Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Demosten
New Member
![](icon_star_gold.gif)
![](AvatarUpload/mala.jpg)
Croatia
123 Posts
Member since 25/08/2006 |
Posted - 17/11/2007 : 13:41:00
|
....i naravno da nne zaboravimo "kada će Tex od prvog broja?" ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) |
Air force definition of explosives: A loud noise followed by the sudden going away of what was once there a second ago. |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
Poli
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
kico
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Member since 22/12/2004 |
|
Tex Willer
Advanced Member
![](AvatarUpload/524.jpg)
Burkina Faso (Upper Volta)
14077 Posts
Member since 17/09/2005 |
Posted - 21/11/2007 : 15:23:48
|
quote: Originally posted by Demosten
....i naravno da nne zaboravimo "kada će Tex od prvog broja?" ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Krece januara 2008. Znas da Dado ne voli da unapred otkriva iznenadjenja,nego ce samo januara da tresne naslovne prvih 4 komada u izdavacki izlog negde oko 3 posle ponoci i onda ceo dan promatra izlive odusevljenja![](icon_smile_tongue.gif) Mislim da ce najavu za Nik Rajder reprint da odradi Gaston oko 3:30![](icon_smile_wink.gif) S obzirom da sam bio najdosadniji od svih zahvalice se i meni kad se zahvaljuju svom timu u najavi izdanja![](icon_smile_big.gif) I da ne zaboravim,za zivot zaradjujem proricanjem buducnosti iz zrna pasulja a ovo je bio tetovac. Znaci,nema greske. |
|
Malicius
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/anakin.jpg)
Germany
2380 Posts
Member since 21/09/2004 |
Posted - 21/11/2007 : 16:13:19
|
quote: Originally posted by Tex Willer
quote: Originally posted by Demosten
....i naravno da nne zaboravimo "kada će Tex od prvog broja?" ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Krece januara 2008. Znas da Dado ne voli da unapred otkriva iznenadjenja,nego ce samo januara da tresne naslovne prvih 4 komada u izdavacki izlog negde oko 3 posle ponoci i onda ceo dan promatra izlive odusevljenja![](icon_smile_tongue.gif) Mislim da ce najavu za Nik Rajder reprint da odradi Gaston oko 3:30![](icon_smile_wink.gif) S obzirom da sam bio najdosadniji od svih zahvalice se i meni kad se zahvaljuju svom timu u najavi izdanja![](icon_smile_big.gif) I da ne zaboravim,za zivot zaradjujem proricanjem buducnosti iz zrna pasulja a ovo je bio tetovac. Znaci,nema greske.
proricanje djelomicno pogodio si, moj mladi padawane jedna stvar tocna je a druga netocna pouzdano ![](icon_smile_big.gif) |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/11/2007 : 17:52:51
|
quote: Originally posted by Malicius
proricanje djelomicno pogodio si, moj mladi padawane jedna stvar tocna je a druga netocna pouzdano ![](icon_smile_big.gif)
Hvala za ovo "mladi". Kazi,stripova ti,sta sam pogodio od ova dva,inace necu moci da spavam. Vizija mi je bila malo nejasna. Lik koji mi se javio u viziji je drzao pistolj,i imao znacku,ali nisam mogao da vidim da li je policijska ili rendzerska![](icon_smile_big.gif)
|
|
Malicius
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Germany
2380 Posts
Posted - 21/11/2007 : 17:54:54
|
vidio si policijsku znacku ![](icon_smile_cool.gif) |
"Don't pick a fight, but if you find yourself in one, i suggest you make damn sure you win."
The Duke |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 21/11/2007 : 18:05:39
|
vidio si policijsku znacku ![](icon_smile_cool.gif)
Nema smajlija koji se zahvaljuje,pa evo ovog u zamenu![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) Pouzdano??? |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
|
Renky
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Cal color 2.JPG)
Croatia
11102 Posts
Member since 15/11/2002 |
Posted - 21/11/2007 : 18:14:53
|
quote: Originally posted by Tex Willer
vidio si policijsku znacku ![](icon_smile_cool.gif)
Nema smajlija koji se zahvaljuje,pa evo ovog u zamenu![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_tongue.gif) Pouzdano???
Oprostite, samo jedna mala anegdotica![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
Doša Hercegovac u vojsku, postrojilo ih zbog nekakvog natjecanja u plivanju i kapetan pita "eru":
"Jel' ti znaš plivati?"
"Ne znam, druže kapetane!" Odgovori Hercegovac...
"Al' mogu nabaviti potvrdu!"
Pa sad ti vidi koliko je pouzdano.![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif) ![](icon_smile_big.gif)
|
"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter |
|
Malicius
Senior Member
Germany
2380 Posts
Posted - 21/11/2007 : 18:18:02
|
trebace tebi potvrda za preci preko grane kad budes dolazio ovamo
haha |
The Duke |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 28/11/2007 : 12:12:49
|
quote: Originally posted by wanderer
nadam se da ce i prodaja biti zadovoljavajuca, pa da eventualno jednog dana ugledamo i nicka pod okriljem Libelusa, naravno nakon Texa od prvog broja ![](icon_smile_wink.gif)
Niko srecniji od mene ako dodje do toga![](icon_smile.gif) |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 28/11/2007 : 22:40:09
|
jedino me smori onaj text u sredini u nicku rajderu... vec sam u 2 navrata krenuo sa citanjem, ali svaki puta odustao....
Ti bar imas priliku,ja moram da cekam na ovu turu do sredine decembra jer tek oko 10-og stize tura u BG,pa dok dodju do mene u Nis... Al' dobro bice pre Nove g. a do tad cu da popunim vreme uz Tom's Bar kog dobijam u nedelju![](icon_smile.gif) |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 28/11/2007 : 23:35:18
|
jedino me smori onaj text u sredini u nicku rajderu... vec sam u 2 navrata krenuo sa citanjem, ali svaki puta odustao....
Ovisi sto volis citati. U svakom slucaju vrijedi procitati, meni osobno je odlican. Tema nije jednostavna za pisati, ali je Kowalsky dobro savladao zadacu.![](icon_smile.gif) |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 29/11/2007 : 01:09:04
|
quote: Originally posted by Dado
Ovisi sto volis citati. U svakom slucaju vrijedi procitati, meni osobno je odlican. Tema nije jednostavna za pisati, ali je Kowalsky dobro savladao zadacu.![](icon_smile.gif)
Dado,kad saljete ovu turu u Darkwood? Jel' tacna informacija da ce biti u prvoj polovini decembra? |
|
Dado
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_red.gif) ![](icon_star_blue.gif)
Switzerland
21068 Posts
Posted - 29/11/2007 : 02:02:25
|
Bude li sve kako je planirano, da, trebalo bi tada ici... |
Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 30/11/2007 : 12:59:08
|
A onda osvježenje!![](icon_smile_tongue.gif) zvano Nick Raider
Dugo nisam čitao Nika,a i nemam ZS kolekciju![](icon_smile_disapprove.gif) tako da sam jedva dočekao da uđem u njegov svijet. "Svijete lopovski"! je nova Nikova uzrečica. I guštao sam u prvoj epizodi![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ...
|
|
Tex Willer
Advanced Member
14077 Posts
Posted - 30/11/2007 : 13:16:18
|
quote: Originally posted by kico
A onda osvježenje!![](icon_smile_tongue.gif) zvano Nick Raider
Dugo nisam čitao Nika,a i nemam ZS kolekciju![](icon_smile_disapprove.gif) tako da sam jedva dočekao da uđem u njegov svijet. "Svijete lopovski"! je nova Nikova uzrečica. I guštao sam u prvoj epizodi![](icon_smile.gif) ![](icon_smile.gif) ...
Ja imam ZS,ali to cu dati detetu da se igra cim izadju Libellusovi dogodine![](icon_smile_big.gif) Dado nista ne demantuje,znaci mogu detencetu da dam stare cika Rajdere? Sad ozbiljno pitam![](icon_smile_tongue.gif) |
|
draskomisterno
Senior Member
Serbia
1003 Posts
Member since 28/03/2004 |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 03/12/2007 : 21:12:32
|
a lipo san ti reka![](icon_smile_big.gif) još štrumpfovi, a dotle skupljaj ove sličice s kioska![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif) |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
kico
Advanced Member
![](avatars/mo116.gif)
Croatia
11381 Posts
Posted - 04/12/2007 : 09:37:10
|
quote: Originally posted by Curunir
a lipo san ti reka![](icon_smile_big.gif) još štrumpfovi, a dotle skupljaj ove sličice s kioska![](icon_smile_tongue.gif) ![](icon_smile_wink.gif)
Igram sa dicom tapke i špuje.![](icon_smile_big.gif) I pobjeđujem učestalo!![](icon_smile_wink.gif) |
|
Dado
Advanced Member
Switzerland
21068 Posts
Posted - 13/12/2007 : 00:39:21
|
S obzirom da se Nick pojavljuje nakon dugo godina, zanima me misljenje onih koji su ga procitali...![](icon_smile.gif) |
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|