u italiji izasao kad je u yugi,hr...)ajde pliz, dajte nam sto vise takvih podataka, u stilu taj dan kad je izasao zs13 padao je snijeg a umro je jim morison

mh

Ja uz svoje skenirane kolekcije stavljam podatke o objavljivanju i o autorima.
Go to Top of Page

KOLEKCIONAR
Senior Member

USA
1976 Posts

Member since 14/11/2001

Posted - 20/12/2002 : 00:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send KOLEKCIONAR a Private Message  Reply with Quote
Dobar si POT, nema govora..
Normalno akoje ZS 1 iziso u Januaru pocetkom '68
daje recimo ZS 13 mogla izaci krajem Jeseni..
dakle pocetkom zime..Kada pocinju vec prve pahuljice snijega da prolijecu..

Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.08 seconds. Snitz Forums 2000