Da sam rekao od sutra ujutro, onda bi pitali kad tocno ujutro. Ovako se zna da su dosli veceras i da ce biti "kupljivi" ujutro odmah po otvaranju. (za one najnestrpljivije).
- -Pročito prvi dio-JARČEVA PUTNICA.-Moram reć da sam oduševljen ovim uvodom!-Kompletan album izgleda preljepo,inače nisam sklon hvaljenju izdavača,ali ova "petina" koju sam pročitao me oduševila.Dugo nisam čitao ovako interesantan strip.Iznenađen. -Čim postavim još nekoliko aukcija,slijedi čitanje do jutra!
Znači, dobro sam završio tekst na stražnjoj korici;)
-....jesi,sve je na mjestu!-Mislim da ću ih kupit par komada za Božićni poklon nekolicini ljudi.Stvarno je simpatično izdanje,počet ćemo si poklanjat stripove,kao prije dok smo bili klinci!
Markosu predlažem da u sljedećem sličnom projektu doda i uputstvo kako čitati ovakvu mrcinu;-)) Stvarno,ovo izgleda impozantno i sa prekrasnim dizajnom,kao uostalom i svi Fibrini stripovi.Ne vjerujem da u svijetu ima bolje i da uopće može bolje od ovoga.Baš me zanima što g.Pavlović kaže na ovo izdanje?
Čitanje obećava.Crtež je dobar,kolor ok(bolji u prvom albumu nego u ostalima,čini mi se).Stao sam na stranici gdje se Vera tušira.Mislim da ću još neko vrijeme ostati na toj stranici..