forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Burza Stripova
 Burza stripova - potražnja
 ALAN FORD klasik 3, 12, 34.
 New Topic  Reply to Topic
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Zar
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 10/02/2004

Posted - 23/10/2007 : 10:33:32  Show Profile Show Extended Profile  Send Zar a Private Message  Reply with Quote
Tražim sljedeće stripove (meke korice):

3. Operacija Frankestein
12. Žalosna priča o mladom bogatašu
34. Vesela dolina

Stripovi moraju biti glanceri, bez ikakvih oštećenja.

Edited by - Zar on 09/01/2008 08:26:28

lwood
Advanced Member

Colombia
47361 Posts

Member since 09/12/2005

Posted - 24/10/2007 : 15:55:54  Show Profile Show Extended Profile  Send lwood a Private Message  Reply with Quote
uzmi HC pa če i bit takvi

narocito na one koji su uspješni.
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 26/10/2007 : 23:58:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
haha, dobar! SC AFK glancer ne postoji cim izadje iz tiska... ljepilo je katastrofa...

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

Fi666eR
Starting Member

10 Posts

Member since 20/11/2007

Posted - 21/11/2007 : 11:45:53  Show Profile Show Extended Profile  Send Fi666eR a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

haha, dobar! SC AFK glancer ne postoji cim izadje iz tiska... ljepilo je katastrofa...

Istina da ljepilo zivcira, al ovisi kako kod kojeg.

BTW, Zar, ako si blizu zg imas sve brojeve SC trenutno od ja mislim 18. pa do zadnjeg u knjizarama More Comics (moja preporuka jer sam izabires glancere, a ne daje ti ih trgovac - procitaj zadnju recenicu pa ces znat o cemu se radi), Tino ili Libellus (inace sve su ti unutar 15-tak minuta hoda). A isto tako potrazi brojeve 32-44 po kioscima, negdje znaju imat dvopak po 19kn, jedino bi ti problem moglo radit sto ti obicno nisu totalno bez ostecenja (znaju imat ostecene rubove od one trake kojom su bili povezani).
Go to Top of Page

Zar
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 10/02/2004

Posted - 21/11/2007 : 12:22:59  Show Profile Show Extended Profile  Send Zar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fi666eR

quote:
Originally posted by Curunir

Istina da ljepilo zivcira, al ovisi kako kod kojeg.

BTW, Zar, ako si blizu zg imas sve brojeve SC trenutno od ja mislim 18. pa do zadnjeg u knjizarama More Comics (moja preporuka jer sam izabires glancere, a ne daje ti ih trgovac - procitaj zadnju recenicu pa ces znat o cemu se radi), Tino ili Libellus (inace sve su ti unutar 15-tak minuta hoda). A isto tako potrazi brojeve 32-44 po kioscima, negdje znaju imat dvopak po 19kn, jedino bi ti problem moglo radit sto ti obicno nisu totalno bez ostecenja (znaju imat ostecene rubove od one trake kojom su bili povezani).

Hvala na savjetu, to i namjeravam učiniti sada na CRŠ, jedino su mi problem glanceri 3,12,13. kojih nema u prodaji. Imam ih očuvane između 4-5, ali to me ne zadovoljava.
Go to Top of Page

Fi666eR
Starting Member

10 Posts

Member since 20/11/2007

Posted - 21/11/2007 : 12:32:23  Show Profile Show Extended Profile  Send Fi666eR a Private Message  Reply with Quote

Hvala na savjetu, to i namjeravam učiniti sada na CRŠ, jedino su mi problem glanceri 3,12,13. kojih nema u prodaji. Imam ih očuvane između 4-5, ali to me ne zadovoljava.
[/quote]

Ako nabavis glancere 3 i 13, imas kupca za duplikat, bar zasad naravno ako ces htjet prodat. Meni nije bitno da su glanceri, samo da nije nista podrapano, crtez zasaran i da nisu razlijepljeni (posto je ljepilo takvo kakvo je...)
Go to Top of Page

Zar
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 10/02/2004

Posted - 21/11/2007 : 12:59:21  Show Profile Show Extended Profile  Send Zar a Private Message  Reply with Quote
OK, ako nabavim javim ti.
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 21/11/2007 : 13:10:45  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
bit će ti problem sve. ja sam nedavno mijenjao svoje 34 i 36 (niže brojeve da nespominjem), od 10 komada bila je jedna -5, ostalo od dva do 4. sve je to remitenda. čak je kod tina bolje mada je manje stripova. jedini glanceri su mi oni novi kupljeni prvih dana, a i to je teško (br. 55 su svi bili naboranih hrbata). kupovao sam neke po tri puta i da sam to znao unaprijed kupio bih lani na crš po 30 kuna hc i bok. sada mi je žao, rado bi imao hc za čitanje, ali sc su mi kolekcionarski draži (nakon svih muka).
lwood i curunir dobro kažu. u svakom slučaju sretno.

Till I Collapse

Edited by - darkwoodaxe on 21/11/2007 13:14:49
Go to Top of Page

Zar
New Member

Croatia
138 Posts

Member since 10/02/2004

Posted - 21/11/2007 : 13:43:35  Show Profile Show Extended Profile  Send Zar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by darkwoodaxe

bit će ti problem sve. ja sam nedavno mijenjao svoje 34 i 36 (niže brojeve da nespominjem), od 10 komada bila je jedna -5, ostalo od dva do 4. sve je to remitenda. čak je kod tina bolje mada je manje stripova. jedini glanceri su mi oni novi kupljeni prvih dana, a i to je teško (br. 55 su svi bili naboranih hrbata). kupovao sam neke po tri puta i da sam to znao unaprijed kupio bih lani na crš po 30 kuna hc i bok. sada mi je žao, rado bi imao hc za čitanje, ali sc su mi kolekcionarski draži (nakon svih muka).
lwood i curunir dobro kažu. u svakom slučaju sretno.

Da, to sam čuo, ali se ipak nadam da ću naći bar ove poviše broja 20.
Imam sve ove Alan Fordove u HC, međutim SC mi je puno draži.
Go to Top of Page

srdjandj
Advanced Member

Serbia
22435 Posts

Member since 02/05/2005

Posted - 21/11/2007 : 14:12:14  Show Profile Show Extended Profile  Send srdjandj a Private Message  Reply with Quote
Ja samo prvi broj "Grupa TNT" imam u HC izdanju, jer nikako ne mogu da nađem meki!
Ostali su mi svi glanceri(bar mislim da je tako), pošto ih niko do sad nije čitao, a i što bi, kad ih već imam sve u Super Stripu!

Iz Vršca stiže glas, u vinu leži spas, ko vino ne pije, taj nek se ubije!!!
Go to Top of Page

darkwoodaxe
Senior Member

Croatia
1202 Posts

Member since 23/10/2006

Posted - 21/11/2007 : 15:23:54  Show Profile Show Extended Profile  Send darkwoodaxe a Private Message  Reply with Quote
ja sam svoj nabavio za 61 k na aukcijama, mislim da se da nabaviti po razumnoj cijeni s obzirom da je jedini i kao takav bitan da cijela kolekcija bude potpuna i to lijepa kolekcija. prva 4 afk nisu otišla u nebo kao one ludosti s prvim brojevima hc bonellija

Till I Collapse
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.11 seconds. Snitz Forums 2000