Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 13/11/2007 : 22:19:03
|
quote: Originally posted by kico
quote: Originally posted by Markos
Stari, dobri, zlobni Marlowe.
Za razliku od tebe marlowe je barem napisao da ga podsjeća na nešto a ti ćutiš
mudro ili ne,ne bih znao....može pomoć?
ajde brate, pretjerujes... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 13/11/2007 : 23:40:25
|
quote: Originally posted by Curunir
nego tko je do vraga to lektorirao????![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Darko nije vidio naslovnicu do danas. Ali sto god mi napisali ili rekli Vol.1 uz CHICANOS pase... barem meni.![](icon_smile_big.gif) Da je to neki HR naslov, OK mozda nebi bas islo... Ovako Vol u glavi Vol na naslovnici a bogme i na raznju.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Curunir
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Croatia
10369 Posts
Posted - 14/11/2007 : 02:12:12
|
pa valjda je jasno da se zezam (i s ozenjenima i svime volovskim) i da znam tko je to lektorirao, da i nisam dosad znao, pise detaljno u najavi, puno detaljnije nego kod nekih drugih izdanja ... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
Aco
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Jason(1).GIF)
Slovenia
6267 Posts
Member since 29/11/2001 |
Posted - 14/11/2007 : 08:19:40
|
Tandem Trillo-Mandrafina je na Spaghetti bros. pokazao o kakvim se majstorima radi,tako da svaki njihov projekat očekujem sa nestrpljenjem.
A Risso je ionako bog i od njega treba objavljivati što više(po mogućnosti crno-bijelo)!Možda još Boy Vampire itd.
A što se SAF-ove produkcije tiče,idealno bi legao npr. Alfonso Font sa "Zarobljenikom zvijezda". |
Bond.James Bond. |
|
branimir
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Bosnia and Herzegovina
144 Posts
Member since 11/08/2003 |
Posted - 14/11/2007 : 13:57:18
|
Kupio sam većinu Libellusovih izdanja pa su mi i ova zanimljiva. Ipak zanime o kakvim se stripovima radi, kakva im je forma, kojem žanru pripadaju itd. |
|
Lorda
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
Croatia
663 Posts
Member since 07/11/2002 |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
Posted - 14/11/2007 : 14:48:14
|
Noc bez kraja je genijalan strip, meni je bolji i od Spaghetti Brothersa. Najveca pohvala koju mu mogu dati je da sam ga bio predvidio za Orku, ali me Dado preduhitrio. Za "Zarobljenika zvijezda" trenutno traju pregovori sa SAF-om. Nadam se da cu ga uspjeti dobiti. |
Trouble will find me |
|
Vega
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/images(31).jpg)
Croatia
1134 Posts
Member since 11/06/2004 |
Posted - 14/11/2007 : 14:52:21
|
Da, a izgleda da je ovim izdanjima započeo i biblioteku sličnu Fibrinoj Orci. Baš je pirat!:) |
I know that I was born and I know that I'll die. The in between is mine. I am mine.
|
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 14/11/2007 : 15:48:39
|
quote: Originally posted by Markos Za "Zarobljenika zvijezda" trenutno traju pregovori sa SAF-om. Nadam se da cu ga uspjeti dobiti.
Nemoj se nadati nego prioni na posa![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) , ovo mi je jedan od dražih stripova.
A isto, nebi se bunija ni na "Priče iz..." i "C&C"![](icon_smile_wink.gif)
Font je zakon!!!!!!![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Posted - 14/11/2007 : 19:15:29
|
quote: Originally posted by Vega
Da, a izgleda da je ovim izdanjima započeo i biblioteku sličnu Fibrinoj Orci. Baš je pirat!:)
Biblioteka Libellus je po ideji jedne njemacke biblioteke (izvorno talijanske, ali sam je prvi put vidio kod Ehapa Verlag-a) i kao ideja jako nam se svidja. S druge strane puno je razloga zasto treba ovakva i slicna izdanja drzati pod jednom bibliotekom. Biblioteka Orka je isto sjajna zamisao... jedino sto nisam pristalica da se cijelokupno izdanje izda u jednoj knjizi ako je jako puno stranica. Primjerice From Hell na 600 stranica je meni osobno malo previse, mada zgodno pristaje uz moj izgled.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27164 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
Curunir
Advanced Member
Croatia
10369 Posts
Posted - 14/11/2007 : 20:00:38
|
quote: Originally posted by Dado
quote: Originally posted by Vega
Da, a izgleda da je ovim izdanjima započeo i biblioteku sličnu Fibrinoj Orci. Baš je pirat!:)
Biblioteka Libellus je po ideji jedne njemacke biblioteke (izvorno talijanske, ali sam je prvi put vidio kod Ehapa Verlag-a) i kao ideja jako nam se svidja. S druge strane puno je razloga zasto treba ovakva i slicna izdanja drzati pod jednom bibliotekom. Biblioteka Orka je isto sjajna zamisao... jedino sto nisam pristalica da se cijelokupno izdanje izda u jednoj knjizi ako je jako puno stranica. Primjerice From Hell na 600 stranica je meni osobno malo previse, mada zgodno pristaje uz moj izgled.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
naziv ili 600 stranica??
![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 14/11/2007 : 21:29:41
|
@jaki Pa i nisan nešto oduševljen... Mislim da on ima još jedan detektivski, a nikad objavljeni, serijal pa bi rađe to iako bi bija zadovoljan i sa Zarobljenikom...
Nego... uradi li on ikad nastavak? Prvi dio je iz Strip Arta ( 100 i kusur stranica ), drugi iz Stripoteke ( album ). Nekako je radnja nedovršena tj. nudi mogućnost nastavka pa...![](icon_smile_wink.gif) |
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
|
mcn
Advanced Member
![](AvatarUpload/nasmejseuboji.gif)
Croatia
6666 Posts
Member since 28/12/2002 |
|
dzuka
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
Croatia
470 Posts
Member since 12/01/2006 |
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
|
dzuka
Junior Member
Croatia
470 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
Croatia
11102 Posts
Posted - 15/11/2007 : 01:21:17
|
quote: Originally posted by mcn
>![](icon_smile_question.gif)
Prvi je završen, kompletan, prekrasan, ne treba nissta visse dodati, slovo bi ga jedno pokvarilo. Drugi je holivudijada s naglaskom na jada. Bolje da ga nema.
mcn
Ah to! Da, odličan ( što smo već konstatirali ) i zaista završava super scenom... scenaristički i crtački pa razumim tvoju razočaranost nastavkom.
Jbga kad mi je Font predrag... ja bi ipak sve u jednoj knjizi. Moji kriteriji su ipak niži. |
|
beli luk
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
![](AvatarUpload/666(1).jpg)
Serbia
795 Posts
Member since 18/06/2006 |
|
marlowe
Advanced Member
![](AvatarUpload/av1(1).jpg)
Serbia
4279 Posts
Member since 24/09/2002 |
Posted - 15/11/2007 : 10:46:07
|
quote: Originally posted by dzuka
[quote]Originally posted by Markos
Za "Zarobljenika zvijezda" trenutno traju pregovori sa SAF-om. Nadam se da cu ga uspjeti dobiti.
Mogu da se opkladim da ce "pregovori" sa SAF-om biti uspesni.![](icon_smile_big.gif) |
________________________ Remember, remember the fifth of November, The gunpowder, treason and plot, I see of no reason why gunpowder treason should ever be forgot. |
|
Markos
Webmaster
![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_red.gif)
![](AvatarUpload/KPAvatar.jpg)
Croatia
29478 Posts
Member since 27/08/2001 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
Posted - 15/11/2007 : 18:17:03
|
quote: Originally posted by Renky
quote: Originally posted by Markos Za "Zarobljenika zvijezda" trenutno traju pregovori sa SAF-om. Nadam se da cu ga uspjeti dobiti.
Nemoj se nadati nego prioni na posa![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) , ovo mi je jedan od dražih stripova. Font je zakon!!!!!!![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif) ![](icon_smile_cool.gif)
Potpisujem! |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|