forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Izdavacki izlog
 Agencija Alfa by Libellus
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

DeeCay
stripovi.com suradnik

Croatia
21661 Posts

Member since 24/09/2002

Posted - 14/11/2007 : 09:13:21  Show Profile Show Extended Profile  Send DeeCay a Private Message  Reply with Quote
Ovdje postaje već ljepljivo od toliko svršavanja... Dečki, cure, hermafroditi, nemojte trošiti dragocjeno sjeme na stripove.

“A reader lives a thousand lives before he dies; the man who never reads lives only one."
Go to Top of Page

mpavin
Advanced Member

Niue
7933 Posts

Member since 02/09/2005

Posted - 14/11/2007 : 13:20:04  Show Profile Show Extended Profile  Send mpavin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by DeeCay

Ovdje postaje već ljepljivo od toliko svršavanja... Dečki, cure, hermafroditi, nemojte trošiti dragocjeno sjeme na stripove.

ovo je sticky i bez te oznake
nije je potrebno stavljati.
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/11/2007 : 19:40:38  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by weaver

*orgazam*

hvala, ekipo iz libellusa.

And I must be an acrobat to talk like this and act like that...
Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 14/11/2007 : 19:42:02  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maximuss

Ma idite k vragu. Dok niste poceli drmat nisam ni znao da postoji toliko stripova koje MORAM imat. :) A mjesta u stanu sve manje...

Bit ce alkohola na CRSu! I nemoj mi se izvlaciti da si zauzet.

Go to Top of Page

Dado
Advanced Member

Switzerland
21068 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 14/11/2007 : 20:28:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Dado a Private Message  Reply with Quote
Tako je dosta mi je njegove zauzetosti... bizi od nas da slucajno producenti ne saznaju da cita stripove.

Ovaj naš beskrajni razvoj pretvara nas u nešto beskrajno drugo...oslobodi me Bože slobode bezGranicne
Go to Top of Page

Renky
stripovi.com suradnik

Croatia
11102 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 14/11/2007 : 21:32:20  Show Profile Show Extended Profile  Visit Renky's Homepage  Send Renky a Private Message  Reply with Quote
Ili je uvjet da i mi pustimo kosu?

"Zlocin je spomenuti reci "velikani" i "umetnost" u kontekstu sa Zagorom, veruj mi..." - Manhunter
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 17/11/2007 : 01:00:07  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
djevojke i momci koji radite na svim ovim lijepim izdanjima...ZASTO TO RADITE TAKO DOBRO!?!?!? JA ZBOG TOGA MORAM KUPITI SVA IZDANJA I ONDA NEMAM KINTE PA OD CURE MORAM TRAZITI LOVU!!!! c c c neka vam to sluzi na cast... :-( ;-)

"…Some people will say anything to be thought of as clever and interesting…"
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 17/11/2007 : 14:03:17  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Da se pridružim armiji po(h)valjivača, sjajno nema šta drugo da kažem. Kupujem naravno...

...
Go to Top of Page

vope
Senior Member

Montenegro
2969 Posts

Member since 21/12/2006

Posted - 17/11/2007 : 14:03:51  Show Profile Show Extended Profile  Send vope a Yahoo! Message  Send vope a Private Message  Reply with Quote
Da se pridružim armiji po(h)valjivača, sjajno nema šta drugo da kažem. Kupujem naravno...

...
Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/11/2007 : 14:20:54  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gaston

quote:

Ma idite k vragu. Dok niste poceli drmat nisam ni znao da postoji toliko stripova koje MORAM imat. :) A mjesta u stanu sve manje...

Bit ce alkohola na CRSu! I nemoj mi se izvlaciti da si zauzet.

Nema mile lale. Ove godine nema vrdanja. Jos ako je kakav Zlatan Plavac barique u pitanju. Tim vise sto je odgovarao samo nama dvojici, hehe.

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/11/2007 : 14:21:46  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dado

Tako je dosta mi je njegove zauzetosti... bizi od nas da slucajno producenti ne saznaju da cita stripove.

Ma ajde sta ti je? Producenti su jos neozbiljniji, bave se djecjim emisijama. Doh!

Go to Top of Page

Maximuss
Advanced Member

Croatia
9013 Posts

Member since 15/11/2002

Posted - 17/11/2007 : 14:22:08  Show Profile Show Extended Profile  Visit Maximuss's Homepage  Send Maximuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Renky

Samo Gaston.

Go to Top of Page

Gaston
stripovi.com suradnik

Croatia
5935 Posts

Member since 30/07/2002

Posted - 18/11/2007 : 10:16:12  Show Profile Show Extended Profile  Visit Gaston's Homepage  Send Gaston a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Renky

Samo Gaston.

Vidimo se, majstore!

Go to Top of Page

kico
Advanced Member

Croatia
11381 Posts

Member since 22/12/2004

Posted - 23/11/2007 : 15:35:56  Show Profile Show Extended Profile  Send kico a Private Message  Reply with Quote
Ajme lipote!
Ovo ću prvo da čitam!
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/11/2007 : 10:29:33  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Pazarih i Agenciju Alfa na CRŠ-u... izdanje Libellusa kvalitetno i jako lijepo urađeno. Pročitao tek prvu priču "Karta Tornja" scenarista Cordone & Lisiera i, nažalost, moram priznati da ovako nešto loše već dugo nisam pročitao u Nathanu Neveru. Epizoda je čista debilana. Nadam se da će sljedeće dvije ipak biti nešto bolje... vidim, slijedi epizodica u kojoj čemo nešto više doznati o prošlosti vođe Yakuza Išimoriju.
Go to Top of Page

nozvo
Starting Member

Croatia
24 Posts

Member since 06/03/2005

Posted - 26/11/2007 : 14:01:40  Show Profile Show Extended Profile  Send nozvo a Private Message  Reply with Quote
U subotu oko 12 dosecem na CRS. Prosecem okolo da vidim sta ima. Libellusovog standa nigdje. Sjednem u birtiju popijem kavu i vratim se negdje oko pola dva. Dodem do Libellusovog standa nabrijan na ovaj strip. Pitam decka koji radi tamo i kaze da ima al da mi ne moze prodat jer jos nije 14 sati! Zamolim ga lijepo da mi ipak proda jer za koju minutu mi istice parking, a i imam i drugih obaveza, glatko me odbije i kaze da dodem poslije 14 sati! Tako da sam ostao bez svog primjerka, sto znaci da cu opet morat u centar grada i opet placat parking.
Nije mi jasno kako su svi mogli radit debelo prije dva osim njih, a lijepo pise da je pocetak u 12.00?

q["_"]p
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 26/11/2007 : 19:04:21  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Apsolvirao Agenciju Alfa... what a piece of crap! Nakon prve dvije epizode i balavaca koji su ih napisali, nekako je ispočetka izgledalo kao da će barem Vigna svojim "ubilačkim umom" spasiti stvar... ali ne, ne, i neeeee...
Go to Top of Page

nika331
Senior Member

Croatia
1375 Posts

Member since 13/10/2006

Posted - 27/11/2007 : 00:26:15  Show Profile Show Extended Profile  Visit nika331's Homepage  Send nika331 a Private Message  Reply with Quote
....ni ja ne želim loše scenarije, već me razočarao nathan osveta jakuza i martin u tom libellusovom izdanju...kak se ono zvalo...nešto sa zemljom
Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 27/11/2007 : 11:35:53  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
agenzia alfa zasad odlicna, procitao sam prvu epizodu i nisam nimalo razocaran.

Go to Top of Page

verter
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
4877 Posts

Member since 30/04/2002

Posted - 28/11/2007 : 15:39:29  Show Profile Show Extended Profile  Send verter a Private Message  Reply with Quote
sinoc sam procitao i drugu epizodu i jako mi se svidjela, cak vise nego prva. ishimori mi je uvijek bio zagonetan lik, a volim price o proslosti pojedinih junaka, bilo da su pozitivci ili negativci.

Go to Top of Page

darkraver
Senior Member

Croatia
1346 Posts

Member since 17/06/2002

Posted - 30/11/2007 : 14:57:58  Show Profile Show Extended Profile  Send darkraver a Private Message  Reply with Quote
mmmm da....
pomalo razočaran prvom Agencijom...

slažem se,prva priča bezvez total...
Ishimori još najbolji od 3...
a ova zadnja,aj može proč al nisam se ni obrecnul već sam je pročitao,bezsadržajna...
sve u svemu...2 od 5

al njam,njam,jedva čekam drugi dio

taj će zasigurno popravit ovaj prvi loš utisak

Od stripova radim salate ali jedino NN zacinim!

Edited by - darkraver on 30/11/2007 15:00:14
Go to Top of Page

kiky
stripovi.com suradnik

7368 Posts

Member since 17/07/2003

Posted - 30/11/2007 : 15:08:52  Show Profile Show Extended Profile  Visit kiky's Homepage  Send kiky a Private Message  Reply with Quote
Prije nego što sam uzeo izdanje u ruke, stekao sam neki dojam, barem prema pisanju po forumu, da će se serijal podjednako koncentrirati na sve članove Agencije, gdje će "sporedni" likovi dobiti malo više prostora... no, ovdje je Nathan i dalje u centru, glavna faca u pričama, a ostali onako participiraju kao i u regularnoj seriji.
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/11/2007 : 15:18:38  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
To će se promeniti. U broju 10 se recimo Nathan jedva i pojavljuje. A u broju 14 se uopšte ne pojavljuje.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page

Markos
Webmaster

Croatia
29712 Posts

Member since 27/08/2001

Posted - 30/11/2007 : 15:34:28  Show Profile Show Extended Profile  Visit Markos's Homepage  Send Markos a Private Message  Reply with Quote
Meni je AA2 odlicna. I nastavak te price, broj 5 isto. Ne znam zasto su stali s tim... Djole?

Trouble will find me
Go to Top of Page

Djole
stripovi.com suradnik

Serbia
11876 Posts

Member since 03/11/2002

Posted - 30/11/2007 : 15:52:37  Show Profile Show Extended Profile  Send Djole a Private Message  Reply with Quote
Pa nisu stali - nastavak AA5 je Asteoroid Argo.

Koji je, unfortunately, daleko, daleko od odličnog.

DISCLAIMER: Mišljenja izražena u mojim postovima mišljenja su jednog forumaša, a ne izdavackih kuca sa kojima saradjujem. Ko hoce da se raspravlja u vezi njih – može, naravno, ali raspravlja se sa forumašem Djoletom, ne sa „urednikom toga-i-toga” ili „prevodiocem toga-i-toga”. Za zvanicno mišljenje u vezi nekog izdanja, dogadjaja ili licnosti možete se obratiti izdavackim kucama putem njihovih zvanicnih kanala komunikacije. Hvala.
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.15 seconds. Snitz Forums 2000