nesto sam nacuo da je nedavno u sklopu 'mjeseca hrvatske knjige' predstavljen strip naslova 'kad se digne kuka i motika'. ima li tko vise informacija o tome? mozda koji sken?
Rece to mrski neprijatelj Pavelka i osta ziv. hahhahahahaaahahahhhhahhhhh....Sad tek vidim na koje se fetise ti lozis...hahahahahahh..Uzmi si sliku sa posla pa je skeniraj i dobit ces to sto zelis. Jebote,koji si ti pastir nedruze moj...
nesto sam nacuo da je nedavno u sklopu 'mjeseca hrvatske knjige' predstavljen strip naslova 'kad se digne kuka i motika'. ima li tko vise informacija o tome? mozda koji sken?
Rece to mrski neprijatelj Pavelka i osta ziv. hahhahahahaaahahahhhhahhhhh....Sad tek vidim na koje se fetise ti lozis...hahahahahahh..Uzmi si sliku sa posla pa je skeniraj i dobit ces to sto zelis. Jebem ti,koji si ti pastir...
postajes legenda! sad ce valter da me brani! (priznaj da nisi procitao cijeli topic) pozdrav! pozdrav!
Rece to mrski neprijatelj Pavelka i osta ziv. hahhahahahaaahahahhhhahhhhh....Sad tek vidim na koje se fetise ti lozis...hahahahahahh..Uzmi si sliku sa posla pa je skeniraj i dobit ces to sto zelis. Jebem ti,koji si ti pastir...
postajes legenda! sad ce valter da me brani! (priznaj da nisi procitao cijeli topic) pozdrav! pozdrav!
priznajem,nisam mogao dalje citati od smijeha tako da ostatak topica ne povezujem sa ovim komentarom. I "dosta"? Pa zar ne igramo na duge staze?
sljedeci put kad mi djete otvori ovo ide mail voljatel-u
Don Pavel,pa zar se vase dijete smije sluziti necim tako moralno provokativnim kao sto je internet,tj nekim njegovim dijelovima? Iznenadjujete me,to mi ne lici na vas,odvec liberalan potez za vase svjetonazore...