Uz svo duzno postovanje, nevidim zasto bi trebo neko postati staffovac. Nije to bas jednostavno..Treba uvijek nesto dogradjivati, raditi, zdogovaratise sa ostalim staffovcima, jednom rijecju ZABORAVITI DA POSTOI NEKI SLOBODAN TRENUTAK dabise mogao posvetiti samo svoim licnim stvarima..Naravno toje i uvjet akose hoce imati izvrstan SITE kao stoje ovaj stripovi.com
Ja tarzan ati dzejn lele dunje ranke,od moravski krokodili cu pravim opanke..
Tesko, gotovo nikako. Mi staffovci se znamo vec nekoliko godina i nekako to staffovci oznacava nas kao ekipu prijatelja, a ne toliko iskljucivo kao ekipu koja stoji iza sajta, tako da ako bi netko novi eventualno upao u staff samo preko sajta to ne bi bilo to... Moram izmisliti neki naslov za ljude koji su napisali poneki prilog za sajt, mozda suradnici ili nesto slicno, ali staffovci su samo nas 7. I dva pocasna clana, Parlov i Bernard
Pa Sejo sta meni hvali? Zasto ja nebi mogo bit moderator? Neznam jesi li primjetio da sam presto pisat gluposti i da se nesvadjam s nikim od clanova. Gdje je problem?
Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce
Pa Sejo sta meni hvali? Zasto ja nebi mogo bit moderator? Neznam jesi li primjetio da sam presto pisat gluposti i da se nesvadjam s nikim od clanova. Gdje je problem?
Pa aco bas mene briga kakvi su clanovi izvan foruma.Ja njih poznajem kakvi su kad su na forumu.Kad kazem da poznajem mislim na one clanove koji su na forumu every fuckin day.
Mozes Markos vjeruj mi. Ozbiljan sam ja puno puno.Nikad se nesmijem :-) Ma nema problema Markos.Zasto Dado od kad je posto moderator manje pise po forumu?
Ma ne da mi se razglabat s tobom. Ti mozes biti najbolji covjek na svijetu, ja zaista ne znam, ali ja sam stekao dojam o tebi na osnovu tvoje pojave ovdje a to je da si neozbiljan klinac zeljan dokazivanja, sto samo po sebi nije lose i nemam nista protiv, ali to nije idealna osoba za moderatora.
Ma ne da mi se razglabat s tobom. Ti mozes biti najbolji covjek na svijetu, ja zaista ne znam, ali ja sam stekao dojam o tebi na osnovu tvoje pojave ovdje a to je da si neozbiljan klinac zeljan dokazivanja, sto samo po sebi nije lose i nemam nista protiv, ali to nije idealna osoba za moderatora.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
Markose ti plaćaš forum svojim parama da ti kažem nešto Ima ovdje odraslih ljudi koji su gori od onog Haugha kako se već zove. ništa mi nema mrže od neozbiljnosti a ovaj forum je pun neozbiljnih ljudi možda je i Sani takav ni bolji ni gori od ostalih.
pustite ljude da se priviknu na sajt i nemojte ih zezati
Ja nikoga ne zezam, to ti je valjda jasno, osim ljudi s kojima sam prijatelj inace i s kojima se vidjam svakodnevno pa su to neke interne sale, ali to se ionako odvija u staff roomu. Dakle, tako nisam ni Sanija zezao, niti mi smeta niti imam ista protiv njega. Samo kazem da on ne moze biti moderator jer ja mislim da nije prava osoba za to i gotovo.
Ja nikoga ne zezam, to ti je valjda jasno, osim ljudi s kojima sam prijatelj inace i s kojima se vidjam svakodnevno pa su to neke interne sale, ali to se ionako odvija u staff roomu. Dakle, tako nisam ni Sanija zezao, niti mi smeta niti imam ista protiv njega. Samo kazem da on ne moze biti moderator jer ja mislim da nije prava osoba za to i gotovo.
Kicking Squeeling Gucci Little Piggy
amen!
sve je ok kada ti kažeš svoje mišljenje ali kada ga zezaju ostali to mi se ne sviđa i ja sam prošao kroz slične stvari od bombardiranja topika do primanja niskih udaraca