forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - site
 Prijedlozi, komentari, kritike
 kako postati staffovac?
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/12/2002 : 19:24:49  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sani

Pa Sejo sta meni hvali?
Zasto ja nebi mogo bit moderator?
Neznam jesi li primjetio da sam presto pisat gluposti i da se nesvadjam s nikim od clanova.
Gdje je problem?

Pametan covjek moze glumit budalu, a suprotno je nemoguce

Markos ti je sve napisao, a uz to si jos i nepismen, no doduse to nije tvoja krivica, posto si dugo vremena u Kanadi, ima ovdje osoba koje imaju preko 30 godina pa su totalno nepismeni.

Nije Ibro jarane naš fukara, Ibro ti je de facto umjetnik. Shvaćas?
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 23/12/2002 : 20:00:55  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
Sejo
suviše si preoštar prema Saniju

ipak teže je pisati nego govoriti pravilno

zašto postoje ocjene od 1 do 5 iz maternjeg jezika?

Ja sam sam sebi legenda, mada drugima nisam!
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 23/12/2002 : 21:10:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Sejo nepismena osoba je osoba koja nezna pisati.Ja znam pisati ali istina je da lose pisem.Nekad neznam kad trebam da napisem 2 rjeci zajadno a kada odvojeno.

Kako vidim Zeljko je napiso da me pojedine osobe zajebavaju.Ja to nisam primjetio.Ja i memphisto se uvjek zafrkavamo i to je u redu jer je to samo obicna zajebancija.Ja bi stvarno volio znati koje me osobe zajebavaju pa da ih zadavim kad dodjem na Balkan. Nemoze mene niko zajebavat. Zezancija je u redu do neke tacke.Ali zajebavanje nepodnosim. Nije dobro za zdravlje me zajebavat. Ovo je ozbiljna opomena. :-)

Edited by - Sani on 23/12/2002 21:23:56
Go to Top of Page

mephisto_III
Senior Member

Germany
2168 Posts

Member since 24/07/2002

Posted - 23/12/2002 : 21:23:11  Show Profile Show Extended Profile  Send mephisto_III an ICQ Message  Send mephisto_III a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sani

Sejo nepismena osoba je osoba koja nezna pisati.Ja znam pisati ali istina je da lose pisem.Nekad neznam kad trebam da napisem 2 rjeci zajadno a kada odvojeno.

Kako vidim Zeljko je napiso da me pojedine osobe zajebavaju.Ja to nisam primjetio.Ja i memphisto se uvjek zafrkavamo i to je u redu jer je to samo obicna zajebancija.Ja bi stvarno volio znati koje me osobe zajebavaju pa da ih zadavim kad dodjem na Balkan. Nemoze mene niko zajebavat. Zezancija je u redu do neke tacke.Ali zajebavanje nepodnosim. Nije dobro za sdravlje me zajebavat. Ovo je ozbiljna opomena. :-)

Sani ako se ljutis kada ponekad upadnem sa nekim
komentarom na tvoj racun prestacu,nema problema.
Sto se mene tice mozes reci u vezi mene sta hoces,ne ljutim se
a i zasluzujem kad se vec prvi upetljam svuda!
Meni je tesko biti ozbiljan a i zasto bih bio?
Nekih velikih problema nemam a ako nekakav i imam onda
su to svakodnevni problemi i daju se rijesiti bez neke vece muke.

>>>Hocu kakim-necu kakim<<<
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 23/12/2002 : 21:29:22  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Ma Memphisto ti si uredu.Sa tobom je ljepa zajebancija to je uredu.Ali zlocesta zajebancija je nesto sto nevolim.Ako neko ima nesto protiv mene e pa neka neprica sa mnom.Ti si Memphisto ok.

I jos nesto ako su pojedini ljubomorni na mene ( neznam zasto bi bili jer sam kao ostali) boli me kurac. To je vas problem.Kad pricam o kurvama ili o parama ako vam to smeta odjebite.Necu vase sugave nepotrebne komentare. Ako se neslazete sa nekim stvarima sa mnom zaboli me kurac.To je vas problem.Nije moj.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 23/12/2002 : 22:00:04  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
de smiri se malo bolan, ne zeli ti niko nista lose. A ja Zeki nisam preostar nego sam samo napisao jedan od razloga zasto Sani ne moze da bude moderator. Od moderatora se ocekuje da nema nikakvih problema sa gramatikom svog maternjeg jezika.

Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 23/12/2002 : 22:18:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
ajmo na pocetak teme...

My name is Bogi.Just Bogi
Go to Top of Page

Tomek
Advanced Member

Croatia
3857 Posts

Member since 16/03/2002

Posted - 23/12/2002 : 22:50:19  Show Profile Show Extended Profile  Send Tomek a Private Message  Reply with Quote
ajmo prekinuti s ovim sranjem
nevjerojatno je to da se o novim stripovima koji dođu na kioske ne kaže ni riječi na forumu a ovakve pizdarije dobiju ČAK dvije strane
da je bar neka šala još bih shvatio, ali ovaj topic je o NIČEMU

Gulp!
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/12/2002 : 00:16:59  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tomek

ajmo prekinuti s ovim sranjem
nevjerojatno je to da se o novim stripovima koji dođu na kioske ne kaže ni riječi na forumu a ovakve pizdarije dobiju ČAK dvije strane
da je bar neka šala još bih shvatio, ali ovaj topic je o NIČEMU

Gulp!

Tomek kaže se: NI O ČEMU

toliko o pismenosti Balkanaca i Kanađana

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 13:51:13  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
:-)

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 13:58:17  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Sejo kaze da moderator treba znat gramatiku.Pa to je glupost.Zasto moderator treba da zna gramatiku? Posao jednog moderatora je da drzi red na nekim topicima.On treba da brise sta nevalja. On je kao neka mala vrsta policajca i sudije.Sta nevalja on brise.Da bi on radio taj poso on netreba znati gramatiku.Dovljno je da zna citat i pisat.Dobar moderator treba da poznaje vise jezika. Ako neko dodje ovdje i uhvati vredjat pojedine na francuskom kako ce moderator znati da on vrjedja pojedine? Zato moderator treba znat najmanje 2-3 jezika.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:10:56  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Sani, jedan moderator isto treba da bude cijenjen od vecina forumasa, a to kod tebe na zalost nije tako. Ne znam sto si zapeo toliko za to? Mislis da bi te neko vise cijenio ako bi bio moderator?

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:21:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
heheheh Sejo ako me ti necjenis nemora to znacit da me ostali necjene. Dadu neki clanovi cjene a vjeruj mi neki ga necjene.Nemaju svi isto misljenje o necemu.Nekome mozes bit drag dok nekom drugom mozes bit pakao.Tako ti je u zivotu. Nisam se toliko zapalio za to.Ja sam postavio pitanje Markosu i dobio sam odgovor.Sad je sve zavrseno.Uopce nisam zapeo za to.Pitao sam samo 1 put mogu li postat moderator i dobio sam odgovor i onda sam prestao trazit da budem moderator. Mislim da bi me nki vise cjenili kad bi posto moderator jer moderator je kao desna ruka sefa( Markosa). Markos vise vjeruje moderatoru nego nekom clanu koji nije moderator. Kad bi ja tebi izbriso neki topik ti bi se sigurno bunio sefu. Posto sef vise vjeruje moderatoru tebi ce rec Sejo suti nisi u pravu.Moj moderator je upravu.I onda bi ti vidio da si niko i nista pabi sljedeci put pazio sta ces napisat jer nebi volio opet biti u malom sukobu sa moderatorom.Nadam se da su ti neke stvari jasnije :-).Jednostavno moderator je vazni od obicnog clana kao sto si ti.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:24:55  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Ti bi bio sefova desna ruka?
Znas li ti zasto covjeku treba desna ruka?
Kaze se sefova lijeva ruka a ne desna.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:28:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
ok Sejo, pa ovje u Kanadi se kaze desna.Mislim da je isto tako i u Americi.Pitaj kolekcionara.

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:29:48  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Ne znam. Nikada u zivotu nisam imao zelju da budem necija desna ruka.

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:31:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
:-) ok Sejo

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:32:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Eeeeee Sejo jesi li ti znao da ljevaci drkaju sa ljevom rukom? :-)

Go to Top of Page

SejoSexon
Advanced Member

Austria
17229 Posts

Member since 16/04/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:36:31  Show Profile Show Extended Profile  Visit SejoSexon's Homepage  Send SejoSexon a Private Message  Reply with Quote
Ma nema sta Sani, ti si rodjeni moderator, samo sto jos nemamo vrtic forum pa da budes moderator!

Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 14:45:45  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
:-) ok Sejo. Makar cu tebi moc bit moderator kad se otvori vrtic forum :-)

Edited by - Sani on 24/12/2002 14:46:52
Go to Top of Page

BOGI
Advanced Member

USA
6494 Posts

Member since 07/09/2002

Posted - 24/12/2002 : 15:55:58  Show Profile Show Extended Profile  Visit BOGI's Homepage  Send BOGI a Private Message  Reply with Quote
ko to ne cijeni dadu

My name is Bogi.Just Bogi
Go to Top of Page

Sani
Senior Member

Canada
1352 Posts

Member since 05/11/2002

Posted - 24/12/2002 : 19:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Send Sani a Private Message  Reply with Quote
Pa neznam ja Bogi sigurno neko ima.Sta ti mislis kobi mogo bit?

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/12/2002 : 20:06:42  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Mozda ti Sani???
Ti dobro znas da nisam osvetoljubljiv i da predjem preko nekih stvari.
Ti si mi otvoreno pisao vulgarne stvari za moju sestru iako ne znas koliko
imam sestara i dali ih imam i sta je sad sa njima.
Mozda tebi nije nista sveto ni ti ni tvoja obitelj, e pa vidis nekima
je stalo do toga.
Kad je rjec o zajebanciji mozes meni reci sta zelis i kako zelis ali ne volim
da se dira neko tko nema veze sa ovim forumom a meni je stalo do te osobe.
Sta sam ja ucinio kad si ti poceo pisati vulgarne i glupe stvari.
Mozda sam ti uzvratio istom mjerom ??? nisam
Samo sam ti rekao ZBOGOM
Mislis da je dovoljno napisati izvini ili oprosti...meni nije jer nije bilo iskreno!
Od tog dana tvoji postovi i topici nisu se nimalo promjenili,
samo si se izivljavao na nekome drugom.
Meni nije bitno dali ce neko cijeniti mene kao osobu,
vec mi je stalo da se cijeni bit ovoga foruma.
Mozes me mrziti ili postovati meni je svejedno, uzimajuci u obzir da mi ti nista ne znacis.

Go to Top of Page

Emir Pasanovic
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
6221 Posts

Member since 10/06/2002

Posted - 24/12/2002 : 20:21:44  Show Profile Show Extended Profile  Visit Emir Pasanovic's Homepage  Send Emir Pasanovic a Private Message  Reply with Quote
Sani, ostavi se podjebavanja, to nikom nista ne donosi, a najmanje tebi. Sloboda govora neupitna, i ne znam sta si pisao o Dadinoj sestri, ali da si meni vrijedjao familiju, odavno bi bio van ovog foruma!

I still remember the face of My father...
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17832 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 24/12/2002 : 22:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
JA SAM DEŠNJAK A PRETEŽNO DRKAM LIJEVOM

DA ISPRAVIM GREŠKE IZ MLADOSTI.

Ako je Sani neozbiljan OK
onda je Dado veliki nacionalista

ja mislim da si mi ti Dado(može se provjeriti u arhivi) rekao da sam ja musliman jer ne vjeruješ da jedan Zeljko može pisati takve stvari o Hrvatima(uvezi sa agresijom)

po meni Dado ti NE MOŽEŠ biti moderator

Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.22 seconds. Snitz Forums 2000